ВоотЦе і є система координат. Тільки її неможливо просто вибрати як річ, і взяти і використати її суть собі на благо. До неї треба прийти.
Тому так розповсюдились масові релігії - де людям не треба нічого осмислювати, а тільки користуватися шаблонними речами і ритуалами.
Це не робить їх щасливими, а вони не можуть зрозуміти що не так. Система ж сказала - роби так, і буде тобі щастя.
Ні. Не "он воно шо". Але трошки дратує, коли людина починає "демонструвати" в той час, як вочевидь недостатньо обізнана. Але ж я вибачився. Продовжуй.
Что вас смутило?Ваше понимание можно услышать?
Надобраніч!
У нас например с вами даже понимание системы координат разное,потому чем больше понимаешь,тем меньше желания и смысла спорить с другими,быть может именно об этом говорил автор вышеприведенных строк..
Вас ревнуют
Вас ревнуют
Выскажите ваше понимание ,потому что при всей моей к вам симпатии ,я услышала только критику ,а критиковать как известно проще всего
А судьи кто?(с)
Чувак напирает с україномовством, но языком-то владеет недостаточно хорошо, и это раздражает.
Не знаю. Воля ваша. Это какой-то не наш формат...
Это не ХФ!!!!
Вибачаюся, шановний. Робіть, що бажаєте. Йдіть під три чорти, будь ласка.
Вибачаюся, шановний. Робіть, що бажаєте. Йдіть під три чорти, будь ласка.
Створи собі тему - будем розбиратися з твоїми психологічними проблемами.
Да не хочу я говорить. Не о чем. А послушать или почитать хочу. Но со стороны, желательно.