Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Немовлята в Південній Кореї подають до суду на уряд...

а шо кожен покупець стейку мав би це знати? а звідки ти про це дізнався? і яке це має значення для немовлят з Кореї. а якщо батькам немовлят з Кореї сказати: корів та свиней більше немає, жеріть один рис. зраділи б вони?
Не для немовлят з Кореї, а для всіх немовлят Землі, ти читай, що там написано: "але
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
були подані в таких місцях, як Сполучені Штати,
, Канада, Австралія, Індія та Бразилія." Корейські тільки приєднались..

Мдк,поставь этот вопрос Биллу Гейтцу, который не считает, что Грета - ****, как вы
пдрст, я тобі це питання ставлю, як дрню, який розповсюджує усіляке лайно. а у біла були різні дивні проекти. наприклад, розпилення крейдового пилу в атмосфері чи закопування зрізанних дерев у землю. до речі в сша додумалися надягати на морди корів каталізатори. яку шизофренію ти ще притягнеш сюди, *****? а сміття ти сортуєш? поліетилен окремо, поліпропилен окремо? а скільки тон води використав за місяць?

Не для немовлят з Кореї, а для всіх немовлят Землі,
от і будь першим справжнім екоактивістом: вимикай компьютер, холодильник. від"єднуйся від споживання усіх благ та веди олівцем блог: про свій щасиливий внутрішній стан, коли усвідомив, що своєю аскезою врятував немовлят з кітаю. а так - лише ****уняра та лицемір .

Мдк,поставь этот вопрос Биллу Гейтцу, который не считает, что Грета - ****, как вы с Yurassik..:as is::as is:
Мдк - это ты, потому что основные выбросы метана - это водоросли. А все эти суды нужны исключительно для хайпа, как, собственно и твои посты, в которых ты выкапываешь очередную хрень и тащищь ее сюда. Ну, и раз ты такой ниибаццо ветеринар, сообщаю тебе открытие вселенской важности: метан идет с обоих концов коровки!

пдрст, я тобі це питання ставлю, як дрню, який розповсюджує усіляке лайно. а у біла були різні дивні проекти. наприклад, розпилення крейдового пилу в атмосфері чи закопування зрізанних дерев у землю. до речі в сша додумалися надягати на морди корів каталізатори. яку шизофренію ти ще притягнеш сюди, *****? а сміття ти сортуєш? поліетилен окремо, поліпропилен окремо? а скільки тон води використав за місяць?
Тобто Білл дурніший за тебе? А чого ж не ти, а Білл придумав Віндовс? І що такого зовсім дивного в розилюванні пилу в атмосфері?? Це варіант на випадок, коли вже зовсім дихати нічим буде від жари.."

Лунная пыль спасет Землю от глобального потепления​

09.02.2023
Поделиться:
Глобальное потепление из-за парникового эффекта — научно доказанный факт. Сейчас ученые со всего мира ищут способы предотвратить необратимые процессы нагрева Земли. Недавно астрофизики продемонстрировали удивительный способ блокировки солнечного излучения путем использования лунной пыли.
Запуск пыли с поверхности Луны может уменьшить достигающее Земли солнечное излучени
В компьютерном моделировании астрофизики показывают, что запуск пыли с поверхности Луны может уменьшить солнечное излучение, достигающее Земли. Фото: Pexels
Главной причиной повышения температуры является сжигание ископаемого топлива, которое выделяет в атмосферу углекислый газ, удерживая тепло. Без быстрого ограничения выбросов СО2 температура, по прогнозам, повысится более чем на 1,5 градуса по Цельсию по сравнению с доиндустриальным уровнем в следующие несколько десятилетий. Худший сценарий предполагает повышение температуры свыше 2 и даже 3 градуса, а в глобальном масштабе это может сильно повлиять на
.

Как затенить Землю от Солнца?

За последние несколько лет было выдвинуто очень амбициозное и противоречивое решение: почему бы не приглушить Солнце? Этот процесс, известный как солнечная геоинженерия. Одна из наиболее горячо обсуждаемых идей предполагает распыление частиц серы в атмосферу в процессе, имитирующем извержение вулканов. Отражающие частицы будут затем отражать солнечные лучи обратно в космос. Подобный процесс в прошлом даже вызвал кратковременный ледниковый период из-за извержения вулкана Тоба 75 тысяч лет назад."

Останнє редагування:
Це варіан на випадок, коли вже зовсім дихати нічим буде від жари.."
це для тебе, *****а, варіант? дихати пилом замість повітря? :рл: я тебе особисто спитав: від чого ти готовий відмовитися завтра, аби зменшити споживання матеріалів, енергоресурсів та викидів? всі добре усвідомлюють - що це єдиний шлях, але ніхто не готовий відмовитися від "нового айфону кожні 6 місців, Прадо з двигуном 4 літри та гарячої води в оселі". як ти ніщеброд - то тобі доведеться відмовитися від більш значущих речей. страждати задля майбутнього мають всі. але хтось буде страждати більше

Останнє редагування:
по прогнозам, повысится более чем на 1,5 градуса по Цельсию по сравнению с доиндустриальным уровнем в следующие несколько десятилетий. Худший сценарий предполагает повышение температуры свыше 2 и даже 3 градуса,
може проясниш, звідки стільки двоокису вуглецю взялося в атмосфері 100-250-350 тис років тому, коли ще не було дизеля, та чому температура на 3-4 градуси вище "доіндустріальної" не призвела до зникнення ссавців та навіть Хомо?
Screenshot 2024-05-21 174356.jpg

Мдк - это ты, потому что основные выбросы метана - это водоросли. А все эти суды нужны исключительно для хайпа, как, собственно и твои посты, в которых ты выкапываешь очередную хрень и тащищь ее сюда. Ну, и раз ты такой ниибаццо ветеринар, сообщаю тебе открытие вселенской важности: метан идет с обоих концов коровки!
Вроде бы твоя эта "критика" не для того же хайпа..:ги::ги::***: И причем я к водорослям?

це для тебе, *****а, варіант? дихати пилом замість повітря? :рл: я тебе особисто спитав: від чого ти готовий відмовитися завтра, аби зменшити споживання матеріалів, енергоресурсів та викидів? всі добре усвідомлюють - що це єдиний шлях, але ніхто не готовий відмовитися від "нового айфону кожні 6 місців, Прадо з двигуном 4 літри та гарячої води в оселі". як ти ніщеброд - то тобі доведеться відмовитися від більш значущих речей. страждати задля майбутнього мають всі. але хтось буде страждати більше
Мені нема від чого відмовлятись, я й так живу без нового навіть андроїда... :D Прадо чи навіть Ланос мені й *** не потрібні, достатньо суспільного транспорту і таксі..

...шановний, а яка ваша думка з приводу покращення демографічної ситуації у нас в країні?
Нема сенсу це питання вирішувати окремо, воно пов'язане з рештою наших проблем. Потрібно побудувати ефективну державу де у владі будуть тільки освічені люди..

Нема сенсу це питання вирішувати окремо, воно пов'язане з рештою наших проблем. Потрібно побудувати ефективну державу де у владі будуть тільки освічені люди..
...тобто умовні німці не народжують,бо при владі у них неуки?

Вроде бы твоя эта "критика" не для того же хайпа..:ги::ги::***: И причем я к водорослям? Кстати, а где здесь хайп у меня??? "Хайп (от англ. hype — «шумиха») — агрессивная и навязчивая реклама, целью которой является формирование предпочтений потребителя. Название агрессивной и навязчивой рекламы происходит от слова, означающего надувательство, обман или трюк для привлечения внимания."_____ Эти суды следствие того, что десятки лет правительства ничего толкового не сделали для решения проблемы.

Прадо чи навіть Ланос мені й *** не потрібні, достатньо суспільного транспорту і таксі..
а ти пішки ходи. та жуй пір"я зеленої цибулі, що виростив на підвіконні. водицю лише дощову чи з джерела. нагадаю, людина стала "сучасною", коли почала палити багаття, нищіти тварин, вирубати ліси задля ланів та вугілля для виплавки сталі. сумно, так. а немовлятам з кореї я би порадив скаржитися в ООН - там точно почують кожного та допоможуть

а ти пішки ходи. та жуй пір"я зеленої цибулі, що виростив на підвіконні. водицю лише дощову чи з джерела. нагадаю, людина стала "сучасною", коли почала палити багаття, нищіти тварин, вирубати ліси задля ланів та вугілля для виплавки сталі. сумно, так. а немовлятам з кореї я би порадив скаржитися в ООН - там точно почують кожного та допоможуть
Йолопе, це ти так неоковирно жартуєш? Людина стала палити багаття , коли вона ще й не зовсім людиною була, тим більше не сучасною, навіть в лапках..

Людина стала палити багаття , коли вона ще й не зовсім людиною була, тим більше не сучасною,
так, саме тоді і почався шлях антропоцену. але тобі, в радянський школі навряд чи про це розповідали.
Часова шкала антропоцену ще остаточно не визначена. Запропоновані варіанти початку епохи сильно відрізняються один від одного: початок промислової революції (кінець XVIII століття), розквіт сільського господарства, освоєння вогню близько 125 тисяч років тому та ін.

але ж ти очикуванно уникаєш відповідей на мої питання

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу