Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новая вводная. Залужный.

• Автор теми Автор теми Dynafit
  • Дата створення Дата створення
Справедливости ради, титул императора/императрицы Индии у британских монархов в период максимального расширения империи тоже наличествовал.
Если бы мнгоумный Вайкарна или как там его, читал бы текст, то бы понял, что я назвала три случаи войн с участием РИ, позже союза (тоже И своего рода).

про те що ти імбецил. так що, відповіси на мої питання? коли пепо був у раді депутатом, від яких партій, та коли він покинув регіони? коли деркач був у раді і від яких партій. і чи були у той час регіони взагалі якоюсь силою? дуже прості запитання.
51b5e20edee634ce97c38572dbdfc8ce.png

про що ця свiтлина?

про що ця свiтлина?
звісно, лише про те що ти імбецил і голосував за керноза.

Я Владимира Александровича хочу, во-первых, поздравить с такой убедительной победой. Хочу сказать, что я знаю его лично. И я верю в то, что всем будет легко работать с ним. Не только мне, всем людям. Я хочу в это верить. Потому что он человек из народа – это первое. А во-вторых, я считаю, что он не будет допускать тех ошибок, которые допускала предыдущая команда", – заявил городской голова.

Screenshot 2024-02-28 154203.jpg

на моє питання відповіси, опудало? коли пепо був у раді депутатом, від яких партій, та коли він покинув регіони? коли деркач був у раді і від яких партій. і чи були у той час регіони взагалі якоюсь силою?

Справедливости ради, титул императора/императрицы Индии у британских монархов в период максимального расширения империи тоже наличествовал.
Да было такое, но это уже будет слишком сложная концепция для форумной бабці.

Да было такое, но это уже будет слишком сложная концепция для форумной бабці.
Для ухілянта Вайкарні вообще непстижимо.
Он рад бі во времена Юлия Цезаря попасть, только чтоб мимо двери в ТЦК не проходить.

Я Владимира Александровича хочу, во-первых, поздравить с такой убедительной победой. Хочу сказать, что я знаю его лично. И я верю в то, что всем будет легко работать с ним. Не только мне, всем людям. Я хочу в это верить. Потому что он человек из народа – это первое. А во-вторых, я считаю, что он не будет допускать тех ошибок, которые допускала предыдущая команда", – заявил городской голова.

Screenshot 2024-02-28 154203.jpg

на моє питання відповіси, опудало? коли пепо був у раді депутатом, від яких партій, та коли він покинув регіони? коли деркач був у раді і від яких партій. і чи були у той час регіони взагалі якоюсь силою?
о диво!!! Кернес встав з коляски!!!

Вы как обычно рассуждаете о вещах в которых ничего не понимаете.
А ты боишься рассуждать о вещах, о которых и понимать не хочешь.
Лучше спрятаться в глубь веков. Там нет военкомов.
Но в 19 веке уже были рекруты даже в западных областях РИ. Примерно в 1804 году.
Как раз при восхождении Наполеона. 220 лет прошло, и опять могут быть. :)
Готовься - наденешь ты ночнушку ли нет, тебя все равно... :)

Про що ця свiтлина?
і знову про те, що ти імбецил і намагаєшься щось висмоктати із фотографій та якимось чином нав"язати мені відчуття провини, на яке вже третій рік страждаєш сам. якщо в тебе є якісь підозри чи інсайд - будь свідомим громадянином - подзвони в СБУ, там розповіси все, що знаєш про пепо. а доки що - це все маленькі грудочки лайна, які з тебе сипляться як голки з тогорічної ялинки...

Только минут 15 назад прочитала новость про Блок Кернеса.

28.02.2024, 14:11
Два депутати Харківської
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
- Олександр Мірошниченко та Юрій Корсунов - відмовилися від мандатів на сесії, яка відбулася сьогодні, 28 лютого.
Обидва депутати подали заяви, в яких просили припинити їхні повноваження.
Олександр Мірошниченко був секретарем постійної комісії з питань екологічної політики, він обирався 2020 року від партії "Блок Кернеса - Успішний Харків".
Юрій Корсунов був секретарем постійної комісії з питань містобудування, архітектури та земельних відносин і представляв партію "Європейська солідарність".
Новим депутатом міськради став Василь Кухар. Він представлятиме фракцію "Блок Кернеса - Успішний Харків". Депутатське місце було вакантним, оскільки раніше за особистою заявою від депутатських повноважень відмовився Семен Сирота.
До цього в міськраді вже не раз відбувалися кадрові перестановки. У березні 2023 року депутат від фракції "Блоку Кернеса - Успішний Харків" Володимир Чумаков достроково склав депутатські повноваження.
.
Від мандата у 2023-му також відмовилася представниця цієї ж фракції Ілона Хачатурян. Вивільнене місце в міськраді
.

и в мене хочеш взяти iнтервью,
яке з тебе інтерв"ю, хробак-дерьмак? :D ти три слова разом не можеш скласти. на два питання не можеш відповісти без картинок. твій рівень - наскальний живопис лайном.

яке з тебе інтерв"ю, хробак-дерьмак? :D ти три слова разом не можеш скласти. на два питання не можеш відповісти без картинок. твій рівень - наскальний живопис лайном.
Про що ця свiтлина?

54e74486ebfdc.webp

в сектах не спорят, они выполняют приказы.А Петя сам отсосал.

мэр Харькова Геннадий Кернес, общаясь с харьковскими журналистами, заявил о том, что поддержит Петра Порошенко на предстоящих президентских выборах.

Вкладення

•  имени.webp
    имени.webp
    13 КБ · Перегляди: 26
Назад
Зверху Знизу