Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новая вводная. Залужный.

• Автор теми Автор теми Dynafit
  • Дата створення Дата створення
А шо,Бельгия от кого-то освобождается?Или я не так понял пост?
на певному історічному відрізку деякі суспільства змушені вести війни. очевидно ж що війна не спровокована Україною.

и ***** не делал с 2014 по 2019 год для пво и ракетных войск тоже Янукович... а ****ел всё - вот вот путин нападэ.... вот вот, ***ть...
Два питання
Перше - для чого ти такий довбойоб?
І друге - для чого інтернет взагалі і безпосередньо гугл?
Ну *****, все ж є в тому нещасному гуглі.
За Порошенка було відновлено три чи чотири дивізіони С300В. Які за часів чивокуні здали в брухт. Які в тому числі призначені для знищення балістичних цілей. За Порошенка було модернізовано старі ЗРК С125. І навіть недобрі язики казали, що за власний кошт))). Скільки - сам пошукаєш. І ті і ті свою задачу виконали і виконують. Це ППО. Про той Нептун навіть не буду. І про Вільху теж.
Про чисельність, озброєння, забезпечення ЗСУ в 2014 і 2019 теж пошукаєш сам.
Які досягнення з 2019 по 2022? Ну крім доріг звісно.
*****, і путін таки напав. Так?

дуже спрощенний взгляд на предмет та на світ взагалі. розумію - совок привчив так вважати. не треба лише намагатися ділитися своєю "мудрістю" та розповсюджувати своє "розчарування людством" :D
Чем проще,тем лучше.Не надо все усложнять.Каждый строй,царь,император,хан пишет историю под себя.Возвеличивая себя любимого.Так было,есть и,наверное,будет.Ты в американской истории видел,чтобы возвеличивали ******ев?Може и есть,но я не помню.Может и нет причин их упоминать,но коренное население,все же

*****, і путін таки напав. Так?
зараз скажуть, що він і так би напав... і це вірно... але момент він вибрав максимально слушний. хоча, як би напав у 2015му наш опір був би мабуть значно слабший. :(

Ты в американской истории видел,чтобы возвеличивали ******ев?
а ви вичали це питання? можете навести публікації істориків? чи ваши джерела фільми з гойко мітічєм? :D або остання робота скорсезе?

на певному історічному відрізку деякі суспільства змушені вести війни. очевидно ж що війна не спровокована Україною.
Ну не знаю.С таким припезденным соседом,как у нас,провокацией может считаться все,что угодно.Додумаешь сам,я надеюсь

впізнаю, електорат Зеленського. поважаю ваш вибір.
***.Ну ****ец какой-то.Вроде ж неплохо разговариваи.И тут ***к.Зеленский.Давай я сейчас упомяну Порошенка и понесется очередной ****.:(

С таким припезденным соседом,как у нас,провокацией может считаться все,что угодно.
і річ у тому, що московія - припездений сусід не лише України. нажаль 75% українців второпали це лише у 22му.

Спроси у наших америкацев.
ну от коли хоча б
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
здолаєте. поспілкуємося на цю тему. я все ж таки ввжаю, що про смак устриць треба сперечатися з тим, хто їх хоч раз скуштував :D

ну от коли хоча б
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
здолаєте. поспілкуємося на цю тему. я все ж таки ввжаю, що про смак устриць треба сперечатися з тим, хто їх хоч раз скуштував :D
Не льстите себе:ги:
Не хочу Вас обидеть,но Вас тут нагибают все кому не лень.Несмотря на то,что Вы на все темы напробовались устриц:ги:

А що ж не торопали з 1991 по 2022 рр?Чи все влаштовувало?
звичайно більшість все влаштовувало. плюс неабиякий культурний, агентурний, інформаційний та навіть споріднений вплив. лише петро попереджав :D:D:D але мудра більшість "переможців" вибрала квартал та карнавал. та вони й досі гигикають та святкують свою "перемогу", доки країна летить у прірву.

Назад
Зверху Знизу