Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
та не сси. не так вже й багато. дегенератів в нас всього 3%. як і *****асів.Бере страх що дуже багато українців ведуться на цю брехню
не так вже й багато. дегенератів в нас всього 3%. як і порохоботів.
так разница выдобутку и споживання с учетом уничтоженных заводов сейчас на большом плюсе.ну так, можна таким чином споживання і на рівень 1910 року знизити![]()
"Нажаль" - бгггг))ну і де тут доказ того що МІМ не знищенний? відсутність доказів ще не є доказом зворотнього. нажаль.
а де я "обсирав", доведи, чорнорота? твій рівень "аналізу інформації" ти вже довела, тупа вівця, коли написала, що "довели що МІМ не знищенний". тебе вічливо спитали, "де довели", ти кинула посилання за 9 березня, але прочитати, про що там йдеться тобі не дозволив твій рівень володіння мовами та взагалі "логічного мислення". коли тебе твоїм пятаком ткнули у купку лайна,що ти сама і напудила, ти очикуванно злилася, з випусканням газів.Але щось мені підказує, щоб вам обісрати нового головнокомандуючого, і верховного насамперед - згодиться будь-яка тухлятина.
або зі знищенням потужних промислових споживачів та депопуляції.А выйти на условный 1910 это классно только с учетом альтернативной энергетики, солнышко, ветряки, все няши и даже зеленые счастливы![]()
схоже, олігрофену дали ****юліну за лише десяток беззмістовних мемасиків за день і погрозили звільненням. олігофрен взяв під козирьок, та почав строчити підлесливлі здравиці хазяївам, аби не викинули на мороз.Підтримую народного президента України Володимира Олександровича Зеленського ефективного дипломата, хороброго воїна світла і добра!!
Это тактика такая, править в своем ответе чей-то пост?Підтримую народного президента України Володимира Олександровича Зеленського ефективного дипломата, хороброго воїна світла і добра!!
****ец, так тыж написала что уже доказали, а теперь что ,, слив? Сам ищи?Взагалі можете пошукати більш конкретну інфу,
хулі ти капслоком це не написала, вівця? тебе спитали: де доказ. ти прислала доповідь, де пишуть: "доказів немає ДОКИ ЩО". далі твій пронос полився... і так кожного разу... якщо ти "вільно читаєш", то можеш прочитати, чо це не "вброс порохосекти на ХФ" а Several OSINT social media... ти знаєш що таке OSINT, тупа вівця? open source intelligence . тобто згідно твоєї статті розвідка повідомила про знищення МІМ а от ці поважні дами та панове Christina Haward, Grace Mappes, Nicole Wolkov, Riley Bailey, and George Barros - лише не знайшли доказів цьому.biomechanoId, а что вы так нервничаете? Берегите здоровье, не истерите).
Не смешили бы вы меня своми домыслами. Я читаю на английском свободно, потому и ответила тому, кто спросил.
А с порохосектой все же ясно как божий день: пораженческие вбросы, обвинения главкома Сырского по недоказанной информации, вброшенной на форум - у вас не вызывает никаких эмоций и сомнений. А вот то, что пишет западная разведка - откуда это взялось про Петриоты- информации такой у них нет - это вас не удовлетворяет. И дальше истерика - я виновата)))
вірно, давайте віддамо її на розтерзання двом імбецилам секти імені петра: вшивому та єбларусу. и не дивно, що саме твоїми промовами про "порохосекти" тема спочатку привабила цих двох гнійних мух, а потім перетворилася на смітник.Я еще раз предлагаю не использовать тему о генерале.
Я надежную сцылу вам дала, куда надежней. Прочитайте для начала. Для нормальных людей должно быть достаточно, что западная разведка не имеет никаких доказательств об уничтоженных Пэтриот. НЕ ИМЕЕТ.****ец, так тыж написала что уже доказали, а теперь что ,, слив? Сам ищи?
А Янык - Легитимный. А ты - необучаемый.Зеленский народный Президент и НИКТО его не может уже дискредитировавть!![]()
від "західної розвідки?"Я надежную сцылу вам дала, куда надежней. Прочитайте для начала.