Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Да, гарно злили хлопців.****сты в Мариуполе планируют провести самосуд над украинскими военнопленными, – Мариупольский городской совет.
Сейчас на сцене мариупольской камерной филармонии расийские оккупанты собирают тюремные клетки. Диаметр арматуры – 20 мм.
Захватчики планируют в сентябре устроить показательный «суд» над защитниками Украины.
Чому ви їм не допомогли?Да, гарно злили хлопців.
Ви теж втікли на Західну Україну?без львовских помогаторов никак
Чому ви їм не допомогли?
Вони там,ви тут.Це звинувачення?
Вони там,ви тут.

Де дають такі накази день і ніч писати тут на форумі?Дали команду під дурника косити?
Я там куди наказ
А їм дали команду на сдачу в полон під гарантії обміну та доновір з усілякими крестами. І якось так вийшло шо всі ти балачки були брехнею.
Де дають такі накази день і ніч писати тут на форумі?
У вас всіх зливають,а вас ніколи.
Ви теж втікли на Західну Україну?
Вас на дивані ніхто не злиє.Пишіть далі і не заважайте ЗСУ звільняти українську землю від москалів.Я тут пишу від себе.
У кого "у вас всіх зливають" це ви бігаєте по темам з мобкою та розказуєте як знайомих знайомих розпіздовали голих-босих на ноле.
А ви чекаєте коли і мене зільють, чи шо?
Ну і по суті є що сказати, чи так і будеш пузирі пускати?
Чому вас не злили?Не знаєте?та неее..вы меня в свою армию диванных патриотов не записывайте..я все больше на окопах
Вас на дивані ніхто не злиє.Пишіть далі і не заважайте ЗСУ звільняти українську землю від москалів.

Розганяєте зраду.Є повідомленпя від Залужного,що когось злили?А чим я заважаю? Давай докладно, з фактами. А я можє фото свого дивану скину![]()
Чому вас не злили?Не знаєте?
Розганяєте зраду.Є повідомленпя від Залужного,що когось злили?
Ваш диван з фото П5 мені роздивлятися нема потреби.
Ваша **** рівніша за інших?То вам так ваш москальський піп сказав?
Москалику,****уй додому,поки тебе не вбили,не вмирай за кремлівського ***ла.