Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
А что произошло? Снаряд бракованный или крепко уронили его, что взрыватель взвёлся как при выстреле?Дострелялись.
это немецкая?Дострелялись.
При износе ствола ствол не разорвёт, а снаряд выплюнет гораздо ближе дистанции стрельбыИзнос ствола
ви помиляєтесь) це ж боброїдка симонянНу не знаю, у меня Скабеева всегда ассоциируется вот с этим
![]()
А что произошло? Снаряд бракованный или крепко уронили его, что взрыватель взвёлся как при выстреле?
Таки в Киеве может быть жарко.
Вам нагадати, що війна триває з 2014 року і тоді, у зрадойобів навіть окрема тема була тут на форумі. І не пам'ятаю ваших гнівних постів на їх адресу
Как при изношенном стволе снаряд взрывается в самом стволе?ресурс ствола.
Так это отлично, понтоны еще лучшая цель чем мост![/URL]
Тащат понтоны
Тоже неплохой вариант!Ну не знаю, у меня Скабеева всегда ассоциируется вот с этим
![]()
Тащат понтоны
А ну давай,розкажи всім як теперішні слуги круто все пригадуют і вигадують.Це ж уже не П5 тут керує,а Zе6 вигадує.Навідь Шмигло не захотів підписуватись під тим договорняком.Да что рошеновцы только не пригадают и не вигадають