Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Не принимает Регистратор

• Автор теми Автор теми fuel
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 166
Не принимает Регистратор

Добрый день! Не принимают Документы на Регистрацию ФЛП на пр. Московский, 96 А.
Есть ли у кого конкретная информация о прогнозах?

Наверно что-то вроде того что "программа не работает".

каждый год первые 10 дней регистраторы не принимают.
У них там что то типа переучета.
Сходите на след. неделе - и все у вас получится )) Удачи ))

Висит бумага
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Думаю, что с 11 января вряд ли что-то разрешиться!

Есть ли у кого конкретная информация о прогнозах?
С 2016 года
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
.
Халява закончилась. Шуруйте к нотариусу. Он теперь царь и бог.
2. Встановити, що:

1) з дня набрання чинності цим Законом нотаріуси наділяються повноваженнями державних реєстраторів у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців відповідно до Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців".

Нотаріус як державний реєстратор виконує повноваження, передбачені абзацами другим, четвертим, сьомим - дев’ятим, дванадцятим і шістнадцятим частини першої статті 6 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців".

Останнє редагування:
и в какой статье закона отменяют регистрацию в департаменте ?

и в какой статье закона отменяют регистрацию в департаменте ?
В ст.1.
За департаментами управления юстиции остались объединения, профсоюзы, партии и др. общественные образования, за нотариусами и сельсоветами - юрлица и ФОПы.
14) суб’єкт державної реєстрації:
...

районні, районні у містах, міські (міст обласного значення), міськрайонні, міжрайонні управління юстиції - у разі державної реєстрації громадських об’єднань, їхніх відокремлених підрозділів, громадських об’єднань, що не мають статусу юридичної особи, місцевих та первинних професійних спілок, їх організацій та об’єднань, структурних утворень політичних партій, регіональних (місцевих) творчих спілок, територіальних осередків всеукраїнських творчих спілок, місцевих організацій роботодавців та їх об’єднань, підтвердження всеукраїнського статусу громадського об’єднання;

виконавчі органи сільських, селищних та міських рад, Київська та Севастопольська міські, районні, районні у містах Києві та Севастополі державні адміністрації, нотаріуси, акредитовані суб’єкти - у разі державної реєстрації інших юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців.

интересный поворот, так получается теперь все что было бесплатно (открыть/закрыть, поменять) будет расцениваться на усмотрение нотариуса (типа цена договорная). Или (я просто не увидела в законе) там установлена стоимость или бесплатность сих процедур..

может вот это... ст 37 п.3. Фінансове забезпечення приватних нотаріусів та акредитованих суб’єктів здійснюється за рахунок 60 відсотків коштів адміністративного збору, що залишається у приватних нотаріусів або акредитованих суб’єктів, які здійснили державну реєстрацію.
но я сомневаюсь, что нотариусы за эти гроши будут вообще ручку в руки брать, не то что бы там ею расписаться...

А КВЭДы менять, добавлять теперь тоже у нотариуса?

Скиньте пожалуйста, у кого есть живой телефон Регистратора пр. Московский, 96А.
Дозвониться не реально по тем, что есть на сайте...

интересный поворот, так получается теперь все что было бесплатно (открыть/закрыть, поменять) будет расцениваться на усмотрение нотариуса (типа цена договорная). Или (я просто не увидела в законе) там установлена стоимость или бесплатность сих процедур..
вангую: стоимость админ.услуг - по закону, плюс обязательно стоимость "нотарских" услуг аки заполнение бланков, консультирование итд.

вангую: стоимость админ.услуг - по закону, плюс обязательно стоимость "нотарских" услуг аки заполнение бланков, консультирование итд.

а если меня не надо консультировать и бланк заполнять?? я сама кого хочешь наконсультирую!
думаю и нотариуса в т.ч. придется консультировать. врядли они вкурсе как заполнять эти бланки...
все равно доплачивать?

а если меня не надо консультировать и бланк заполнять?? я сама кого хочешь наконсультирую!
думаю и нотариуса в т.ч. придется консультировать. врядли они вкурсе как заполнять эти бланки...
все равно доплачивать?

:D
А это с нотариусом придется договариваться.:D

Были сегодня у Регистратора, принимают ТОЛЬКО на регистрацию (у меня ФЛП) и закрытие.

Назад
Зверху Знизу