Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Нет повода не выпить - Part 4

мне нравиться романтический разврт;)
вот-вот :пиво::пиво::пиво:

что-то ты быстро, я только в ларек сходил :)

я стараюсь:rolleyes:

есть. Приболела просто я чуть-чуть

так надо тебя домой, к мужу в жаркие объятия :)

а что, нельзя уже и поржать в разгар тяжкого трудового дня?

не, кофе-машина дома... за едой

а у кого тут разгар трудового дня??:rolleyes:

ты так говоришь будто что-то знаешь :D

аа, теперь понятно, почему я так плохо сплю;):D

а что не может быть блондинистой ****ушки??:rolleyes::D

Антропологія українців

Українці належать до європеоїдної раси, входять до «дунайської» (норікської) групи популяцій, разом з білорусами, поляками, багатьма росіянами (у цих народів переважає валдайський варіант дунайського типу, який характеризується трохи більшою світлопігментованістю), словенцями, деякими популяціями хорватів, а також німців, австрійців і литовців.
Українці як правило брахікефальні, в більшості своїй — високорослі, з переважанням темного кольору волосся, проте світлоокі майже у всіх характерних для українців антропологічних типах (крім динарського) переважають над темноокими.
За рядом ознак (профілювання обличчя, поперечний профіль спинки носа, виступ крил носа, положення ніздрів, розвиток складки верхньої повіки) деякі групи населення України (Середнього Подніпров'я, Лівобережжя), безсумнівно європеоїди, мають незначний відсоток домішки, пов'язаної з асиміляцією степових тюркських груп з певним монголоїдним елементом.

Антропологія українців

Українці належать до європеоїдної раси, входять до «дунайської» (норікської) групи популяцій, разом з білорусами, поляками, багатьма росіянами (у цих народів переважає валдайський варіант дунайського типу, який характеризується трохи більшою світлопігментованістю), словенцями, деякими популяціями хорватів, а також німців, австрійців і литовців.
Українці як правило брахікефальні, в більшості своїй — високорослі, з переважанням темного кольору волосся, проте світлоокі майже у всіх характерних для українців антропологічних типах (крім динарського) переважають над темноокими.
За рядом ознак (профілювання обличчя, поперечний профіль спинки носа, виступ крил носа, положення ніздрів, розвиток складки верхньої повіки) деякі групи населення України (Середнього Подніпров'я, Лівобережжя), безсумнівно європеоїди, мають незначний відсоток домішки, пов'язаної з асиміляцією степових тюркських груп з певним монголоїдним елементом.
блин... раскусил... да что ж такое:rolleyes::D я в душе блондинка;)
хм... и про рост угадал:rolleyes: знаток справжних украинських дивчат:пиво::D

Назад
Зверху Знизу