Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Недвижимость. Аренда. Факты и общение. БФ

• Автор теми Автор теми mik12345
  • Дата створення Дата створення
Re: Недвижимость. Аренда. Факты и общение. БФ

интересное разделение на простых людей и лендлордов)))

мои все выехали. не знаю забрали вещи или нет. после победы будем разбираться.

благо эти квартиры не основной мой доход.

Ещё раз, движение на арнб создано в пользу людей, которые в силу обстоятельств не имеют возможности оплатить жильё, а не из за сопереживания лендлордам.

Ещё раз, движение на арнб создано в пользу людей, которые в силу обстоятельств не имеют возможности оплатить жильё, а не из за сопереживания лендлордам.

Ну хорошо. Спасибо им в любом случае)

с этого момента прошу называть меня лордом Евгением

В такому плюсі як жси від цієї війни мало хто буде . Ніхто крім них не буде розбудовувати місто .
Бо гроші дадуть тим , хто має потужності . Аренда на рік законсервована . Згоден . Продаж - купівля буде як базар в Стамбулі . Давай за 50 , є тільки 3 , добре тоді 49500, а може 20 000?
Золотий час ріелтерів та спекулянтів . Перепродаж новобудов - ось тут вмерло на роки .

В такому плюсі як жси від цієї війни мало хто буде . Ніхто крім них не буде розбудовувати місто .
Бо гроші дадуть тим , хто має потужності . Аренда на рік законсервована . Згоден . Продаж - купівля буде як базар в Стамбулі . Давай за 50 , є тільки 3 , добре тоді 49500, а може 20 000?
Золотий час ріелтерів та спекулянтів . Перепродаж новобудов - ось тут вмерло на роки .

А що буде на західний? Те ж саме з цінами, хто скільки дасть?

А посоветуйте респектабельних-надежних застройщіков в хорошім спіском реалізованних проектов во Львове?

А то, друзья рассказивают, что тут как-то средній новострой попріятнее виглядіт чем сарай от ЖС1-2 в Ха. Ну как с точкі зренія дома, так і інфраструктури.

А що буде на західний? Те ж саме з цінами, хто скільки дасть?

Ну якщо в Харкові вектор на розбудову , то у Львові ( якщо війна скінчиться так , як зараз є) на аренду . Тут і до війни було дорожче ніж в Харкові житло , а тепер за умовах шаленого попиту стане недосягне для покупки . Тому тільки аренда . Від 500 дол прогнозую за звичайну 1к . Такий буде ринок .
Для порівняння я здаю по 350 . Така ціна була до війни , і звичайно , я не піднімаю . Чи є смисл продавати все і їхати сюди - ні . Географія війни каже , що є кращі місця і міста . Тут буде дорого і не дуже добре

А посоветуйте респектабельних-надежних застройщіков в хорошім спіском реалізованних проектов во Львове?

А то, друзья рассказивают, что тут как-то средній новострой попріятнее виглядіт чем сарай от ЖС1-2 в Ха. Ну как с точкі зренія дома, так і інфраструктури.

Ваш Дім . По вул Пасічній . Забудовник Окко груп . Антонов . В мене була там нерухомість .

Ну якщо в Харкові вектор на розбудову , то у Львові ( якщо війна скінчиться так , як зараз є) на аренду . Тут і до війни було дорожче ніж в Харкові житло , а тепер за умовах шаленого попиту стане недосягне для покупки . Тому тільки аренда . Від 500 дол прогнозую за звичайну 1к . Такий буде ринок .
Для порівняння я здаю по 350 . Така ціна була до війни , і звичайно , я не піднімаю . Чи є смисл продавати все і їхати сюди - ні . Географія війни каже , що є кращі місця і міста . Тут буде дорого і не дуже добре

сейчас на западной 350 баксов однокомнатная с евроремонтом ?

Кращі місця в Україні, чи за межами країни, на Вашу думку?

Кращі місця в Україні, чи за межами країни, на Вашу думку?

Я вам так скажу , шановний . Європа то є барсучья дірка . Окрім Польщі . Я з ними і працюю , і подорожую . Буваю , одним словом . Всі вони , кончені. Всі ті жінки , що виїхали мріють поскоріше повернутись . Ми для них рабоча ******* . Бо ті ***ді століттями грабували колонії , тепер живуть спокійно і ми їм заважаємо їсти круасан . Вони дуже озабочені подіями . То максимум .
Я там не зможу , бо поки що вистачає розуміння , як тут заробити . Але я розумію роботягу , який вкалує тут за 200 євро , а там буде за 1200 . Я його розумію . На мою думку , залежить від віку . Де краще жити . Але звичайно в нашій державі . А не по скучних доріжках Австрії ідіотом ходити нікчемним і пустим .

Я вам так скажу , шановний . Європа то є барсучья дірка . Окрім Польщі . Я з ними і працюю , і подорожую . Буваю , одним словом . Всі вони , кончені. Всі ті жінки , що виїхали мріють поскоріше повернутись . Ми для них рабоча ******* . Бо ті ***ді століттями грабували колонії , тепер живуть спокійно і ми їм заважаємо їсти круасан . Вони дуже озабочені подіями . То максимум .
Я там не зможу , бо поки що вистачає розуміння , як тут заробити . Але я розумію роботягу , який вкалує тут за 200 євро , а там буде за 1200 . Я його розумію . На мою думку , залежить від віку . Де краще жити . Але звичайно в нашій державі . А не по скучних доріжках Австрії ідіотом ходити нікчемним і пустим .

Дякую. А про міста краще за Львів для життя, маєте точку зору? Наскільки бачив на західний основні види бізнесу це торгівля та послуги.

Дякую. А про міста краще за Львів для життя, маєте точку зору? Наскільки бачив на західний основні види бізнесу це торгівля та послуги.

Будівництво , готельно - рестораний, кордон . Всюди є своя специфіка. То треба детально все розбирати .

В чем респект ?
А так что ?

Вот так выглядит свежая выжимка чата по Львовской аренде (знакомый помогал расселять там приятелей). Пару недель назад цены были х2-х1.5.

Код:
Вулиця Джерельна (центр)
2кімнати
Без тварин
Від 2-х місяців
600 дол

1 кім 
10 тис 
Вул левандівська 
Ремонт
До 3 людей (Сім’ю або 2 дівчинки)
Без тварин 

Однокімнатна квартира у Львові. На довгий термін для пари без тварин. 
Ціна 400$. Оплата: перший і останній місяць + рієлторські. 

Оренда двохкімнатної квартири по вулиці Русових
Хороший житловий стан
Без дітей та тварин
Здається на 3 місяці
Ціна 600$ +комісія

Так что да, молодец что не кинулся наживаться.

Ну а то что не меценат, ну так его фамилия ведь не Фельдман или там Сафронов.

Вот так выглядит свежая выжимка чата по Львовской аренде (знакомый помогал расселять там приятелей). Пару недель назад цены были х2-х1.5.

Код:
Вулиця Джерельна (центр)
2кімнати
Без тварин
Від 2-х місяців
600 дол

1 кім 
10 тис 
Вул левандівська 
Ремонт
До 3 людей (Сім’ю або 2 дівчинки)
Без тварин 

Однокімнатна квартира у Львові. На довгий термін для пари без тварин. 
Ціна 400$. Оплата: перший і останній місяць + рієлторські. 

Оренда двохкімнатної квартири по вулиці Русових
Хороший житловий стан
Без дітей та тварин
Здається на 3 місяці
Ціна 600$ +комісія

Так что да, молодец что не кинулся наживаться.

Ну а то что не меценат, ну так его фамилия ведь не Фельдман или там Сафронов.

После таких объявлений сразу видно, что барсучья дырка расположена во Львове и предместьях. А подлые европейцы размещают и с животными и семьи с детьми безоплатно. Оплатно в Риге двушка стоит 500 евро, с животными и детьми размещают, в Алании 700 евро трёшка возле моря, и для сравнения жилье уровня з***па бегемота в закарпате по стоимости проживания в отеле посуточно - не менее 1500 уе в месяц

Смешно вас читать, сейчас снять квартиру на западной- большая удача, все забито, какие 350 у.е во Львове? Про Польшу, тоже забито все, хорошо тем у кого там есть друзья и родственники. Моя соседка по приезде в Польшу чтобы отдохнуть за 10 суток пути на три дня снимали квартиру за 100 у е в сутки и это в маленьком городке на границе с Германией. Потом их поселили бесплатно в хостел в комнату на 12 человек. Может кому и повезло попасть в семью какую, а в основном это спортзалы и ангары с двухярусными койками

В какой-то теме читала про Германию: еле нашли хостел по 350 у е с человека в месяц

Назад
Зверху Знизу