Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Недвижимость. Аренда. Факты и общение. БФ

• Автор теми Автор теми mik12345
  • Дата створення Дата створення
люба покупка, хата, авто та інше, свише 300К, тре буде пояснювати походження кошт, до речі , вже зараз, в Розетке,Епіку, коли налом розраховуєшся, просят паспорт та код, сума више 30К
Ну, я купляв нещодавно з заявленою сумою більше 300кгрн -- нотаріус нічого не сказав. В пенсіний відстебнув 1% і нотаріусу копіюшку і все. Я ж кажу - по закону так, а в житті - все якось простіше. Люблю Україну )

Ну, там же всі значні суми при угодах (від якогось порогу) - тільки через банк повинні бути. Мабуть, це воно. Ну, і ще ж є обов'язкове декларування 1 березня. Всі просто забили на це, а так то воно є.
Так сделки по недвижимости за наличные обычно происходят. Не слышал, чтоб покупателя на сделке заставляли свои баксы в банк нести. Поэтому и интересно, что за закон со следующего года.

люба покупка, хата, авто та інше, свише 300К, тре буде пояснювати походження кошт, до речі , вже зараз, в Розетке,Епіку, коли налом розраховуєшся, просят паспорт та код, сума више 30К
Кому объяснять, если не чиновник? Если деньги через банк, то это финансовый мониторинг и он уже давно. А чувак с видео говорит про какой-то новый закон.

Кому объяснять, если не чиновник? Если деньги через банк, то это финансовый мониторинг и он уже давно. А чувак с видео говорит про какой-то новый закон.
а нашо магази беруть твої данні, при покупе товару свише 30К?

а нашо магази беруть твої данні, при покупе товару свише 30К?
Не знаю. Тоже наверно банковский мониторинг, даже наличные все равно ж на их счет заходят. Но речь шла о сделках по недвижимости. Там обычно покупатель продавцу пачку в руки передает и все. Поэтому и непонятно в какой момент там может быть подтверждение происхождения.

в какой момент там может быть подтверждение происхождения.
Не знаю. Тоже наверно банковский мониторинг,
а може і зразу, у нотаріуса, перед оформленням, ми ж не міндичі, я даже не здивуюся

Не очень понял, кому покупатель должен будет давать подтверждение, продавцу что-ли? А гордый продавец не возьмет баксы без подтверждения источника их происхождения)
Моживо там единий сенс в останньому реченні. А все що до нього це типа щоб зраду підрозпалити.

Ну а може і ні, але я теж не розумію, моніторінгу вже 100 років, задовго до півномасштабки з'явився.

Моживо там единий сенс в останньому реченні. А все що до нього це типа щоб зраду підрозпалити.

Ну а може і ні, але я теж не розумію, моніторінгу вже 100 років, задовго до півномасштабки з'явився.
а я так розумію, шо хочуть впихнути закон, який буде забороняти покупки свише 300К, без пояснення, звідкіля гроші, на авторинку теж ця ***ня повзає

Назад
Зверху Знизу