Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
перед украинским военным командованием в этой зоне вполне возможно встанет несколько достаточно кардинальных вопросов... Главный из которых - что делать дальше...?
То всё анонсы, а потом наверное пока на своих складах найдут посчитают отправят то только через месяц что-то приедет.не дальше....а те направили,эти направили,это летит.это прилетает.....тут решили....а на самом деле-*****....пусть приедет обещанное в войска лично под подписку комбатов и видео вооружения на месте.....вот тогда можно и думать..
она обещала мне дать вечером.при свечах.в торжественной обстановке.но так и не поебались.
А ты, наверное, каптёрщик при комбате?
Это что? Израиль объявил войну *****стану? Откуда у мадам такие данные? Это, скорее всего, было ****** Ирана, предназначенное для хизбаллы...Наши летчики другое, в Сирии, не уничтожают.
Німеччина обіцяла надати Польщі нові танки взамін переданих Україні, але порушила свою обіцянку
Німеччина так і не виконала домовленості з польським урядом і не надала Польщі сучасні танки замість тих, які були відправлені на допомогу Україні. Про це повідомляє Spiegel.
У зв'язку з російським вторгненням Польща передала Україні 240 танків радянського виробництва.
Тоді Німеччина пообіцяла польській владі, що вони поставлять їм додаткові сучасні танки, щоб заповнити нестачу бойової техніки, яку було відправлено українцям.
Згідно з домовленістю, Німеччина мала передати полякам новітні танки «Леопард».
Проте німці вирішили, що угода не може бути виконана – Німеччині також не вистачає останніх моделей цих танків.
При цьому в Польщі заявили, що не хочуть приймати старі моделі бойової техніки.
«Німці давали обіцянки посилити нашу обороноздатність, але, на жаль, жодна з них не була виконана. Німеччина обіцяла поповнити наші запаси, але нічого не зробила», – заявив заступник міністра закордонних справ Польщі Шимон Шинковський.
Видання зазначає, що переговори між країнами з цього приводу зайшли у глухий кут.
Это что? Израиль объявил войну *****стану? Откуда у мадам такие данные? Это, скорее всего, было ****** Ирана, предназначенное для хизбаллы...Наши летчики другое, в Сирии, не уничтожают.![]()
У мене були великі сподівання на американські дрони
Switchblade, як камікадзе, так і багаторазові.
Але щось за них не чути.
Одноразові найкраще використовувати проти буксируємих гаубиць. Але *****и замість буксируємих типу М777 використовують радянські САУ, проти яких Викидухи не ефективні.
Очень хотелось бы иметь это за правду но такие весомые новости желательно подкреплять достоверными источниками.
И ещё от себя, уже три месяца войны, а очень много народа ведут себя я как дети хавая всякие вбросы и туфту. Эту новость даже солидные блогеры щас крутят без единого понимания на сколько примитивно они выглядят. Война Израиль- росия это тиктанический глобальный сдвиг.
пока мы глобально не поймем что происходит-мы в
невединии.
а вот всу,генштаб и презик знают что происходит глобально...
А так звичайно приємно сподіватися що є високий начальник у якого все під контролем і він не підведе. Може підвести раз плюнути, а потім красивими синонімами згладити гіркоту поразки.
навіть знаю хто розказує вам - Юрій ПодолякаЯ и сам ПОКА толком ничего не понял.Что мне рассказали -то и имею. Знаю, что тела выдают по нескольку в день, чтобы не нагнетать. Не ищу виноватых, война есть война. Уверен, что те, кто должен, разберутся и сделают необходимые выводы. А пока. Земля пухом пацанам.