Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Раз на фронте, то - извиняюсь. Я не упоротый. В обман ввела геолокация.
С миной российского производства на ногу что бы ступню отрывало и пусть бегут,ну дак это надо на каждого браслет надеть . чтоб не сбежал .
Димокс когда Ты уберёшь этого *****ского *****а с форума?Чому ******* завше такі тупі?
Нажаль Олексій Порошенко зараз не в Україні.Тіки ти до того пам'ятника не маєш жодного відношення. Покажи нам свою повестку, слабо?
Пішов на ***,москальське ***.Димокс когда Ты уберёшь этого *****ского *****а с форума?
Мы любим самокритику, патриот ты наш, Мне найти тему как ты за беркут топил в 14г *****аст,Пішов на ***,москальське ***.
А за кого я мав топити? За порошенка? А ось ***!Мы любим самокритику, патриот ты наш, мне найти тему как ты за беркут топил в 14г *****аст,
А за кого я мав топити? За порошенка? А ось ***!
Чим тебе не влаштовувала Україна зразка 2010-2013 року?
*****,чим тебе не влаштовувала Україна зразка 2010-2013 року?вау..какая жирная гнида вскрылась...по беркутне я тебе напишу книгу...почему это были отборные *****ы. и гнида, что топит за них...я не беру политическую и экономическую ситуацию по стране. там своих томов-ояебу
Нажаль Олексій Порошенко зараз не в Україні.
выключи мобилу, позиции рассекретишь.я телепортировался из Польши
Там де потрібно.Ваш воєнник в якому місці,сцикуняро?Тебе не вчили за себе відповидати? Де твій военнік, сцикуняра?
Там де потрібно.Ваш воєнник в якому місці,сцикуняро?
Посилання на Залужного буде,що азовців здали?