Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Нобелівську премію з медицини дали за вакцини проти Covid-19

🔴 08:55 Повітряна тривога в Харків.обл.
Статус: Online
Повідом.: 10126
  • 🔴 08:55 Повітряна тривога в Харків.обл.
"
Нобелівську премію з фізіології та медицини присудили вченим, які розробили технологію, завдяки якій створили мРНК-вакцини проти Covid.
Премію розділять Каталін Каріко та Дрю Вайсман.
Саме ці науковці з Університету Пенсильванії запропонували теорію, яка лежить в основі мРНК-вакцини.
Їхню роботу визнали неоціненною в умовах, коли світ пережив страшну епідемію Covid-19, й існує велика загроза інших епідемій, пояснили своє рішення в Нобелівському комітеті.
  • ⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Вони вже здобули премію Ласкера 2021 року - головну американську премію за біомедичні дослідження.
До пандемії ця технологія була експериментальною, але зараз такі вакцини отримали мільйони людей у всьому світі.
Технологію мРНК зараз досліджують на можливість створити вакцин та ліки проти інших захворювань.
Науковці порушують важливі питання: чи допоможуть мРНК-вакцини у лікуванні раку, ВІЛ і важких тропічних хвороб та, можливо, вони взагалі наділять нас надлюдським імунітетом?"
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

чи допоможуть мРНК-вакцини у лікуванні раку, ВІЛ і важких тропічних хвороб та, можливо, вони взагалі наділять нас надлюдським імунітетом?"
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Бери выше! Они подарят нам бессмертие!

Нобелевскую премию нужно дать психиатрам, которые придумают лекарство от стресса. :)

1. Когда народ запугали ковидом, не имея ни вакцин ни метода лечения, пошла дикая смертность среди людей с неустойчивой нервной системой.
2 Когда пошли прививки, уверовавшие переболели ковидом в легкой форме, нервные все равно болели тяжелее.
3. У меня заболели одновременно 2 соседки-ровесницы уже Дельтой. Лечились дома. Одна вышла из ковида недели через 2, вторая чуть не померла от страха.
4. Когда началась война, первая продолжила работать, а вторая точно так же боится бабахов, как боялась ковида. Просто в панике от бабахов.
5. Я при этой Дельте укололась китайской вакциной, как советовали моей возрастной группе, плюс избегала толпы, не ездила в транспорте и не стояла без нужды в очереди в супермаркете. Верила, что все сделала правильно, через три месяца после прививки переблела в начале войны, выздоровела, полагаясь на то, что большего сделать не могла.

В общем, берегите нервы! :)

За ковид говорил и говорю: "алкоголики не болеют".

Не гротеск, не фанфаронство, не бравада, не родомонтада.
У алкогликов крепкие нервы. Им все похую, кроме выпивки. Все болезни от нервов, и только триппер от удовольствия.

А чего не Комаровскому? Он так тщательно руки мыл у Гордона, видимо производители моющих мало забашляли

Нобелевскую премию нужно дать психиатрам, которые придумают лекарство от стресса. :)

1. Когда народ запугали ковидом, не имея ни вакцин ни метода лечения, пошла дикая смертность среди людей с неустойчивой нервной системой.
...................

В общем, берегите нервы! :)
В общем, пользуйтесь мозгом, не пишите глупости: ты так пишешь, вроде бы кто-то виноват,(?) что не было ни вакцин, ни метода лечения.. А смертность была в основном от нервов..:ги::добіса:Шутить тоже гнадо умно..

В общем, пользуйтесь мозгом, не пишите глупости: ты так пишешь, вроде бы кто-то виноват,(?) что не было ни вакцин, ни метода лечения.. А смертность была в основном от нервов..:ги::добіса:Шутить тоже гнадо умно..
Ты небось 4 раза успел уколоться. Нервы ни к черту?

От я люблю, коли про нєрви починають триндіти люди, які від одного тільки погляду на ін'єктор серуть дальше ніж бачать.
А я люблю, когда ленятся даже страницу из 14 сообщений прочитать. А як же, треба хутко писати. :)

Шприц шприц шприц

Ну як, добігла?
Если ты такой ленивый, то я повторю - прививку делала. Чем? Тем, что посоветовал врач.

ДУБЛЬ
5. Я при этой Дельте укололась китайской вакциной, как советовали моей возрастной группе, плюс избегала толпы, не ездила в транспорте и не стояла без нужды в очереди в супермаркете. Верила, что все сделала правильно, через три месяца после прививки переблела в начале войны, выздоровела, полагаясь на то, что большего сделать не могла.

Назад
Зверху Знизу