Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новий виток війни Росії проти України 2022 року

Re: Новый виток войны России против Украины 2022 года

Відмову віз ЯЗ підготував саме кравчук. І перші підписи поставив він. Кучму вже поставили перед фактом у 94 році, і Кучма був прем'єром за часів Кравчука. Прямою його креатурою.

Зря стараетесь для него не стоит Например он про ЗСУ Гепард так математику и не освоил с скорострельностью / боевой скорострельностью и количеством снарядов. Он ошибки не признает просто безнадежен:D Если он сильно захочет он опровергнет ваши аргументы своими "аргументами"

Впевнений, що елементарно підвело джерело інформації. «Мистецтво заголовка».
Тому дав першоджерело.

Зря стараетесь для него не стоит Например он про ЗСУ Гепард так математику и не освоил с скорострельностью / боевой скорострельностью и количеством снарядов. Он ошибки не признает просто безнадежен:D Если он сильно захочет он опровергнет ваши аргументы своими "аргументами"

Ти звичайно вася безперспективний повністю. Німці досі не знайшли снарядів до свого "Гепарда". Іди нарешті проспися, бо ти очманів давно від Новинарні.

Ти звичайно вася безперспективний повністю. Німці досі не знайшли снарядів до свого "Гепарда". Іди нарешті проспися, бо ти очманів давно від Новинарні.

:іржач:

Офіс президента та рускій Єрмак не надіслали офіційний запит до виробника щодо цих ЗСУ. Снаряди є і шукати їх мають не німці а ОП. Наприклад, їх виробляє Франція, яка їх вже пропонувала.

Попало на камеру, как русские застрелели двух гражданских под Киевом.
Репортаж на английском, но суть понятна..

Відмову віз ЯЗ підготував саме кравчук. І перші підписи поставив він. Кучму вже поставили перед фактом у 94 році, і Кучма був прем'єром за часів Кравчука. Прямою його креатурою.
Свого часу Кравчук на питання про ядерну зброю відповів:" То була НЕ НАША зброя!" Пройшло досить багато часу, поки я зрозумів, ЩО мав на увазі Кравчук, коли казав ті слова. Головний інженер арсеналу, де зберігалися ядерні боєголовки призначенні для обладнання ними авіабомб, розповів наступне:
Каждая боеголовка имеет свой гарантированный срок службы. Это 10 лет. После 7 лет хранения вероятность срабатывания боеголовки - 30% Ядерная боеголовка - это не просто снаряд, снаряженный тротилом. Который тоже стареет и с годами не всегда срабатывает. В ядерной боеголовке постоянно протекают какие то физические процессы, которые отслеживаются институтом, расположенным в Сибири.Раз в две недели приходит информация - в изделии №**** втулки №*** вынуть и заменить их втулками №*** находящимися в ЗиПе.. Так контролируются процессы, протекающие в боеголовках. Изделия, гарантийный срок которых подходил к концу, менялись на новые. Ни для кого не секрет, что развал СССР был организован и проведен руководством Советского Союза. Тому масса косвенных доказательств. Одно из них, на 1991 год самой "свежей" боеголовке, расположенного на территории Украины оружия было ШЕСТЬ лет. И рассуждать о том, что ****** можно и нужно было оставить, с нами бы совершенно иначе разговаривали - это в стиле айвенго. Как мир разговаривает с Северной Кореей? Мы хотим такого же разговора? Я не буду уже говорить про ключи запуска тех же ракет, которые тоже находились не в Киеве, это и так понятно. Если бы Украина имела желание и возможности, то за прошедшие десятилетия создала бы СВОЕ ядерное ****** Но об этом и речь не велась.
Да. Давайте промоделируем ситуацию. Киев. Зима 2013-2014 года. Майдан. Горят покрышки, летят в милиционеров бутылки с бензином, в ответ летят пули. Что предпримет РФ ? Правильно, моментально введет свои войска в страну для защиты мира от скатившейся с катушек Украины, ядерное ****** которой не охраняется должным образом. И мир молча, не выразив даже озабоченности, заглотнет эту оккупацию. Нет?
Я не думаю, що відставний Головний інженер бази зберігання ядерної зброї мені брехав. Навіщо?
Ну і вишенька на тортик. В місті мого дитинства, Черкасах, була розквартирована 41 гвардійська танкова дивізія. Зразково-показова дивізія Київського військового округу мала повний штат по бойовому. Коли танки везли на полігони, їх вантажили на баржі у вантажному порту, і ми всі, хто жив поруч, днями тинялися там, нюхаючи запах танків, нас навіть пускали всередину! Але річ не в тому. У 1989 році з ангарів дивізії вивезли, знову таки в Сибір, майже всю бронетехніку, повинна була бути проведена повна заміна на нові танки. Раніше спочатку приходили нові танки, потім вивозили старі. Цього разу вирішили зробити інакше. Старі танки вивезли, а нових так і не привезли. Через кілька років дивізію по тихому розформорували. Зараз там новий мікрорайон побудовано. Думайте самі.

Через кілька років дивізію по тихому розформорували. Зараз там новий мікрорайон побудовано

Скажу одне - на місці мешканців того мікрорайону я б не ігнорував повітряні тривоги.

Скажу одне - на місці мешканців того мікрорайону я б не ігнорував повітряні тривоги.
:іржач::іржач::іржач:
То правда. Вони мають мапи 1986 року найновіші.

Это точно, ойвенго деревянный шо писец, он даже еблoрусом может в этом соревноваться.

Интервью с интервьюером русни

Офіс президента та рускій Єрмак не надіслали офіційний запит до виробника щодо цих ЗСУ. Снаряди є і шукати їх мають не німці а ОП. Наприклад, їх виробляє Франція, яка їх вже пропонувала.

Ога, тільки сидів і думав як не надіслати запит. Запит написаний давно великими літерами на весь світ - "Шліть зброю, багато і різну" - тільки німецьким танцюристам ясно що заважає.

Благодарность и уважение...

в сводке +минусовый кораблик. Интересно, шо за корытце?

Какова, парень, года? С какова парахода? И у каких морях утопший ты моряк?
Говорят с какого-то лаптера

Вкладення

• 485CBD69-AE31-4A7F-A528-2082D4EC0EA2.webp
    485CBD69-AE31-4A7F-A528-2082D4EC0EA2.webp
    67.2 КБ · Перегляди: 840

Свого часу Кравчук на питання про ядерну зброю відповів:" То була НЕ НАША зброя!" Пройшло досить багато часу, поки я зрозумів, ЩО мав на увазі Кравчук, коли казав ті слова. Головний інженер арсеналу, де зберігалися ядерні боєголовки призначенні для обладнання ними авіабомб, розповів наступне:
Каждая боеголовка имеет свой гарантированный срок службы. Это 10 лет. После 7 лет хранения вероятность срабатывания боеголовки - 30% Ядерная боеголовка - это не просто снаряд, снаряженный тротилом. Который тоже стареет и с годами не всегда срабатывает. В ядерной боеголовке постоянно протекают какие то физические процессы, которые отслеживаются институтом, расположенным в Сибири.Раз в две недели приходит информация - в изделии №**** втулки №*** вынуть и заменить их втулками №*** находящимися в ЗиПе.. Так контролируются процессы, протекающие в боеголовках. Изделия, гарантийный срок которых подходил к концу, менялись на новые. Ни для кого не секрет, что развал СССР был организован и проведен руководством Советского Союза. Тому масса косвенных доказательств. Одно из них, на 1991 год самой "свежей" боеголовке, расположенного на территории Украины оружия было ШЕСТЬ лет. И рассуждать о том, что ****** можно и нужно было оставить, с нами бы совершенно иначе разговаривали - это в стиле айвенго. Как мир разговаривает с Северной Кореей? Мы хотим такого же разговора? Я не буду уже говорить про ключи запуска тех же ракет, которые тоже находились не в Киеве, это и так понятно. Если бы Украина имела желание и возможности, то за прошедшие десятилетия создала бы СВОЕ ядерное ****** Но об этом и речь не велась.
Да. Давайте промоделируем ситуацию. Киев. Зима 2013-2014 года. Майдан. Горят покрышки, летят в милиционеров бутылки с бензином, в ответ летят пули. Что предпримет РФ ? Правильно, моментально введет свои войска в страну для защиты мира от скатившейся с катушек Украины, ядерное ****** которой не охраняется должным образом. И мир молча, не выразив даже озабоченности, заглотнет эту оккупацию. Нет?
Я не думаю, що відставний Головний інженер бази зберігання ядерної зброї мені брехав. Навіщо?
Ну і вишенька на тортик. В місті мого дитинства, Черкасах, була розквартирована 41 гвардійська танкова дивізія. Зразково-показова дивізія Київського військового округу мала повний штат по бойовому. Коли танки везли на полігони, їх вантажили на баржі у вантажному порту, і ми всі, хто жив поруч, днями тинялися там, нюхаючи запах танків, нас навіть пускали всередину! Але річ не в тому. У 1989 році з ангарів дивізії вивезли, знову таки в Сибір, майже всю бронетехніку, повинна була бути проведена повна заміна на нові танки. Раніше спочатку приходили нові танки, потім вивозили старі. Цього разу вирішили зробити інакше. Старі танки вивезли, а нових так і не привезли. Через кілька років дивізію по тихому розформорували. Зараз там новий мікрорайон побудовано. Думайте самі.

Роздуми на рівні 7 річної дитини з затримкою розвитку. Особливо про те що "росія вводить щось там на майдані" коли у нас є ядерна зброя. Хто автор?

«У Кравчука не було уявлення про важливість ядерної зброї»

Професор Інституту міжнародних відносин КНУ ім. Т. Шевченка Сергій Галака є одним з ключових українських спеціалістів з ядерної зброї та нерозповсюдження.

Економічний фактор відмови від ядерного статусу він вважає другорядним.

«Тут було політичне рішення. У Кравчука не було уявлення про важливість ядерної зброї. Він боявся відповідальності і наслідків протидії з боку Росії. І по-третє, він виконав російську умову», — каже експерт.

Йдеться про вивезення тактичної ядерної зброї, яке Кравчук погодив у Мінській угоді 30 грудня 1991 року. Вивезення здійснили під контролем спецслужб і завершили 7 травня 1992 року, навіть раніше за встановлену в угоді дату 1 липня.

Сергій Галака пояснює, що для України більш критичним було збереження саме цієї тактичної ядерної зброї (артилерійських снарядів, авіабомб з ядерними зарядами, які мають потужність у декілька кілотонн). Її можна було використати на відстані до 1 000 км або ж на лінії фронту.

«На території України було дуже багато тактичних боєприпасів, можливо, понад 4 000, точну кількість досі не знаємо. Тактичне озброєння Україна могла проконтролювати, бо воно не вимагає спеціальних кодів. Там рішення ухвалювалося так: командир корпусу має сейф, у сейфі пакет з вказаними цілями, і командир корпусу ухвалює рішення на випадок війни. Вони за радіусом дії до 1000 км, це був би ідеальний засіб стримування для України», — каже експерт.

Тактична ядерна зброя могла стримати агресію будь-якого сусіда, водночас не становила загрози будь-якій західній державі, окрім східної частини Німеччини.

«Можна було на якийсь період зберегти тактичну ядерну зброю як елемент торгу. Я думаю, довелося б її віддати, але можна було отримати реальні гарантії безпеки, вимагати для себе статус особливого партнера, можливо, навіть в перспективі - зобов’язань прийняти Україну в НАТО», — вважає експерт.

«Або можна було отримати економічні гарантії. Якби навіть прийшли 20 млрд американських інвестицій, не важливо в яку сферу, з гарантіями від Корпорації приватних закордонних інвестицій США (Overseas Private Investment Corporation), ніхто б сюди сунутися не ризикнув. Це була б найкраща гарантія, але цю ідею не використали».

Сергій Галака наголошує, що у порівнянні з тактичним стратегічне ядерне озброєння, перемовини про вивезення якого йшли у 1992−1994 роках, не мало для України такого значення як фактор стримування.

Йдеться про 176 шахтно-пускових установок з балістичними ракетами, націлених на США, понад тисячу боєголовок для них та стратегічні бомбардувальники. Зрозуміло, що Вашингтон прагнув позбутися такої загрози.

«Ці стратегічні озброєння були розраховані на дальність понад 5500 км. Вони не могли зачепити Європу, були націлені на США, а в Росію могли долетіти від району Байкалу і далі», — пояснює експерт.

«Стратегічні заряди в Україні використали як засіб торгу, залучення США в процес перемовин. Проте це зробили навздогін, коли вже основне рішення вивезти тактичне озброєння ухвалили», — додає він.

Сергій Галака каже, що Україна на початку 1990-х дійсно не мала виробництва ядерних боєголовок, як каже Кравчук, хоча могла збагачувати уран.

Також боєголовки дійсно могли експлуатувати безпечно лише 3−4 роки після проголошення незалежності через елемент тритій.

«Є такий вислів: „тритій потік“. Почалося б виділення радіоактивних елементів. А обслуговували боєголовки спеціальні команди, які управлялися з Москви».

Водночас експерт заперечує аргумент про неминучу відсутність в України доступу до стратегічних озброєнь. Було б бажання.

«Там була складна система кодування. Україні треба було її переробити під себе. Це було складно зробити, але на „Хартроні“ (підприємство з розробки автоматичного управління ракетною технікою у Харкові. — Ред.) це могли зробити, бо вони робили це для всього СРСР. Щоправда, у таємниці зробити це б не вдалося, реакція Росії була б швидкою», — розповідає він.

..

Запит написаний давно великими літерами на весь світ - "Шліть зброю, багато і різну
У світі існують юридичні процедури які треба виконувати. Я можу багато на цю тему написати, але зроблю це після війни зі зрозумілих причин. І писати буду багато

У світі існують юридичні процедури які треба виконувати. Я можу багато на цю тему написати, але зроблю це після війни зі зрозумілих причин. І писати буду багато

Да ти женеш, чи шо? Штати спеціально закон про лендліз запровадили, щоб максимально скоротити бюрократію, а німці навпаки рішили по бюрократії пустити. Я би подивився як вони запити шлють і процедури коли їх житлові квартали розсипаються і горять. Вони брехливі і корумповані, вони займаються саботажем.

Да ти женеш, чи шо? Штати спеціально закон про лендліз запровадили, щоб максимально скоротити бюрократію, а німці навпаки рішили по бюрократії пустити. Я би подивився як вони запити шлють і процедури коли їх житлові квартали розсипаються і горять. Вони брехливі і корумповані, вони займаються саботажем.
Ну так щось потрібно було робити з цим зі своєї сторони а не чекати на те що у Німеччині усі перевзуються після 30 років вилизування російської сраки. коротше кажучи: сперечатися з тобою на цю тему у рівних умовах я поки що не можу, просто гугли сам і роби висновки. Рейнметал, наприклад, писав те саме за САУ

Назад
Зверху Знизу