Нова реформа митниці

• Автор теми Автор теми aSHO
  • Дата створення Дата створення
Статус: Онлайн
Повідом.: 43204
Нова реформа митниці

Національна рада реформ при президенті України підтримала революційну реформу митниці, запропоновану Офісом простих рішень і результатів.

Про це заявив голова виконкому Нацради реформ Міхеїл Саакашвілі на брифінгу, передає "Інтерфакс-Україна".

"Всі вантажі будуть проходити максимум за 15 хвилин у відкритому митному просторі. Замість 26 документів будуть всього 2 (інвойс і транспортний документ - ред). Машини будуть розмитнюватися не по маніпуляції вартістю, а за формулою: кубатура, рік випуску і так далі", - сказав Саакашвілі.

"Буде усунутий інститут "рєшал", митних брокерів, і людина буде самостійно заповнювати митну декларацію", - додав він.

Згідно з матеріалами, що є в розпорядженні агентства, планується залишити на кордоні тільки митників і прикордонників, а до "зеленого" і "червоного" коридорів додати "жовтий" і "синій" (пост-аудит).

Серед інших пропозицій - криміналізація контрабанди (від 3 до 5 років за звичайні товари і до 7 років - за підакцизні), підвищення зарплат митників, мінімум людського фактора і автоматизація, уніфікація ставок мит.

Ще одним нововведенням в реформі є наділення функціями голови митниці першого заступника міністра фінансів, який буде взаємодіяти з податковою службою.

Развод для лохов. Для того что бы это все ввести, нужно очень огромное количество законодательных и подзаконных актов поменять. А Рада уходит на каникулы. Так что будет как фсигда. Ну не шмогла я.

⛄;68104689 сказав(ла):
фуфуфу

и странно что считаете что он Держатель :D

Та я не считаю. Мне, ваще, похуй.:незнаю:
Но ты ж уже не первый раз позиционируешься как Царь. Хочу понять хто ты.
Хотя, и это похуй.:D

⛄;68104707 сказав(ла):
на этом и порешили :D

и не Царь а Держатель :d
не нужно двойных стандартов

Та ладно. Последний Держатель давно в земле. А последышу гранату бросили и он в области сидит, в небо смотрит. Не без того, иногда снисходит.:збентежений:

Назад
Зверху Знизу