Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Ностальгія за СРСР

• Автор теми Автор теми Ева1
  • Дата створення Дата створення
Статус
Тема закрита
Політична орієнтація не менш важлива.
политические ориентации меняются постоянно, вот сколько вы уже поменяли за свою жизнь, совок, 90-е, 200е..... и каждый раз новая политическая ориентация.

Це так мило.
Згадалось як мій батько мотався за оцим всім, ще таке пюре було в майонезних баночках, Чебурашка, чи якось так, я його любила і приносив постійно його)
...такі баночки були і на початку 90х

...від пива ****** ростуть
А в мене тiльки *** пiдростае!:D Жiнка скаржиться - все товше й товще, скоро не влiзе:D А за ****** вiд пива - пiздьож чистоi води! У баб ****** вiд капусти ростуть, ви в це вiрите?

А в мене тiльки *** пiдростае!:D Жiнка скаржиться - все товше й товще, скоро не влiзе:D А за ****** вiд пива - пiздьож чистоi води! У баб ****** вiд капусти ростуть, ви в це вiрите?
...вибачте,я ***ми не цікавлюся,а ****** безумовно ростуть,чим товща баба,і ****** більші

политические ориентации меняются постоянно, вот сколько вы уже поменяли за свою жизнь, совок, 90-е, 200е..... и каждый раз новая политическая ориентация.
у тебя разве поменялась?

Та не завжди, е тоненьки фiгуристi тьолки з цицьками 4-5-6-го розмiру, а е жирнi свиноматки 150кiл зовсiм без цицьок.....
...у фігурістих тьолок вони потім на животі лежать,а у жирненьких навпаки(звичайно,якщо вони були взагалі)

у тебя разве поменялась?
я всегда был аполитичным, не люблю этих сектантов, которые бегают с идолопоклонничеством.Придумать что то, создать вот реально интересно в этой жизни.

я всегда был аполитичным, не люблю этих сектантов, которые бегают с идолопоклонничеством.
имхо, ты то как раз и есть куда больше идеологичным))) а вот те у кого политическая ориентация меняется скорей ее и не имели никогда

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу