Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Нескем говорить

• Автор теми Автор теми the_cat1
  • Дата створення Дата створення
Матюками заміняти продуктивний зміст - ущербна система координат.

Заміняти... заміняти, *****... Заїбали трошки ці "україномовні" хуї. Та нехай.

Спробую замістити. Всяка дурість не потребує стільки уваги, хоч китайською, хоч якойсь іншою. Намагайся далі.

Заміняти... заміняти, *****... Заїбали трошки ці "україномовні" хуї. Та нехай.

Спробую замістити. Всяка дурість не потребує стільки уваги, хоч китайською, хоч якойсь іншою. Намагайся далі.

Взагалі не второпав шо тобі не сподобалось і шо ти хотів донести цими своїми повідомленнями.:)

Шо "бл*****йсу*апи*дець" розумніше всього так розумію.

Извини. Меня сильно раздражает, когда кто-то начинает устраивать демонстрацию "україномовності", не владея языком в должной мере. Как в данном случае. Наверное, я был излишне резок.

Дивлячись в чиїй системі координат.

В любой человеческой
Хотя
Тут ещё много зависит от трактовки

Я вижу мысли умного человека пытающегося объять необъятное знание,и понимающего что чем больше он узнает,тем меньше знает ,приблизившегося к осознанию экзистенциональности бытия,т.е. посыл самому себе и себе подобным.
А вообще не следует забывать что эти высказывания часто очень субъективны,несмотря на то что были сделаны очень и очень неглупым людьми,часто анализируются вырванными из контекста ,и воспринимаются тоже очень субъективно,т.е многие понимают значение этого посыла по-разному+разный уровень развития и мировоззрения тех кто анализирует=споры бесконечны
к примеру это же высказывание можно подвязать под убийственную философию Шопенгауэра ,да впрочем и мн.др
Если же понимать в том варианте что написан мной-на этот случай нравится мне вот такая мудрость:
Мудр тот кто знает не многое,а нужное.Эсхил

Потому что человеческий мозг не может познать ВСЕ

В любой человеческой
Хотя
Тут ещё много зависит от трактовки

Я вижу мысли умного человека пытающегося объять необъятное знание,и понимающего что чем больше он узнает,тем меньше знает ,приблизившегося к осознанию экзистенциональности бытия,т.е. посыл самому себе и себе подобным.
А вообще не следует забывать что эти высказывания часто очень субъективны,несмотря на то что были сделаны очень и очень неглупым людьми,часто анализируются вырванными из контекста ,и воспринимаются тоже очень субъективно,т.е многие понимают значение этого посыла по-разному+разный уровень развития и мировоззрения тех кто анализирует=споры бесконечны
к примеру это же высказывание можно подвязать под убийственную философию Шопенгауэра ,да впрочем и мн.др
Если же понимать в том варианте что написан мной-на этот случай нравится мне вот такая мудрость:
Мудр тот кто знает не многое,а нужное.Эсхил

Потому что человеческий мозг не может познать ВСЕ

Якщо буде контакт між рівнем ваших знань і рівнем цитати, і вона буде відображати суть вашої проблеми - нічого не буде здаватися суб'єктивним.

"В любой человеческой" - це якраз ні про що і суб'єктивно. Тому що люди напридумували мільйон систем координат і ніхто не знає яка з них вірна.

Система координат обивателя, ще можна сказати з географічною прив'язкою, постсовка - це взагалі місце, де ніяких відповідей можна не починати навіть шукати.

Ви будете ходити по колу або битится головою в зачинені ворота, або і те і те одночасно, але думати що так і повинно бути, а точно такі самі люди будуть вам давати поради як це робити. Тому що ви не бачите більше алтернативних систем координат.

Извини. Меня сильно раздражает, когда кто-то начинает устраивать демонстрацию "україномовності", не владея языком в должной мере. Как в данном случае. Наверное, я был излишне резок.

А, он воно шо. Ти просто українофобчик. Відкрию таємницю - "демонстрацією" займаюся з дитинства, а от демонстрацією *****ської мови ніколи не займався.

Куда вы дели ТСа? Наговорился уже что ли? :rolleyes:

Экзистенциональность - ыыыыыыыы!! Сами придумали??
Шопенгауэр - ... ладно, не буду. Но он прав в том, что Гегель - ******ок. И многие с ним согласны.
У Вас там символ Марса, поэтому получилось недопонимание.

Шопенгауэр - ... ладно, не буду. Но он прав в том, что Гегель - ******ок. И многие с ним согласны.

Ееее.... ииииии... :іржач:
Всі лохи, всі ******ки...

Типовий ХФ-філософ.:)

Якщо буде контакт між рівнем ваших знань і рівнем цитати, і вона буде відображати суть вашої проблеми - нічого не буде здаватися суб'єктивним.

"В любой человеческой" - це якраз ні про що і суб'єктивно. Тому що люди напридумували мільйон систем координат і ніхто не знає яка з них вірна.

Система координат обивателя, ще можна сказати з географічною прив'язкою, постсовка - це взагалі місце, де ніяких відповідей можна не починати навіть шукати.

Ви будете ходити по колу або битится головою в зачинені ворота, або і те і те одночасно, але думати що так і повинно бути, а точно такі самі люди будуть вам давати поради як це робити. Тому що ви не бачите більше алтернативних систем координат.

Не не не
Про контакт между уровнем знаний и уровнем цитаты соглашусь,но ещё должно совпасть и мировоззрение,о чем я и говорила.Про это же и мои слова про споры.

Что вас смутило?Ваше понимание можно услышать?
Про символ да-есть такое)сменю как-то,нажала видимо случайно при регистрации или по умолчанию стояло:збентежений:

А, он воно шо. Ти просто українофобчик.

Ні. Не "он воно шо". Але трошки дратує, коли людина починає "демонструвати" в той час, як вочевидь недостатньо обізнана. Але ж я вибачився. Продовжуй.

ещё должно совпасть и мировоззрение

Це і є система координат. Тільки її неможливо просто вибрати як річ, і взяти і використати її суть собі на благо. До неї треба прийти.

Тому так розповсюдились масові релігії - де людям не треба нічого осмислювати, а тільки користуватися шаблонними речами і ритуалами.

Це не робить їх щасливими, а вони не можуть зрозуміти що не так. Система ж сказала - роби так, і буде тобі щастя.

Назад
Зверху Знизу