Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Ностальгія за СРСР

  • Автор теми Автор теми Ева1
  • Дата створення Дата створення
Статус
Тема закрита
10 коп бутерброд з молочною, тонесенькою ковбасою)
От блін..аж захотілось😳 недавно польську тіпа дохторська купила🤦‍♀️ виліта "Своя лінія" - крахмал з крашеной тувалєткой і хрящами... ужас((( ну скормили імпортним котофєям, їм зашла)))
 
От блін..аж захотілось😳 недавно польську тіпа дохторська купила🤦‍♀️ виліта "Своя лінія" - крахмал з крашеной тувалєткой і хрящами... ужас((( ну скормили імпортним котофєям, їм зашла)))
Ви думаєте що в сересере була ковбаса з мʼяса? Ні мʼяса, ні туалетного паперу
 
Де і як вбивають тварин на мʼясо, це питання при сересере, всі відповідають — струмом, а в сересере, каже взривають, тому, що в магазе тільки рога, копита та хвости)
 
Ви думаєте що в сересере була ковбаса з мʼяса? Ні мʼяса, ні туалетного паперу
Десь читав про смак "туалетного папіру" у радянських ковбасах.. Пишуть, що він виникав від того, що використовувались імпортні заморожені туші кенгуру чи іншіх тварин, які були запаковані у картон, якій, звісно, треба було видалити, але ніхто повність цього не робив.. :)
 
Я
Десь читав про смак "туалетного папіру" у радянських ковбасах.. Пишуть, що він виникав від того, що використовувались імпортні заморожені туші кенгуру чи іншіх тварин, які були запаковані у картон, якій, звісно, треба було видалити, але ніхто повність цього не робив.. :)
вважаю це міфи, яке кенгуру) на півночі була австралійська баранина, з вонючим жиром, а тут була соя, мабуть
 
В ГОСТе за 1979 год мы видим такие интересные ингредиенты, как замороженную буйволятину, мясо яка (допустима замена до 100%), сыворотку крови; белковый стабилизатор, который изготавливают из свиной шкурки, жилок и говяжьих губ. А также пшеничную муку и субпродукты – свиные и говяжьи мочевые пузыри, языки и мозги.
 
Краще і мнясо і дохторська😳
Доречі.. До війни купував торти у "Нахлібнику", що у Слобіцкій Усадьбі.. Так от був в них там й асортімент ковбас, якіхось маловідомих виробників. Іноді купував там "Лікарську", тількі вона там коштувала десь у два, два с половиною разі дорожче ніж звичайна, але смак був супер..
 

Вкладення

  • 1702136275142.webp
    1702136275142.webp
    9.4 КБ · Перегляди: 59
image;s=1000x700.webp
image;s=1000x700.webp
image;s=1000x700.webp


До речі, про цукор.
Дорого, реально дорого.
І не забуваємо шо цукровий бурак то була основна сільськогосподарська культура.
Його садили дико багато.
Ніяка не кукуруза, не соняшник, не пшениця, а бурак.
Скрізь були цукрові заводи, і всі вони працювали.
Хвалилися шо перше місце у світі за виробництвом цукру з бурака.
 
image;s=1000x700.jpg
image;s=1000x700.jpg
image;s=1000x700.jpg


До речі, про цукор.
Дорого, реально дорого.
І не забуваємо шо цукровий бурак то була основна сільськогосподарська культура.
Його садили дико багато.
Ніяка не кукуруза, не соняшник, не пшениця, а бурак.
Скрізь були цукрові заводи, і всі вони працювали.
Хвалилися шо перше місце у світі за виробництвом цукру з бурака.
...на сумщині досі ******* з буряка гонять
 
Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу