Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Недвижимость. Аренда. Факты и общение. БФ

• Автор теми Автор теми mik12345
  • Дата створення Дата створення
Re: Недвижимость. Аренда. Факты и общение. БФ

донецк был маленьким городом ? вы уверены что война идет на спад ?

Донецьк вже давно не був українським . Так само як іКрим . Не в політичному контексті . А у співвідношенні патріотичних громадян до бидла .
Щодо війни , так я впевнений що Росія використовує останні резерви . А Україна нарощує. Все що їм залишилось , то тільки поставити ультиматум : або ми виводимо війська , або вони ядерну зброю .
Цього я теж не боюся . І майже впевнений що буде .

По-перше, війна ще не закінчилася.

По-друге, Харків постійно обстрілюють.

По-трете, чому ви не враховуєте макроекономіку?

Я навпаки саме економічні суто і враховую. Чи нє побєда купити у бідних людей , котрі хочуть від війни втекти. Ні . Саме цікаве то враховувати економічний потенціал післявоєнного Харкова

Я вам скажу , але ви мене знов не послухаєте. Зараз час купувати в Харкові . Звичайно , готове житло . Звичайно з дисконтом в 30 відсотків . І на перспективу. Всі знають , що в 14 я продав все в Харкові і переїхав до Львова . Тепер продаю ЧАСТИНУ у Львові і повторно інвестую в Харків . Він найбільше просів і більше зрозумілий для мене ніж Київ . Тепер до головного . Чому ?

1) Досвід війни показав , що великі міста не окуповують

2) Географічне розташування об'єкта вийшло на перший план . Я про район купівлі нерухомості

3) Кількість проукр населення. На прикладі Херсону я точно знаю , що місто невдовзі знов буде нашим . Так саме і з Харковом в найгіршому випадку перебіга подій

4) Потужно бомбити його вже не будуть . Війна іде на спад . Росія видохлась.

Треба брати не дивлячись на неприємний фльор прикордонного міста

Дико плюсую. :yahoo:То же самое планирую провернуть со своей Черногорской недвижимостью. Ачто покупать в Харькове будете старина? Понятно что новострой. Какой компании? Какой обькект? Я как то последние несколько лет отошел от Харьковского РН. Не следил...

Саме цікаве то враховувати економічний потенціал післявоєнного Харкова

Очень радует наличие оптимистов на форуме, сама такая, но вы не думаете, что послевоенный Харьков может быть не так скоро, как нам всем желается. А пик сниженных цен наблюдается именно сейчас. По мере стабилизации ситуации цены будут пропорционально расти.

Дико плюсую. :yahoo:То же самое планирую провернуть со своей Черногорской недвижимостью. Ачто покупать в Харькове будете старина? Понятно что новострой. Какой компании? Какой обькект? Я как то последние несколько лет отошел от Харьковского РН. Не следил...

Буду купувати Гагаріна , Холодну Гору, Одеську. Готове житло . Подивимось на що грошей вистачить .

Очень радует наличие оптимистов на форуме, сама такая, но вы не думаете, что послевоенный Харьков может быть не так скоро, как нам всем желается. А пик сниженных цен наблюдается именно сейчас. По мере стабилизации ситуации цены будут пропорционально расти.

Звичайно , пані. Найдешевше - найризикованіше.
І на перспективу . Але дивіться. Наприклад зараз 10 вклав , через три роки 30 взяв . Непогано ?

Звичайно , пані. Найдешевше - найризикованіше.
І на перспективу . Але дивіться. Наприклад зараз 10 вклав , через три роки 30 взяв . Непогано ?

Три роки це так собі оптимістичний сценарій. Я сподіваюся впораються швидше. А Салтівка, Олексіївка, як вам у плані інвестицій? Мені здається у вашому переліку райони не з найвищим дисконтом. Можна заробити і більше. Ризикувати, так ризикувати вже.

Три роки це так собі оптимістичний сценарій. Я сподіваюся впораються швидше. А Салтівка, Олексіївка, як вам у плані інвестицій? Мені здається у вашому переліку райони не з найвищим дисконтом. Можна заробити і більше. Ризикувати, так ризикувати вже.

Даремно іронизуєте. Коли піде хвиля арендарів назад я буду вимушений вам здавати своє житло дорого . Перепрошую . Бачу проблему , що одразу я його не продам , бо в людей не буде грошей . Але все заробляється, такщо трохи почекаю .

Даремно іронизуєте. Коли піде хвиля арендарів назад я буду вимушений вам здавати своє житло дорого . Перепрошую . Бачу проблему , що одразу я його не продам , бо в людей не буде грошей . Але все заробляється, такщо трохи почекаю .

І не думала жартувати. Дай Боже, щоб ваші прогнози виявилися реальністю. Буду нескінченно щаслива. Нехай лише трохи швидше, ніж три роки.

Я навпаки саме економічні суто і враховую. Чи нє побєда купити у бідних людей , котрі хочуть від війни втекти. Ні . Саме цікаве то враховувати економічний потенціал післявоєнного Харкова
Економічний потенціал післявоєнного Харкова не знає ніхто. За словами Терехова, зараз в Харкові не працює до 90% підприємств. Десь третина Харкова виїхала. Школи зруйновані, інститути зруйновані, ринки і торгові центри зруйновані. Люди без роботи і без грошей. Але, коли я писав про макроекономіку, я мав на увазі глобальні проблеми: голод, холод, пандемії... Європа боїться, що замерзне взимку, Африка боїться, що не буде чого їсти, Китай комуністи довели до ручки. Є велика ймовірність світової економічної кризи. А ви пишете: -30% на харківську нерухомість - норм. Ну, таке. :незнаю:

До пика, точнее до пропасти, ой еще как далеко. Это только начало. Как обьяснил мне один наш форумчанин, умнеший человек замечу, РН имеет временной лаг в полгода по сравнению с ситуацией в экономике. Так что это только цветочки. А впереди надвигается еще новый общемировой экономический кризис. Так что падать будем еще долго и глубоко. Зато и взлет потом будет пропорциональным. Я в 2009 году, зимой покупал квартиры с 30, а то и 50 процентным дисконтом. А сейчас кризис будет посерьезнее.

Економічний потенціал післявоєнного Харкова не знає ніхто. За словами Терехова, зараз в Харкові не працює до 90% підприємств. Десь третина Харкова виїхала. Школи зруйновані, інститути зруйновані, ринки і торгові центри зруйновані. Люди без роботи і без грошей. Але, коли я писав про макроекономіку, я мав на увазі глобальні проблеми: голод, холод, пандемії... Європа боїться, що замерзне взимку, Африка боїться, що не буде чого їсти, Китай комуністи довели до ручки. Є велика ймовірність світової економічної кризи. А ви пишете: -30% на харківську нерухомість - норм. Ну, таке. :незнаю:

Та все так , якщо дурака не валяти . Але ж ми інвестори , а не інженери . Навіть з десяткою . Тобто наша кінцева мета не іжа з теплом . А збагачення.
Покищо не стоїть питання переходу з однієї касти в іншу . В нас вливають лярди, Америка ніколи не ставить на тих , хто програє . Що таке Росія ми побачили . Перспективі дуже приємні . Треба бути готовим серйозних грошей , коли вони попруть нам з вами в кармани . Доречі квадрат житла у Львові на 24 рік всередньому зараз коштує 1250 долларів

І не думала жартувати. Дай Боже, щоб ваші прогнози виявилися реальністю. Буду нескінченно щаслива. Нехай лише трохи швидше, ніж три роки.

Дякую. Бажаю і вам всього самого доброго

До пика, точнее до пропасти, ой еще как далеко. Это только начало. Как обьяснил мне один наш форумчанин, умнеший человек замечу, РН имеет временной лаг в полгода по сравнению с ситуацией в экономике. Так что это только цветочки. А впереди надвигается еще новый общемировой экономический кризис. Так что падать будем еще долго и глубоко. Зато и взлет потом будет пропорциональным. Я в 2009 году, зимой покупал квартиры с 30, а то и 50 процентным дисконтом. А сейчас кризис будет посерьезнее.

А може і ні . І не буде світового обвалу . Візьмуть енергоносії в іншому місці і все.

не хочется портить отличный оптимистичный прогноз, но не могу не вспомнить афганистан. в него вкачали значительно больше чем в нас, а потом просто передумали.

Ну , не просто передумали . І цілі були інші

не хочется портить отличный оптимистичный прогноз, но не могу не вспомнить афганистан. в него вкачали значительно больше чем в нас, а потом просто передумали.
А раньше был Вьетнам. Да и с Кореей не то, чтобы на 100% вышло.
А пик сниженных цен наблюдается именно сейчас.
Не раньше чем через полгода после окончании войны, если будет предмет обсуждения. И то, может тогда только станет понятно, когда ждать этого дна. Думаю, что дно цен мы увидим тогда, когда люди, которые зацепились в Европе/Киеве/ЗУ, перестанут бояться приехать в Харьков, вывезти вещи и начать продавать квартиру.

Я вам скажу , але ви мене знов не послухаєте. Зараз час купувати в Харкові . Звичайно , готове житло . Звичайно з дисконтом в 30 відсотків . І на перспективу. Всі знають , що в 14 я продав все в Харкові і переїхав до Львова . Тепер продаю ЧАСТИНУ у Львові і повторно інвестую в Харків . Він найбільше просів і більше зрозумілий для мене ніж Київ . Тепер до головного . Чому ?

1) Досвід війни показав , що великі міста не окуповують

2) Географічне розташування об'єкта вийшло на перший план . Я про район купівлі нерухомості

3) Кількість проукр населення. На прикладі Херсону я точно знаю , що місто невдовзі знов буде нашим . Так саме і з Харковом в найгіршому випадку перебіга подій

4) Потужно бомбити його вже не будуть . Війна іде на спад . Росія видохлась.

Треба брати не дивлячись на неприємний фльор прикордонного міста
Не боитесь остаться с квартирой в малороссии?
Буду купувати Гагаріна , Холодну Гору, Одеську. Готове житло . Подивимось на що грошей вистачить .
Тогда почему не хардкор? Почему не взять сгоревшую квартиру на Северной Салтовке? Только в доме без капитальных повреждений. Дисконт будет максимальный, а все равно после войны на ремонт заходить.

Не боитесь остаться с квартирой в малороссии?

Тогда почему не хардкор? Почему не взять сгоревшую квартиру на Северной Салтовке? Только в доме без капитальных повреждений. Дисконт будет максимальный, а все равно после войны на ремонт заходить.

До метро далеко. В 522 би взяв

РН имеет временной лаг в полгода по сравнению с ситуацией в экономике.

Але у нас падение не изза экономики, а изза фронта в 20 километрах. И ключевые риски это не " голод, холод, пандемі" а снаряд от Мсты или пакет от Урагана.

И соотвественно лаг, у нас так сказать, не более 2х минут, которые проходят от взлета в Белгороде и приземления в Ха.

До метро далеко. В 522 би взяв
Вы же хотите купить не для себя, а для спекуляции? На 522 охотников, таких как вы, будет много, плюс те, кто для себя - цена просядет слабо. При этом на СС за одним покупателем будут бегать 10 продавцов. При тонком спросе ликвидные варианты проседают меньше, чем менее привлекательные, при массовом спросе все выравнивается.
Еще добавлю, что зенит славы 522 давно позади. Элитная Салтовка перестает быть элитной. Люди не будут покупать/арендовать дорого в районах, где преобладают советские панельки. Как НД хрущевки возле метро. 522 это аналог киевской Оболони, очень модного в свое время района - и метро, и набережная, только сейчас жить задорого с рядом с алкашами из совкошлака никто не хочет.

Назад
Зверху Знизу