Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Ноутбуки-гівно

• Автор теми Автор теми gemix
  • Дата створення Дата створення
Да. Что им померяьт? Напряжение? Так оно в CPU-Z есть

Я нашел видео которое все объясняет похоже...
На 3 минуте

Гімно БП. Нахуй він такий потрібен. В компів імпульсне навантаження, він не створений для компа. Викинь його.

Це шо за хуйня? Який рік на календарі зараз, 2003-й?
А який рік на дворі, що в нього БП для компа вирубається при імпульсних навантаженнях? "Я допускаю усе"(С) Ш. Холмс. Є, доречі, програми, які це роблять. Я не єбу що в нього на компі є.

Гімно БП. Нахуй він такий потрібен. В компів імпульсне навантаження, він не створений для компа. Викинь його.
Та да :(
Там советовали перепрошить видеокарту.
Перепрошил 2 раза уже версиями от моего производителя. Новей больше ничего нет.
А шить прошивки от других производителей не решился. Не знаю поможет или нет. А то боюсь кирпич получить

В мене якийсь чифтек на 750Вт і 4070 в сусідній кімнаті - ніхуя не вирубається.

Та да :(
Там советовали перепрошить видеокарту.
Перепрошил 2 раза уже версиями от моего производителя. Новей больше ничего нет.
А шить прошивки от других производителей не решился. Не знаю поможет или нет. А то боюсь кирпич получить
Візьми китайський БП - він не знає що таке якісь ступінчаті захисти, чи якась така хуйня.
Проста підкинь для проби якийсь інший, точно робочий, БП і по дивись. Якщо припинить вирубати - продай БП тут на барахолці :D

Может ебанутся на отличненько поискать в интернете схему как отключить защиту эту :)
Вскрыть и выпаять какой-нибудь диод :D

Да. Что им померяьт? Напряжение? Так оно в CPU-Z есть
ЦПУЗ ніхєра не покаже, коли просяде +12В і комп піде в ребут. Ткнутися мультиком в жовтий провід на молексі і подивитися, що там діється, коли стартує ГТА.

Может ебанутся на отличненько поискать в интернете схему как отключить защиту эту :)
Вскрыть и выпаять какой-нибудь диод :D
Там скоріше не діод випаювати, а висохлі конденсатори на виході, якщо блок старий. Єбанутися - це припаяти 10000 + 1000 + 10 мкФ прямо на роз'єм живлення відюхи :D

Хуюльтиком, там мінімум осцил потрібен, та й то, треба знати, що дивитися.
Щоб комп ребутнувся, напруга має просісти або зникнути на сотні мілісекунд. Мультиметр це побачить. Не з першого разу, так з другого.
І взагалі, чого лаєшся? В піво стєкломоя намішали?

На ней точно всё работало отлично до установки 3070. Никаких ребутов не было...

Кстати такое впечатление, что эта "ступенчатая защита" блока питания, называется она по умному SIP (Surge & Inrush Protection) работает и в обратном направлении.

Идёт игра - всё ок. Я жму Alt-F4 закрывая игру.
На блоке питания резко падает нагрузка - комп уходит в ребут. На долю секунды после Alt-F4

Щоб комп ребутнувся, напруга має просісти або зникнути на сотні мілісекунд. Мультиметр це побачить. Не з першого разу, так з другого.
І взагалі, чого лаєшся? В піво стєкломоя намішали?
Ні, Дімокс годний відос знайшов.
В пальцатих, але китайських. блоках живлення - бувають хардварні баги. так, вони не тільки софтварні бувають... Проста якийсь "геній" вирішив, що компу (джерелу імпульсного споживання) потрібен захист від... імпульсного споживання!!!!111адін.

На ней точно всё работало отлично до установки 3070. Никаких ребутов не было...

Кстати такое впечатление, что эта "ступенчатая защита" блока питания, называется она по умному SIP (Surge & Inrush Protection) работает и в обратном направлении.

Идёт игра - всё ок. Я жму Alt-F4 закрывая игру.
На блоке питания резко падает нагрузка - комп уходит в ребут. На долю секунды после Alt-F4
Викинь це лайно. Якщо ще на гарантії - здай нахуй і заміни. Я неїбу для чого воно так зроблено, як на мене - то проста проїбали і продали нашим. Там же піхуй - аби дешевше.

Щоб комп ребутнувся, напруга має просісти або зникнути на сотні мілісекунд. Мультиметр це побачить.
А раптом не має? Раптом там пила з амплітудою в пару сотень мілівольт з'являється, яка теж цілком може спричиняти ребут - теж побачить?

Останнє редагування:
Вчера указал power limit 60 в MSI Afterburner
запустил Fortnite
Поиграть не получилось, только меню игры увидел первый раз.
Пока разбирался с меню комп ушел в ребут, но уже по температуре процессора
БИОС ругался после перезагрузки на это.
Зашел в БИОС - пишет 67 градусов

Что за игра такая? Это как-то связно? Я про power limit и проц?

Назад
Зверху Знизу