- 🟡 18:44 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Переглянути вкладення 13238460запустил. пока так
воот. теперь есть напруги в простое, а теперь сравни с напругами в стресс-тесте.да мои такие-же вроде
Да всё ок с ней наверно...а еще trial version не показывает линию +12 вольт
у меня стоковый кулер.Да всё ок с ней наверно...
давай махнемся видухами - это будет быстрее)).Fortnite не хочешь поставить?![]()
Переглянути вкладення 13238465Fortnite не хочешь поставить?![]()
Ебтыть - шо это за вырвиглазное наркоманское подростковое говно?поставил я это унылое гавно
Я б не брав MSI... там, на вигляд, все заєбісь, але, завжди є якась хуйня. І з ціною вони прихуїли чогось... чи не бренд.Вернемся к ноутбукам:
Тем временем, Титан с 270К три месяца назад, уже с какого-то хуя подскочил до 300-т
Страна чудесохуевших жадных пидарасов
Переглянути вкладення 13238475
ото оно....гуд игрушка..От йобані хіпстери
Переглянути вкладення 13242780
Зараз МСІ чи не єдиний бренд, який робить нормальні ноути, які не горять через місяць-два, типу лєнови, чи асерів, чи хуясусів.Я б не брав MSI... там, на вигляд, все заєбісь, але, завжди є якась хуйня. І з ціною вони прихуїли чогось... чи не бренд.