Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я як раз давно не бачу, щоб в китайських паяльниках такi мiднi жала були штатними, тобто йшли з заводу в комплектi до паяльникiвдавно вже це зрозуміли і про вас по дбали.
Якщо активним флюсом паяти - полюбасу тільки мідь. Покриттю ****ець одразу.Я собі зробив декілька мідних![]()
Зараз, періодично, ностольгую....
А взагалі - мені особисто подобаєтться мідна стружка. Просочена флюсом. Тикнув туди жало - виходить чисте й без залишків припою....
Та "свистять" все. Це дешева серія на заміну Ideapad.Thinkpad ще з часів IBM це надійність та якість. тут сумнівів немає.
Thinkbook нібито це для корпоративного сегменту ринку ноутбуків?
Дізнаєшся, коли спробуєшв чем проблема
Не тепло, а електротеплопроводность?
ну так увеличь ток до 200 амерпе...
чудово. а як бути з безпекою зберігання усіх цих данних? вважаю, більшості користувачів домашнього ПС - цей "новий інструмент" і ***** не потрібний. а може й навіть налякати та відвернути. концепції у МС - як завжди, цікаві але малозрозумілі пересічному користувачу. та ще припущу, що ноут, готовий для роботи з цією віндоуз надбудовою коштуватиме вдвічи-тричи дорожче за звичайний стандартний ноут (500$), спроможностей якого вистачає більшості для повсякденних завдань без усіляких ШІновый инструмент в Windows 11, который отслеживает и запоминает все, что пользователь делает на компьютере. То есть буквально все: работу внутри приложений, видеозвонки, посещение сайтов и многое другое. Все это хранится в виде скриншотов, содержимое которых сможет распознать ИИ. В Microsoft это сравнивают с «фотографической памятью».
Мені здається 50% пофіг на даннічудово. а як бути з безпекою зберігання усіх цих данних?
Ніт. NPU - це міліпіздричний блочок поруч із вбудованою відяхою, на ціну ноута він ніяк не вплине. Власне, в поточних процесорах АМД 7040 і 8040 він вже є, у Інтела скоро буде.готовий для роботи з цією віндоуз надбудовою коштуватиме вдвічи-тричи дорожче за звичайний стандартний ноут (500$), спроможностей якого вистачає більшості для повсякденних завдань без усіляких ШІ
дякую⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Файли в профілі користувача забекапити хіба ні?кто шарит в Опере - как при переустановки оперы синхронизировать экспресс-панель?
она у меня никогда раньше не синхронизировалась (да, я зареген в Опере и включена "синхронизация", а закладками я вообще не пользуюсь)
раньше это можно было сделать ручками через файл bookmarks, потом и это престало работать
![]()
получается так, но не всеФайли в профілі користувача забекапити хіба ні?
.../USER/AppData/Locale/Opera Software/получается так, но не все
Можна через Ctrl-X Ctrl-V. Я навіть і не знав, що можна було переміщати з менюМоже я трошки туплю, але не можу знайти в меню папкі пункт "переместити". Тільки "копіювати". Win 11.
Хтось може підказати, як переміщати папкі і чому убрали цей пункт?
Дякую! А я навіть не знав, що Ctrl-X - це переміщення 🙂. Мене бентежило, що пишуть "вирізати".Можна через Ctrl-X Ctrl-V. Я навіть і не знав, що можна було переміщати з меню![]()