Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Непруха.

• Автор теми Автор теми Sidval
  • Дата створення Дата створення
та нічо. мало хто визнає, що з головою нелади. а так да, нічо
Психиатр хороший и редкий сейчас врач, которых в поликлиниках теперь не существует.
в поліклініках їх і раніше не було. ну кабінет-табличка-дохтур був канєш, але хороших - ні. так що є - немає - нє вєліка потєря. туди тільки бабусі не дуже нормальні полюбляли ходити
вряд-ли тс психиатр.
а чьо так? ви не вірите в ТС-а?

та нічо. мало хто визнає, що з головою нелади. а так да, нічо

в поліклініках їх і раніше не було. ну кабінет-табличка-дохтур був канєш, але хороших - ні. так що є - немає - нє вєліка потєря. туди тільки бабусі не дуже нормальні полюбляли ходити

а чьо так? ви не вірите в ТС-а?

Не верю, что с такой специализацией доктор будет создавать тему как тяжко ему жить, а еще не верю, что такой доктор зависит от нищенской зарплаты. Потому,что душевные расстройства лечатся долго, нудно, трудно и анонимно. У сотрудницы на работе у сына психическое заболевание-он слышит голоса. Все силы, и средства положили на его лечение.

Совата сказав(ла):
Не верю, что с такой специализацией доктор будет создавать тему как тяжко ему жить, а еще не верю, что такой доктор зависит от нищенской зарплаты. Потому,что душевные расстройства лечатся долго, нудно, трудно и анонимно. У сотрудницы на работе у сына психическое заболевание-он слышит голоса. Все силы, и средства положили на его лечение.
Трудно лечить то что есть от природы.Физиология мозга- штука темная и неизученная..Возможно с голосами нужно дружить.Подобное слышали от нейрохирургов

Трудно лечить то что есть от природы.Физиология мозга- штука темная и неизученная..Возможно с голосами нужно дружить.Подобное слышали от нейрохирургов

Оно у него было не от природы, а после армии (не ато). Пошел служить в армию домашний мальчик и там психика не выдержала.

Человеку эти голоса не дают жить, о чем вы говорите, дружить. Не дай Бог вам такое лихо.

так він же чесний лікар, а чесним, знаєте, і лікарям, і міліціонерам, і вчителям, та всім чесним скрутно живеться.

а взагалі-то, ви думаєте, що якщо лікар, то обов.язково в нього з горла пре. це далеко не так. лікар - не синонім багатія, і навіть не заможної людини. кожен працює так, як може і вважає для себе прийнятним.
все відносно в цьому житті. ваша співробітниця мільонерша? ну скільки вона може віддати на лікування свого сина? тисячі гривень, тисячі доларів чи сотні тисяч? так от виходячи з її доходу, фраза
Все силы, и средства положили на его лечение.
звучить якось не дуже, в плані заможності лікаря. і я точно знаю, що левова частка тієї суми, яку вона тратить, виходять ліки і обстеження. спитайте в неї (якщо вона канєшко чесно відповість) скільки вона дає самому лікареві, от точно йому, а не на рецепти і т.п.

Пошел служить в армию домашний мальчик и там психика не выдержала.
от у домашніх мальчіков таке і трапляється чомусь. але можете навіть не спорити, предпосилки в нього були, 100%, тільки їх не помічали батьки. хто ж такі думки допустить про свою дитину. страшно все це, але якщо підібрати правильну терапію, то він може жити і навіть працювати.

так він же чесний лікар, а чесним, знаєте, і лікарям, і міліціонерам, і вчителям, та всім чесним скрутно живеться.

а взагалі-то, ви думаєте, що якщо лікар, то обов.язково в нього з горла пре. це далеко не так. лікар - не синонім багатія, і навіть не заможної людини. кожен працює так, як може і вважає для себе прийнятним.
все відносно в цьому житті. ваша співробітниця мільонерша? ну скільки вона може віддати на лікування свого сина? тисячі гривень, тисячі доларів чи сотні тисяч? так от виходячи з її доходу, фраза

звучить якось не дуже, в плані заможності лікаря. і я точно знаю, що левова частка тієї суми, яку вона тратить, виходять ліки і обстеження. спитайте в неї (якщо вона канєшко чесно відповість) скільки вона дає самому лікареві, от точно йому, а не на рецепти і т.п.

Я абсолютно так не думаю. Че вы на меня накинулись и выдаете то,что вам кажется за мои мысли. Это всего лишь ваша больная фантазия. вы вешаете ярлыки да и всё.
И вообще, вы тсу кто? жена? мама? Чего вы за него отвечаете кто он есть по специализации?
Зачем обсуждать то, что не есть правда. Может тс лор врач.

от у домашніх мальчіков таке і трапляється чомусь. але можете навіть не спорити, предпосилки в нього були, 100%, тільки їх не помічали батьки. хто ж такі думки допустить про свою дитину. страшно все це, але якщо підібрати правильну терапію, то він може жити і навіть працювати.

Хозяйке на заметку: в украинском языке нет слова "спорити"

Хозяйке на заметку: в украинском языке нет слова "спорити"
СПОРИТИ, рю, риш, недок.
1. розм. Те саме, що сперечатися. Знала [Стеха] натуру свого старого, що коли що надумав, то хоч спор, хоч лайся, а вже він від свого не відступиться (Квітка-Основ'яненко, II, 1956, 128); Як не спорила Марина Карповна з чоловіком, але знала, що вже коли він чого захотів, то не переспориш (Панас Мирний, I, 1954, 154); [Романюк:] Людина він заслужена, при орденах, але треба людям правду сказати. З ким не зустрінеться, зразу спорить і, як щось не по-його — вилає (Олександр Корнійчук, II, 1955, 202).
2. перен. Змагатися, не поступатися у чому-небудь. Кінь ірже, та не говоре [говорить]. Тільки з вітром в гоні споре [спорить]. Тільки землю б'є в одвіт, Не жаліючи копит (Яків Щоголів, Поезії, 1958, 442).
Словник української мови: в 11 томах. — Том 9, 1978. — Стор. 573.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Значит ошиблась. Звучит неестественно. Спорити.

країна Україна, Вы делаете такие выводы о том парне, потому что вы врач психиатр?

И еще один вопрос, вы считаете-это этично, достойно и правильно говорить за человека то, то он сам отказался говорить? Даже если вы знаете кто он по специализации. Или у вас просто сильно чешется рот?

Значит ошиблась. Звучит неестественно. Спорити.

країна Україна, Вы делаете такие выводы о том парне, потому что вы врач психиатр?
:D

Не ссорьтесь девочки, я может и псих, но не психиатр:-):-):-)

И еще один вопрос, вы считаете-это этично, достойно и правильно говорить за человека то, то он сам отказался говорить? Даже если вы знаете кто он по специализации. Или у вас просто сильно чешется рот?
;)
Че вы на меня накинулись и выдаете то,что вам кажется за мои мысли. Это всего лишь ваша больная фантазия. вы вешаете ярлыки да и всё.

Не ссорьтесь девочки, я может и псих, но не психиатр
головне, що у вас настрій піднявся)) а псіхі ми всі, без виключень)

Да... Здоровых нет, есть необследованные.

;)

головне, що у вас настрій піднявся)) а псіхі ми всі, без виключень)

точно! значит цель достигнута :пиво:

Да... Здоровых нет, есть необследованные.

нет не так, нет здоровых людей, есть неДОобследованные ))

Ну да, верно:)
С телефона вечно не так напишешь:)

Назад
Зверху Знизу