Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Ностальгія за СРСР

• Автор теми Автор теми Ева1
  • Дата створення Дата створення
Статус
Тема закрита
повне безвиняткове рабство

Це також марксистька термінологія, яку Маркс застосував для опису т.н. азіатського суспільно-політичного укладу. Вжахнися і з'@#сь.

Це також марксистька термінологія, яку Маркс застосував для опису т.н. азіатського суспільно-політичного укладу. Вжахнися і з'@#сь.

це позначення рабства існувало ще до Маркса, який виконував своє завдання - підсумувати й систематизувати кривавий досвід т.зв. франц. революції 1789 р. з метою виготовлення do-it-yourself підручника для наступних коммі-революцій. Тим самим він став підбурювачем до масового терору та його теоретиком. Зараз за це у багатьох країнах надається кара смерті.

а щодо "...азіатського суспільно-політичного укладу..." - то є такою брехливою вигадкою як "буржуазія, капіталізм, класова боротьба" тощо

підсумувати й систематизувати кривавий досвід т.зв. франц. революції 1789 р

Хочеш жити при феодалізму? Їзджай до Сирії, або до Камбоджі. Але там в тебе інтернета на буде.

Хочеш жити при феодалізму? Їзджай до Сирії, або до Камбоджі. Але там в тебе інтернета на буде.

я тобі вже кілька разів казав - сере-сере зробив кашицю понять у твоїй голівці, бо поняття напр. "феодалізм", як його вживали у сере-сере, відрізняється від загально прийнятого у світі - так саме як й "капіталізьм" тощо

Федалізм - тупо таке суспільство, де є феодали (напр. племенні шейхи) та феоди с залежними хлопами (феллахами). Не більш ніж.

Так що, їдеш до Сирії?

Не знаю что там в сирии, но в Камбодже с интернетом все в порядке. Я там был 4 года назад - лексусов и камри больше чем у нас джигулей. Неплохие дороги (китайцы строят) и прекрасные гостиницы.

Не путай туризм с эмиграцией, хе-хе. В Хараре, особенно его белых кварталах, тоже есть интернет и лексусы.

Не путай туризм с эмиграцией, хе-хе. В Хараре, особенно его белых кварталах, тоже есть интернет и лексусы.

так я про местных камбоджийцев говорю. Уровень коррупции конечно потрясающий, но блага цивилизации все что надо - присутствуют.

У кого - у этих?

cambodia05jeffrey-M531.jpg

maxresdefault.webp

Чаяния Третьего Мира предельно ясно (не совсем по своей воле) выразил Ким Ир Сен в 1964 г:

"В недалёком будущем мы станем самой счастливой страной мира, в которой [люди] будут есть вареный рис, суп на мясном бульоне, жить в доме с черепичной крышей и носить одежду из шелка" (“멀지 않는 장래에 이팝에 고기국을 먹고 기와집에서 비단옷을 입게 되어세계에서 제일 행복한 나라가 된다”).

А вы говорите - Лексусы...

Федалізм - тупо таке суспільство, де є феодали (напр. племенні шейхи) та феоди с залежними хлопами (феллахами). Не більш ніж.

Так що, їдеш до Сирії?

"тупо" то ти влучно сказав, що я й намагався до тебе донести - а зараз раджу подивитися десь у енциклопедії (не БСЕ):D

Ну що ти знаєш про західні погляди на суспільно-політичні формації? Я певен, що дещо більше, ніж нічого.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ну що ти знаєш про західні погляди на суспільно-політичні формації? Я певен, що дещо більше, ніж нічого.

я радив би тобі трохи читати джерела перед тим як робити copy&paste:
текст скомпоновано т.зв. Нац. Зборами - купкою масонів - прото-комуністів - ідеологічних батьків Маркса, які - так само як зараз совки - жили у 18 ст. часами 15 ст. - бо 1789 р. феодалізм у Франції існував лише у їхніх скорботних голівках

ось одне з самих простих визначень поняття - specially for you;)

Ти поїхавший абсолютно холпець, усе вже.

І на останнє, ще один "масон":

Ти поїхавший абсолютно холпець, усе вже.

І на останнє, ще один "масон":

ну ось бач, коли тебе тицькають носом у власне невігластво відносно загально відомих фактів, ти, замість подяки, починаєш проекцію свого невдоволення на зовні.

хто з них - отак вказано як найменш 5 осіб:D

1. Держава СРСР (сере-сере) була диктатурою пролетаріята (офіційне позначення) аж до середини 1960 р.р. По тому вигадали "общєнароднає гасударство" без пояснення що ж ото є. Належав сере-сере окупаційному большевиському режимові, котрий ставив на герметично ізольованій території кілька експериментів, зокрема виведення нової людської особі homo sovieticus, підготовка та проведення захоплення світу для їхніх хазяїв (міравая пралєтарская рєвалюція).
Перший експеримент повністю удався. Другий - так саме повністю провалився (остання спроба - 1983 р.). По тому "експериментальну лабораторію" було зачинено.
2. de jure державі, de facto - правлячому окупаційному большевиському режимові
3. Совєцька влада - най злочинна диктатура 20 ст., негативні наслідки котрої будуть відчуватися ще десятиріччями. Цим вона відрізняється від демократій (буржуазниє - вигадка Маркса, пустишка)
4. Совєцька влада за "Маніфестом" Маркса законодавчо оформила рабство фабричних працівників та посполитих ще на початку 1920 р.р. Посполиті зоставалися у повному рабстві десь ще у 70-х р.р.
При чому йдеться про повне безвиняткове рабство: усе населення сере-сере було поділено на групи рабів, кожен мешканець був кудись приписаний.
Зміна робочого міста - котра була довгий час взагалі заборонена - відбувалася чином переходу від одного рабовласника до іншого
Дорогой Панько.
Я знаю, что у тебя ********ное представление по тем вопросам, которые я поставил для Чебураша.
Подождём, что он ответит, а твой ответ априори был известен.

Гаврош.

угу, а из опилок и мяса, преимущественно крысиного, судя по антисанитарным условиям на мясокомбинатах и самих магазинах
Уважаемая sivanmy.
Не стоит так явно показывать свою ненависть ко всему советскому.
Я Вам ответил сообщением №4111 на стр. 206.
Познакомтесь и если есть возражение, дайте ответ.
Буду рад критике, только объективной, а не в духе:

........яким вважав саме суспільно-політичний уклад тодішньої РІ.
Вжахнися двічи, далі по тексту

Гаврош.

Останнє редагування:
Дорогой Панько.
Я знаю, что у тебя ********ное представление по тем вопросам, которые я поставил для Чебураша.
....

бач, Гаврош, як точнісінько ти співпадаєш з "Kатехізисом коммі": "Ніколи не сперечатися з небезпечних тем - вдаватися до ad personam й викручуватися"

а ось чому саме я маю збочене уявлення з теми "сере-сере", а не хтось інший - ось ти, наприклад?:confused:

Ви забагато про себе думаєте, хлопче.

Уважаемый Гаврош, констатация факта о том, что продукты питания для советских людей производились в антисанитарных условиях да еще с добавлением всякой фигни - это именно констатация факта, а не ненависть ко всему советскому. И я не понимаю, почему правду о том как дела обстояли, вы именуете ненавистью? По моему эту ненависть ко всему советскому проявляла как раз советская партноменклатура.
Достаточно просто вспомнить, в какой нищите с дефицитом продуктов жили простые советские люди, и как жировали за их счет партийцы.

Стареет "наш мальчик". Уже забывает термины "антисоветчик" и "антисоветская пропаганда". :D

Жует какую-то херню про "ненависть ко всему советскому".
Нет шоб с порога заклеймить ненавистью и нехорошими, доступными всему прогрессивному человечеству, словами....

В общем, вяло. Нет креатива и большевицкой белой горячки....

Действительно много в настоящее время разговоров и ностальгий периода СССР. На самом деле есть моменты за которыми стоит сожалеть,но в общем то об СССР давно и забыли б пойди Украина своим путем с надежным лидером. А так властьимущие и просто смекалистые,шустрые индивиды дорвались до недавно-бывшего "народного добра" и давай растаскивать. 3а 20лет тянуть стало нечего,начали нагинать простой люд. Вот вам и пожалуйста- реформы. Кто из вышеупомянутых станет жить хуже? Они себя любят,а народ...что народ сопит,тянет лямку,иногда возмущается на кухне под соточку или пивасик и опять на утро в ярмо. Конечно, Брежневские времена сказочными воспоминаниями нахлынывают.

Хорошо сформулировали.
Так и есть...

антисанитарных условиях да еще с добавлением всякой фигни - это именно констатация факта, а не ненависть ко всему советскому
Интересно, это откуда такие сведения? И какую фигню туда добавляли?

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу