Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новая вводная. Залужный.

• Автор теми Автор теми Dynafit
  • Дата створення Дата створення
Вы объяснили, что не читаете опровержения фейков. Это прямо противоположные вещи.
Зачем читать опровержения фейков, если не читаешь самих фейков?
Темон, вы переутомились и вам надо отдохнуть. Кроме шуток. А то вы свихнетесь на почве Безуглой.

Это и в ноябре 2023 было неинтересно, и когда Бурьяна с Арахамией валили Резникова, тоже было неинтересно. Но другого инструмента в ОП все равно не придумали.
ці дві істоти з рефлексами рибки так далеко не пам"ятають. краще ж фейкі про петю п"ятирічної давнини мацати збуджуючи свої пристрасті...

Останнє редагування:
Можно робко спросить, а про Залужного что новенького?
😐

тебе подкинет гавна
знову копрофіл ***дорус. знову про лайно. а хочеш, я тобі лайна ранкового підкину? з лопати, як ти звик, *********
poop-explode.gif

вчора вшивий тричі цю ***ню постив. сьогодні його заступник загальмований пес дозор ще вирішив продублювати. це все, що потрібно знати про фейк-команду порохоботів :D:D

знову копрофіл ***дорус. знову про лайно. а хочеш, я тобі лайна ранкового підкину? з лопати, як ти звик, *********
poop-explode.gif
ты же вчера писал что в холодильник гавно складываешь, вот теперь тебе еще подкинут.

де я це писав, наведи, брехливий *********?
что голодаешь, попроси кого то , пусть насрет в твою мисочку
ні, в мене повний холодильник
да память у тебя подводит.....

Останнє редагування:
да память у тебя подводит.....
ти не юлі, копрофаг та фейкомет, і повні цитати вставляй. втім, що я хочу почути від брехливого дегенерата? сенс жалюгідного життя якого - щоденна брехня. видова ознака *****а, нехай і неповноцінного

Останнє редагування:
ти не юли, копрофаг та фейкомет, і повні цитати вставляй. втім, що я хочу почути від брехливого дегенерата? сенс жалюгідного життя якого - щоденна брехня. видова ознака *****а, нехай і неповноцінного
ти, имбецил опять выжил...

А пророссийский Европарламент принял соответствующую резолюцию? Зеленые делают все возможное, чтобы Украину никогда не приняли в ЕС. Причем выглядит это уже не просто как *****изм, а как вполне сознательная политика.
ховайся *****юра!

ти, имбецил опять выжил...
*****ас вшивий вийшов на зміну. знову тема поповниться лайном. що там в ***дгороді, *****оїд? як погода? скільки бензин коштує? чекаю на вшиву доповідь з місця подій.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу