Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новая вводная. Залужный.

• Автор теми Автор теми Dynafit
  • Дата створення Дата створення
А разве Президент Украины не имеет конституционное право распустить *****ский парламент? Другое дело, шо там больше половины депутатов снова были избраны...
Можна подумати, що вибрані цілком нові депутати зі Слуг виявились чимось кращим.
Слуги народу - це друга за численністю партія зрадників після ригів.

у нас в стране верховная рада и парламент это две отдельных институции? :D
А где я об этом написал? Рада у нас и есть парламент, единственный, в виду отсутствия разных палат, как в США, Англии и ещё где-то там

Вибори, то ***ова ідея.
Вибори то перемир'я.

коли для цього буде слушний час у країні. але маленький хриплий воєводець починає готуватися задалегідь.
Ну вот и все. Успокоился немножко? Если ты не можешь убрать Зелю, то и не духарись. А то я думал, может ты законный способ знаешь. А ты не знаешь *****. Только своего отца и бога Порошенку.
Можна подумати, що вибрані цілком нові депутати зі Слуг виявились чимось кращим.
Слуги народу - це друга за численністю партія зрадників після ригів.
Толи дело наши козаки типа Гончаренко, не щадя штанов и жопы за Украину дерутся, аки львы.
:іржач:

А где я об этом написал? Рада у нас и есть парламент, единственный, в виду отсутствия разных палат, как в США, Англии и ещё где-то там
Так кто импичмент Зельке объявит? Его братва из верховной рады? Та они с ним жрут из одной тарелки.

Какой самоотверженный защитник Шоколданого зайца. Мальчик, он тебе хоть платит или ты просто духаришься, потому что он твой кумир?
не більше ніж твій антикумір. можеш десь довести, що я когось захишаю? я просто бачу, що в тебе глубока психологічна травма, яку тобі нанесли десь у проміжок часу 2014-19, можливо це було гвалтуванням, бо образ хуїв у твого обличча ще дуже яскравий, але як то часто буває при психічних розладах, мозок витісняє травматичні спогади та малює собі винуватця, часто в образі батка, ну а в тебе сімптоматично: "порошенко-*******" .... чи у твоєї квартальнії логиці: кожен хто критикує дії слуг народа - міфичний "порохобот"?

Два первых года я жирно жил при нем. Может конечно тебя от кормухи отодвинули, но это во благо остальным пошло. Нехуй тебе одному наедаться и так ***** в телевизор не помещается.
В 2020 ковид начался. Не до жиру, быть бы живу :)

Бойко, Порошенко, Вона со своими фракциями тоже из одной тарелки с Зе?
Напомни сколько у них голосов.
не більше ніж твій антикумір. можеш десь довести, що я когось захишаю?
А надо? Ты истеришь и матом ругаешься в ответ на мои плевки в сторону Пороха.
я просто бачу, що в тебе глубока психологічна травма, яку тобі нанесли десь у проміжок часу 2014-19, можливо це було гвалтуванням, бо образ хуїв у твого обличча ще дуже яскравий, але як то часто буває при психічних розладах, мозок витісняє травматичні спогади та малює собі винуватця, часто в образі батка, ну а в тебе сімптоматично: "порошенко-*******" .... чи у твоєї квартальнії логиці: кожен хто критикує дії слуг народа - міфичний "порохобот"?
Тебе микрофон дать, расскажешь про психологические травмы трошки. Выговоришься, тебе легче станет. :оратор::іржач:

В 2020 ковид начался. Не до жиру, быть бы живу :)
Нормально было. Даже не смотря на ковид. Лучше чем при шоколадной ****и. Это я еще не упоминаю, как эти *****асы использовали админ ресурс и специальные службы для слежки за политическими конкурентами и так далее. При Зеле до войны это прекратилось.
По сути порохоскот был большой ОПГ.

Тебе микрофон дать, расскажешь про психологические травмы трошки.
ні, то для кварталівців забава. мені ***** на твого порошенка, я вже і забув про нього... якось з 22го року з повістки він випав. а от тобі там нудно і сумно. ну і мастурбуєшь рефлекторно свої анальні залози повторюючи "порошенко *******". дружина хоч в курсі?

ну добре, я тепер спокйний, бо вчергове підтвердилися сімптоми розладів у кварталівців: тут все за юнгом: і отець, і бог, і *******.
Думаю, что бесполезным будет пытаться открыть твои глаза на то, шо ты просто проплакался как девочка и смысла в твоем выступлении не было.
Порошенко - *****ас. Этого не изменишь. Можешь убиться головой об асфальт выкрикивая ругательства в мой адрес, но это не изменит тот факт, шо Порошенко - конченная гнида и ****ь.
:D

И вообше у Петра Олексійовича мама полячка. :) А папа с мексиканским уклоном. :)

так так, при господу вашому зеленському. і настало благоденствіє і велике будівництво.
Еще он дороги сделал. При Порохе я на своем жипе задний мост на ямах оторвал, а Зеля дороги починил. Ну шо тут сделаешь, если правда.

Назад
Зверху Знизу