Re: Новый виток войны россии против Украины 2022 года
С обоими?
А шо там во Франыке?
Мэр Ивано-Франковска с вами солидарен.
С обоими?

А шо там во Франыке?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Мэр Ивано-Франковска с вами солидарен.
Пальцами по клаве.
В основновном. Ну и немного мозгов применить.
Это меру Франика приснилось - а все по инету разогналив телеграм каналах уже несколько раз информация эта была..
с 7 апреля
Третья волна мобилизация по всей Украине с 8 апреля от мэра.
Личная.
Ну, видишь, "пиджаков" ХФ на уши поставил.
Карта обновилась
Там 170 км між цими "кліщами". ХЗ як вони зібрались це замикати.
"Туман войны" - "the fog of war".Карта обновилась, что-то фашисты соединились с Кременной и Заречное.
А Арестович такое заявляет.
![]()
По ходу, ті йобнулся.Айданепизди
Я чтоли на русском языке графоманил и развлекал кацапов своими книжонками?
Люся реально гандон брехливій.А можно поинтересоваться - откуда вы эту хуйню про "волны" берете? От Люси?
Не дуже зрозумів чого 170км, від Кремінної до Зарічне десь 20км, ось їх фашисти і пройшли і рушили до Ямполю, но судячи із коментаря на карті це з інформації із місцевих пабліків, тому хз що там насправді.
Такий вибух чути за десятки кілометрів. Це означає страшну долю тих 300 мирних жителів, а ті хто в підвалах Азовсталі - евряд чи витримають барабанні перепонки.Люди оглухнуть. Отакой домовились "режим тиші"...А я всі роки тут писала, що кацапня - взагалі не люди. А мене банили за це. А я завжди знала.
А я казала - і хто мене слухав.Такий вибух чути за десятки кілометрів. Це означає страшну долю тих 300 мирних жителів, а ті хто в підвалах Азовсталі - евряд чи витримають барабанні перепонки.Люди оглухнуть. Отакой домовились "режим тиші"...
Хтось їх довго братами вважав, а не можна було вважати навіть людьми.
Наполеон Бонапарт отдыхает.Це вже можна відсікати і брати в оточення.
Наполеон Бонапарт отдыхает.