Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Не постигнет ли Харьков участь Мариуполя?(

🟡 23:27 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
  • 🟡 23:27 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
  • 🟡 23:27 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Re: Не постигнет ли Харьков участь Мариуполя?(

Официально, можно сосчитать на пальцах одной руки, а фронт у нас тысячи километров.

Так это не гаубицы, которых надо пара десятков, чтоб куда-то попасть хотя бы.

Ну значит Индия купит ещё больше нефти и газа у рашки и тем самым окупит все издержки

Индия предолжила платить рупиями. У москалей будет много рупий. Но непонятно, как за них купить оружие и заплатить контрактникам.

Они определят печальную судьбу города после войны. Для того, чтобы из Харькова сделать Луганск, необязательно, чтобы пришли кацапы, достаточно демократических выборов - все кто стоял в очереди к гробу гепы, они никуда не делись, они и дальше писают кипятком от клумбочек и цветочков.

а їх було багатенько, і навіть якщо свинособаки спалять їм хату, то вони все одно будуть лизати московитам сраку, їх вже не змінити - мізки як вата. Але будемо надіятись на краще.
Дуже жалко навколишні зруйновані села і Харків, але хай краще хлопці залишаться живими - буде армія буде кому відвойовувати!

я скажу больше нас спас Мариуполь и Донбасс, было выиграно время что бы хоть как то укрепить оборону в Харькове. На те же блокпосты хотя бы поставить, посмотреть в первые дни войны как Волчанск и другие мелкие села сдались в первые часы. Орки быстрым темпом лезли в Харьков. Я как помню в 9 утра 24 февраля уже шли бои на окружной СС. И липцы Циркуны были захвачены наверное в 6 утра. Может даже раньше. Шо помню к 12 часам дня боевые действие шли уже у Шестакова и Старым Салтовом. Там где легендарное место где колонну Орков спалили. Я как помню на окружной даже еще блокпоста не было когда там шли бои. Орки думали что их будут встречать как Волчанске с хлебом и солью))) а встретили со свинцом :D

Блять, совсем ебанулся. Ты бы конечно не хлебом солью встретил, в 5 утра в 5 км от границы.
Дебил ебанутый.

первая столица альтернативной истории

Индия предолжила платить рупиями. У москалей будет много рупий. Но непонятно, как за них купить оружие и заплатить контрактникам.

Может нам у рашки уже ракеты покупать? Платить будем купонами!

В Харькове СЕЙЧАС,НА САЛТОВКЕ! есть пидарасы,которые хотят,что бы им на спутниковой тарелке перенастроили прием каналов-Мы будем рАсию смАтреть!
Интересно, прилетело ли кому нибудь из этих пидорасов сегодня ночью по любимому авто, коих куча сгорела именно сегодня и именно на Салтовке? А то карма она штука такая.

Интересно, прилетело ли кому нибудь из этих пидорасов сегодня ночью по любимому авто, коих куча сгорела именно сегодня и именно на Салтовке? А то карма она штука такая.
По теории вероятности скорее всего да, кому то прилетело.:D

Тут одну такую сомневающуюся запечатлили

Находится в руинах и сомневается чьи ракеты :рл::відстій::confused:

И тут персонаж неоднозначный )

Тем временем Рубежное опять покраснело....верной дорогой идём к марту, товарищи. И химарсы не помогли....

чого ж ти не допоміг ні там ,ні на Терновій з Борщовою, тільки пиздіти на ХФ і воювати чужими руками?

блять, та как же такие как ты заебали
не поверишь, помогаю, делаю обвесы к оружию пацанам, но я об этом не пизжу направо и налево, ещё и бабки скидываю, если они появляются.
только как то не очень помогает, видишь ли. И не от меня это зависит. По твоей логике пусть меня словит военкомат на улице, на отксеренной цветной повестке без настоящей печати отправят служить на передок, там убьют, потому что я не служил по здоровью, вот тогда в глазах таких как ты я реально ЧТО ТО сделал для Украины, правда? Да пошел ты нахуй :нах:

які нахуй обвєси, клоун?
Навчись стріляти звичайним калашом і буде щастя. Чому мої підлеглі в мене нормально і впевнено кладуть 300м без всяких обвісів і оптики, з ПКМ впевнено 600м без всякіх обвісів?
Тому що ти підар, сидиш у теплі і розповідаєш кому там що не допомогло. Я тобі більше скажу - до сраки твої обвіси, тебе наєбали. Бо на Харківщині навіть з 12,7мм стріляти ні в кого - тупо ні в кого, треба мінімум 30мм ,а краще 120мм.
Тому що ти сцикло і шукаєш собі виправдання, тому що у мене пацани, хто не засцав з 14го, котрі давно списані по здоров"ю, але вони всі прийшли і в мене спині пизда - я броню таскаю день ,а потім 3 спина болить, бо попередні 6 років війни дають собі знати. А тут ти такий чорт ахуєнний розказуєш яке ти блять мамине сонечко і чому тобі нізя зброю до рук взяти - не здоров"я тобі заважає, а те що ти просто сциш і вважаєш що твоє життя цінніще за наше.

ПС: іди призвись, бусоль хоч вивчи, або навідником гармати стань - будеш в артилерії, навіть калаш тобі там не потрібен і обвіси срані до зброї. Будеш влучати у кацапів. Так ти навіть на це не згоден.

В Харькове СЕЙЧАС,НА САЛТОВКЕ! есть пидарасы,которые хотят,что бы им на спутниковой тарелке перенастроили прием каналов-Мы будем рАсию смАтреть!

Там кажется рашке буржуи отрубили спутники свои и они переползают на свои,кацапские.
Ну такой себе аргумент. Я себе ещё в 2011 поставил тарелку на НТВ+, но естественно что никакой расия один или чего то подобного у меня среди каналов не было. Ну не виноват я в том что не было ни евроспорта ни Дискавери на украинском.

які нахуй обвєси, клоун?
Навчись стріляти звичайним калашом і буде щастя. Чому мої підлеглі в мене нормально і впевнено кладуть 300м без всяких обвісів і оптики, з ПКМ впевнено 600м без всякіх обвісів?
Тому що ти підар, сидиш у теплі і розповідаєш кому там що не допомогло. Я тобі більше скажу - до сраки твої обвіси, тебе наєбали. Бо на Харківщині навіть з 12,7мм стріляти ні в кого - тупо ні в кого, треба мінімум 30мм ,а краще 120мм.
Тому що ти сцикло і шукаєш собі виправдання, тому що у мене пацани, хто не засцав з 14го, котрі давно списані по здоров"ю, але вони всі прийшли і в мене спині пизда - я броню таскаю день ,а потім 3 спина болить, бо попередні 6 років війни дають собі знати. А тут ти такий чорт ахуєнний розказуєш яке ти блять мамине сонечко і чому тобі нізя зброю до рук взяти - не здоров"я тобі заважає, а те що ти просто сциш і вважаєш що твоє життя цінніще за наше.

ПС: іди призвись, бусоль хоч вивчи, або навідником гармати стань - будеш в артилерії, навіть калаш тобі там не потрібен і обвіси срані до зброї. Будеш влучати у кацапів. Так ти навіть на це не згоден.
Ти мені розкажи, не йому: хто по перше тебе утримувати і на які гроші буде, якщо всіх в армію заберуть? Друге питання: де ти "геній" на всі ці мільйони людей візьмеш зброю, форму, харчове забезпечення, якщо всіх без розбору брати? Нехай пальцем воюють та голодні? Тут два варіанти: ти або зовсім дурний, що все оте пишеш, або зовсім не той як за себе пишеш, бо людина теж як може допомагає, принаймні судячи з її слів, і аж ніяк на отой бруд на свою адресу не заслуговує.

Ну такой себе аргумент. Я себе ещё в 2011 поставил тарелку на НТВ+, но естественно что никакой расия один или чего то подобного у меня среди каналов не было. Ну не виноват я в том что не было ни евроспорта ни Дискавери на украинском.
На английском все есть с самого появления этих каналов

Ти мені розкажи, не йому: хто по перше тебе утримувати і на які гроші буде, якщо всіх в армію заберуть? Друге питання: де ти "геній" на всі ці мільйони людей візьмеш зброю, форму, харчове забезпечення, якщо всіх без розбору брати? Нехай пальцем воюють та голодні? Тут два варіанти: ти або зовсім дурний, що все оте пишеш, або зовсім не той як за себе пишеш, бо людина теж як може допомагає, принаймні судячи з її слів, і аж ніяк на отой бруд на свою адресу не заслуговує.

Я тобі розкажу, утримуватєль, скільки грошей кабміну надають союзники - для виплати соціалки, виплат ЗСУ, НГУ, МВС, МНС. Якщо ти такий утримувач , то чому Україна економічний банкрут? А тепер розкажи хто має навчатись на західну зброю і вступати з нею в бій свіжими силами???
Ти просто довбойоб, якщо не розумієш цього. Захід дасть гроші, зброю, але воювати нам самім. Наші загиблі і поранені не в змозі їхати вивчати нові системи, а з фронту занять нікого, бо у вас в місті тоді буде Маріуполь 2. Тому піднімайте сраки і пиздуйте на захист країни, в новосформовані бригади, котрі з нуля от тримують нову зброю, вчаться за новими стандартами. Хавку ми теж давно їмо не українську, бо американські, литовські, німецькі та французькі харчові раціони точно не ви зробили. Пальне в нашій техніці давно тільки імпортне, розкажи яке твоє відношення до нпз ЄС, саме вони його надали за свої кошти. Вистачило тобі пояснень, стратєг ти наш тиловий?
ПС яке відношення ти, утримувач маєш до того, що Україна звільнена від сплати поточних боргів? Чи це твоя заслуга, як найбільшого донора МВФ? Якщо дійсно це ти нарішав все - знімаю панамку і забираю свої слова назад. Проте я впевнений, що це не твоя заслуга.

Я тобі розкажу, утримуватєль, скільки грошей кабміну надають союзники - для виплати соціалки, виплат ЗСУ, НГУ, МВС, МНС. Якщо ти такий утримувач , то чому Україна економічний банкрут? А тепер розкажи хто має навчатись на західну зброю і вступати з нею в бій свіжими силами???
Ти просто довбойоб, якщо не розумієш цього. Захід дасть гроші, зброю, але воювати нам самім. Наші загиблі і поранені не в змозі їхати вивчати нові системи, а з фронту занять нікого, бо у вас в місті тоді буде Маріуполь 2. Тому піднімайте сраки і пиздуйте на захист країни, в новосформовані бригади, котрі з нуля от тримують нову зброю, вчаться за новими стандартами. Хавку ми теж давно їмо не українську, бо американські, литовські, німецькі та французькі харчові раціони точно не ви зробили. Пальне в нашій техніці давно тільки імпортне, розкажи яке твоє відношення до нпз ЄС, саме вони його надали за свої кошти. Вистачило тобі пояснень, стратєг ти наш тиловий?
ПС яке відношення ти, утримувач маєш до того, що Україна звільнена від сплати поточних боргів? Чи це твоя заслуга, як найбільшого донора МВФ? Якщо дійсно це ти нарішав все - знімаю панамку і забираю свої слова назад. Проте я впевнений, що це не твоя заслуга.

Иными словами Вы говорите, что жизни украинцев ничего не стоят? А денег дадут сколько нужно?! Я лично не согласен с такой трактовкой. Своими жизнями европейцы и американцы рисковать не будут. :незнаю:

Русские наняли сирийцев, чучмеков, чеченов, удмутртов. Московитов и питерцев что-то не наблюдается.

Давайте наймем и мы? Денег же куча как Вы говорите! В чем проблема?
Если воевать как предлагаете Вы 1 на 1 , то численность населения немного разнится. Мне кажется Вы должны понимать к чему это приведет.

Назад
Зверху Знизу