Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Недвижимость. Аренда. Факты и общение. БФ

🟡 01:57 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 01:57 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Беремо техніку , рахуємо .
На генераторах : 25*400 = 10000
Але вони ломаються, но менше з тим .
генераторы новые в коробках. Не доставать их из коробок, так и продавать. Только нужен склад хороший. Из 25 генераторов может один будет бракованный, придётся деньги вернуть. Если это кетайские, то не 1 а 5 генераторов будет бракованные. Если Хьюндай то ни одного. Ну, какой-то заработок должен быть...
Квартира за 10 купив зараз по 25 продав
а не продашь ты зараз по 25 однушку в МЖК Интернацоналисте. Объява будет висеть, риелтеры будут дёргать, а за 25 врядле купят. Мне так видится...

• 🟡 01:57 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
А чего это тут галыцька элита врывается? Скучно без света або без тепла?

Или может это потому что улицу Шевченко который год не отремонтируют, поэтому никак не получается доехать до элитного Семицвета на машине? Приходится 15 мин пешком от оперы ходить? ))

Кстати раз уж тут все свои, мог бы и сказать что 15 мин до оперы это риэлторские минуты. Так-то там от св Анны 15 минут, а не от оперы. ))

А чего это тут галыцька элита врывается? Скучно без света або без тепла?

Или может это потому что улицу Шевченко который год не отремонтируют, поэтому никак не получается доехать до элитного Семицвета на машине? Приходится 15 мин пешком от оперы ходить? ))

Кстати раз уж тут все свои, мог бы и сказать что 15 мин до оперы это риэлторские минуты. Так-то там от св Анны 15 минут, а не от оперы. ))
Я той бік міста взагалі не рахую . Шляхетне панство туди не їздить. То для робітників колії , чорнорабочих. Еліта зневажає все що за оперним . Ми всі живемо біля стрийського парку . Приємно повітрям дихати чистим , мінімум туристів , максимум автентики.

У Львові в жоден бік неможливо їздити. Бо там немає доріг)))

Пишіть так активно Садовому, створіть місцевий форум. Бо це ганьба, ціни космічні, а рівень життя - пгт.

Звісно зараз харківські, заможні люди будуть своє продавати і купляти у Львові. У вас на це тут такий розрахунок???

І чому ви вважаєте, що під час війни тут буде хтось описувати свої нові придбані квадрати.

Хотілося би разом порадіти . Наприклад . Купив 1к в жк Інтернаціоналіст біля Героєв за 10 тисяч !
Я не помилився тоді в своїх прогнозах . Треба було шукати панікерів і купувати . Невже ніхто так не зробив ?

Я доречі покищо взагалі не помиляюсь .
В 14 купив на гамарніка в Харкові
В 18 продав і купив у Львові .
В 22 всім рекомендував купувати в Харкові .
Зараз рекомендую продати в Харкові .
Мало хто знає , но оце я . Планую дещо купляти , або продавати . Або покакати біжу
Рекомендации огонь конечно...купить в прошлом году,заплатить за ее оформление,комуналку за все время простоя.И теперь продать,чтоб заплатить еще за неё ещё и налог 5 +1,5 процента от цены...

Я той бік міста взагалі не рахую . Шляхетне панство туди не їздить. То для робітників колії , чорнорабочих. Еліта зневажає все що за оперним . Ми всі живемо біля стрийського парку . Приємно повітрям дихати чистим , мінімум туристів , максимум автентики.
Ну-ну да, панство живет вокруг военного училища, рядом со студгородком политеха, и какими-то рабочими общагами :))

Илита она такая, где дали кимнату, там и коптит небо :)

я знал. И ни фига.
А то был не прикуп, а сразу перебор))
Теперь сливаю дешевле закупки. Они были нужны буквально неделю-две, в начале декабря. После первых мощных ударов по энергетике, когда массово начпл пропадать свет. Тогда кто мог, тот купил за любые деньги, и реально был дефицит. А остальные сидят в кэше, жгут свечки, максимум фонарики по 100 гривен купили. Никто не хочет тратить денег на такое барство, как генератор.
Собственно, поэтому и квартир никто не покупает. Потому что никто вообще ничего не покупает, кроме еды. Люди берегут ресурсы, полагая, что в неопределённом будущем наличка будет важнее, чем любое имущество - хоть движимое, хоть недвижимое🤑
Я купив нерухомість , а не генератори . А на людей які везуть тірами обладнання дивився як на божевільних. Генератори швидко звільнили місце акумуляторам і інверторам. А ті в свою чергу мережі і графікам . Я взагалі не розумію тих генераторних комерсантів . Літр пального на годину плюс мастило. 55 грн/ год. Вимикали спочатку 12/12. Ну то по 500 грн доба виходить . Наші люди то не потягнуть . Одна хвиля спробувати і все . І додайте сюди , що генератори не пристосовані до такої роботи . По 6-10 годин на добу. З 10 7шт вмирає в перший місяць .
Мудрі одразу почали працювати з золотим сегментом населення . І продавати акумулятори як частину сонячної станції . Але і то вже себе вичерпало . А що нерухомість - запитають мене нетерплячі інвестори . Я купив в травні 2022 . Припаркував капітал за який я образно возив раніше товари . І тепер в чистому плюсі на 5000 мінімум . Інвестори знають , що залишившись в долларі , як пропонують аматори бізнесу ви зіштовхнетесь з валютною інфляційною складовою . Простіше . Те що коштувало до війни 50 000 Дол , зараз ви за ті гроші вже не купите. І ви в чистому мінусі на 2 відсотка . Що робимо далі ? Переводимо в хешфонди? Реінвестуємо в облігації? Чи що ??? Що робити ??? Я вам скажу , але пізніше .

У Львові в жоден бік неможливо їздити. Бо там немає доріг)))

Пишіть так активно Садовому, створіть місцевий форум. Бо це ганьба, ціни космічні, а рівень життя - пгт.

Звісно зараз харківські, заможні люди будуть своє продавати і купляти у Львові. У вас на це тут такий розрахунок???

І чому ви вважаєте, що під час війни тут буде хтось описувати свої нові придбані квадрати.
Харківські заможні люди нічого у Львові не куплять. Бо дорого . А олігархам воно і даром не потрібно . Краще вже в Варшаві , або Нью - Арке, чи в Нью- Джозі

Останнє редагування:
Рекомендации огонь конечно...купить в прошлом году,заплатить за ее оформление,комуналку за все время простоя.И теперь продать,чтоб заплатить еще за неё ещё и налог 5 +1,5 процента от цены...
Ну он пишет, что сейчас ее за 25 можно продать. Только сомнения у меня)

Ну он пишет, что сейчас ее за 25 можно продать. Только сомнения у меня)
Чого це ? На фоні решти України 25 за однушку в Харкові в новобудові недалеко від метро - мало би бути багато бажаючих . У Львові вона же буде вже близько 50 , ну і не збудована , а на папірчику накреслена .

Чого це ? На фоні решти України 25 за однушку в Харкові в новобудові недалеко від метро - мало би бути багато бажаючих . У Львові вона же буде вже близько 50 , ну і не збудована , а на папірчику накреслена .
Чесно кажучі ризики приблизно однакові , як по мені . Там розбомблять, а там добудують через 15 років . Так краще вже 25 загубити . Плюс можливість значного росту в Харкові вище

Ренегат все еще пытается всучить свои харьковские активы за 25, так чтоб без потерь? 😁

Все хотят себе во Львове однушку возле метро!
Как говорится, не только лишь все хотят, но мало кто может, ну вы поняли))
Яка різниця метро чи стрийський парк . Ми говоримо про хорошу локацію.

Спрос во Львове,скорее на аренду да и то в последнее время спадает, люди возвращаются в свои
регионы (кому есть куда), по покупке - вкладывать для жизни сомнительно, слишком специфичен, работы не так много, да и ракеты и сюда долетают...

Большая часть ипотечных кредитов в 2022 году была выдана гражданам Украины до начала полномасштабной военной агрессии росиии.
За весь 2022 году банки выдали 2009 ипотечных кредитов.
Ипотечное кредитование начало медленное возобновление благодаря государственным программам поддержки кредитования "Доступная ипотека" и "єОселя".

8d09c3c9-38573cf00a4c2e4943c86bf7d084ef2f.jpg

по львовской области цены на аренду весьма странные. При этом стоят новострои пустые

75-річний японський волонтер Фумінорі Цучіко 9 місяців війни провів в Харківському метро допомагаючи людям. Згодом продав свій будинок у Японії та переїхав до України - живе тепер у Харкові на Салтівці.

А ви кажете попиту немає. То ви просто не розумієте інвестиційної привабливості .

Те що коштувало до війни 50 000 Дол , зараз ви за ті гроші вже не купите. І ви в чистому мінусі на 2 відсотка
Війна не скінчилася. Так що 2% то лише плата за відсутність ризиків. А ризики не 2%. І навіть не 20%. Взагалі переважна більшість просто хоче зберегти гроші а не заробити на них. І плата за зберігання у 2% прийнятна, тим паче у нинішніх умовах.

Я ще можу зрозуміти, коли беруть нерухомість за кордоном, і то Турція показала себе, що і там ризики є. Я з натяжкою можу зрозуіти тих, хто бере десь у івано-франківську, хоча там ціни єбануті, і там куплять для того щоб жити - таке собі, а інвестиція то взагалі вісутня в тих єбенях. Но в Харкові наразі щось брати, при всій повазі, ну може по цінам до 5 тис. І то дивлячись де. І так, не продають а стільки, сам такий, сподіваюся на краще, хуле там тих 5 штук, нема сенсу. Але і сам нічего тут не куплю а більший кошт, бо то дурість повна.

Ну я не утверждаю, только сомневаюсь. Может и правда кто-то за 25 готов купить там.

Назад
Зверху Знизу