Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новая вводная. Залужный.

• Автор теми Автор теми Dynafit
  • Дата створення Дата створення
так так, як же забути "травневі шашликі"? таке запам"ятаєш надовго.і дітям своїм накажеш: діточки, коли президент щось бреше з телевізору, ніколи не вірте.
Без "травневих шашликів" нежнояйцевые двуногие мужского пола наверно гораздо бы плотнее пополнили женские и детские ряды украинцев в европах и америках. И уже оттуда бы рвали на себе рубахи патриотов, в том числе некоторые из них- славя здобутки сивочолого гетьмана... Как думаешь, эти некоторые были бы в значительном количестве?

И уже оттуда бы рвали на себе рубахи патриотов, в том числе некоторые из них- славя здобутки сивочолого гетьмана... Как думаешь, эти некоторые были бы в значительном количестве?

вона і зараз "пахне". аж у Харкові чути...
А я против такого твоего посыла и не возражаю..
И помню при этом про зеркало, в которое надо некоторым смотреть почаще, чтоб за своей спиной разглядеть довольную рожу врага , одобряющую их действия...

довольную рожу врага , одобряющую их действия..
я просто це тут залишу...
afb16bae7dc5ae183baeec93cae6049b_1677481247_extra_large.jpeg

всі огидні новини лише з ОПи, вшивий розповсюджує фейки задля відволікання, лайно-куля намагається всіх запевнити, що "keep calm and worship Ze", ***дорус просто єбланить... до чого тут хоботи, не зрозуміло... повторюся, мені ******и на твого петю - живи тепер з цим
:D
mind-blown-brain-explode.gif

А в чому проблема, подивіться на TeMoN2: за 7.5 років дописів 20770! Старається з ранку до вечора, і не тільки в одній відведеній темі. Може там копірайтером в нього ШІ, може хтось на підміні, но життя явно проходить на форумі в повному смислі. Не поїсти, не вийти на вулицю)
Я проти таких працівників як ви з Тимоном - блідна тінь)
З 2013 року(11р) яких-то 3.5 тисячи дописів).
Так кому тут платять? :D
Мне )
А вы хорошо вылизываете зелёный зад

пошукайте маркерів, шановний, серед порохосекти - вони 146% натягують *****ське іпсо, в буквально кожному нападі, філін навіть добалакався, що хто за Зеленського - той за рф. Кілька сторінок позаду - насолоджуйтесь.
Влада верховна - вона в Києві. А українська - вона і в Харкові, і всюди по Україні. Я так акцентувала увагу на верховну.
У вас нема методів крім дешевого тролінгу? :D з чим вас поздоровляю)
Я же и говорю, хорошо вылизываете

о, ну так, що від вшивого олігофрена ще очикувати крім мемасіка? ****уй *****, сучка, у свою резервацію.

Назад
Зверху Знизу