Статус:
Повідом.: 26124
Повідом.: 26124
- 🟡 05:19 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Не с той ноги знаменіе
Привет.
Веритє лі ві в то что не стой ногі встал я не верю но что біло но я не встал а зашєл в туалет не стой ногі а с другой
Делая свои дела там я обратіл вніманіє что чтото не так необічно но не тогда когда делал
Зделал свои дела я протянул руку к річагу сміванія і обратил вниманіє в унитаз а там.. там меня ждал коричневій иєроглиф1... Єто какоето знаменіє17
но я его сміл и не успел прочитать хоть и не хнаю иеролифі но можно біло бі через челефон его пропустіть в гугл1
Ниужєлі єто связано с не стой ноги зашєл в парашу71
У вас бівали похожіє знаменія илі похожіє на них я в шоке
Спасибо.
Привет.
Веритє лі ві в то что не стой ногі встал я не верю но что біло но я не встал а зашєл в туалет не стой ногі а с другой
Делая свои дела там я обратіл вніманіє что чтото не так необічно но не тогда когда делал
Зделал свои дела я протянул руку к річагу сміванія і обратил вниманіє в унитаз а там.. там меня ждал коричневій иєроглиф1... Єто какоето знаменіє17
но я его сміл и не успел прочитать хоть и не хнаю иеролифі но можно біло бі через челефон его пропустіть в гугл1
Ниужєлі єто связано с не стой ноги зашєл в парашу71
У вас бівали похожіє знаменія илі похожіє на них я в шоке
Спасибо.