Новая вводная. Залужный.

Страна Порохоботия - Королевство Кривых Зеркал.
 
Не понял. Эту тему перебросили в "Политику"?
 
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Не понял. Эту тему перебросили в "Политику"?
Потому, что в ней одна политика и ни слова про Залужного.
Подними взгляд выше по сообщениям - ТикТоки, Твиты, посты в Телеграмме с Гончаренко, Путиным, какой-то женщиной, Подоляком, Березовый сок про французике легионы, выше идут Порошенко, Макрон, Подерв'янський.... и т.д.
А про Залужного где?
 
Потому, что в ней одна политика и ни слова про Залужного.
Подними взгляд выше по сообщениями - ТикТоки, Твиты, посты в Телеграмме с Гончаренко, Путиным, какой-то женщиной, Подоляком, Березовый сок про французике легионы, выше идут Порошенко, Макрон, Подерв'янський.... и т.д.
А про Залужного где?
да правильно сделал, надо было раньше.
 
Кстати, сколько ОП тратит на этот тг-канал? :)
Чувствуется, что его ведет профессиональный пропагандист, не то, что аматоры с какой-нибудь ПолітБавовни.
ты будешь так же прислуживать и младшему или твоя любовь только на старшего распространяется?
 
тимон похоже вне зоны досягнення, наверное так выхлопными газами надышался.
 
Мразина хотела стянуть с военных Украины денег, нужно вывозить из англии его сыновей и отправлять на ноль, чтоб деньги зарабатывали папаше, а то ему все мало. Сука покупает билеты по миллиону гривен, оно что самолет выкупило?

Львівський окружний адміністративний суд відмовив у задоволенні
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
до віцеспікера Верховної Ради Олександра Корнієнка та 7 прикордонного Карпатського загону Держприкордонслужби України. Порошенко просив компенсувати йому затрати на переліт до США.

Як повідомила Суспільному головна спеціалістка зі зв’язків з громадськістю та пресою Львівського окружного адміністративного суду Тетяна Романів, 13 березня відбулося засідання суду у справі за позовом Петра Порошенка.
"Вчора (13 березня, — ред.) також було винесено рішення, проголошено вступну та резолютивну частину, згідно з якою задоволення позову Петра Олексійовича відмовлено повністю", — каже вона.
Під час підготовчого засідання, яке відбулось 17 січня, представник Порошенка Ігор Головань
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
, що серед вимог нардепа є відмінити та визнати незаконним скасування розпорядження про відрядження Порошенка до Польщі та США, скасувати рішення Державної прикордонної служби про відмову у перетині державного кордону. А крім того — стягнути з обох відповідачів по 500 тисяч 85 гривень.
Під час засідання Ігор Головань надав докази щодо витрат Порошенка на відрядження, яке не відбулось через заборону виїзду. Це зокрема рахунок за придбані авіаквитки, витрати на суму 1 мільйон 170 тисяч гривень.
 
Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу