Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Не постигнет ли Харьков участь Мариуполя?(

🟡 10:33 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
  • 🟡 10:33 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Re: Не постигнет ли Харьков участь Мариуполя?(

Получается, что если кацапы попрут техникой (которой у них докуя)
Откуда у них дохуя техники? То что было исправно уже частично утилизировано. А то что с хранения поставят в строй ждут ПТРК.

• 🟡 10:33 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область

Средств защиты меньше, чем средств атаки, во всем мире, даже в Израиле.
У них стратегия простая. Насыпают ракетами - осуществяляют воздушную или наземную операцию возмездия. У нас так не получится по крайней мере сейчас. Это понимают и союзники. Поэтому задача - подорвать политический режим в педерации изнутри. Я так это вижу.

А ты смотрю по-болгарски глаголишь.
Де ти в мене побачив болгарську? Я її знаю, але навіщо вона на ХФ?

"мовою окупанта пишеш" Эту фразу использую боты. Сорян.
Контррозвідник мамкін.

та годі тут сцатись на людях ,прикриваючись піздєжом про високе. Я вже все давно поняв, таких сцикунів з 14го за людей не вважаю.

Я до 2019 теж не отримав жодної грівні від країни, зато продав одне з сім"ї авто і сім;я відпусток не бачила. І маю пиздець спині. Тому нєхуй з мене тут сльозу давити.

Приходь в ЗСУ захищати Неньку - будеш отримувати на війні 100т зарплатні щомісяця і тепер ще за кожного полоненого премія 3куя баксів. Борги віддаси швидко - за місяць.

ПС: я вже давно зрозумів що ти 3ебіл сцикливий і не більше - пиздіти на хф лише тямиш.
Ну не вважаєш за людей, то пішов на хуй підар і довбись у сраку далі, хоч звідки ти(((( Хоча щось мені підказує, що насправді ти просто звичайне дрочило ботське, навіть скоріше за все крємлєботське. Що мені підказує? Може те, що ти на жодне питання конкретне відповісти не можеш? Чи тому, що нічого окрім огиди твоя писанитна не викликає? Ну або отой воєнком якому плани по набору горять, з круглою відкормленою пикою. Ти ж сам підарюга розпинався, як тут всі на гражданці гульбасять коли ти воюєш, так я тобі приклад навів конкретний, як я "гуляю", так що то ти, чмо обісцяне, тепер мені тут про сльози пишеш? Які 100 тисяч? Ти, блять, ніби то з ЗСУ, а не знаєш, що платять до 100 тисяч, а не 100 тисяч і тим хто безпосередньо в зоні бойових дій перебуває, а не всім? Це вже вкотре ти облажався на простих темах. Зі спиною воно. Хто тобді блять і де сказав, чортило їбуче, зі спиною ти там проблеми маєш чи з чим, що це тобі право якесь надає людей інших ображати і вказувати їм таким огидним тоном що робити? Нахуй, підар, і пельку стулив в будь якому випадку.

Наши воины героически отстояли и отстаивают наш Ха.

Но близость границы, каждоночные и каждодневные "подарки", расширение и приближение фронта разгоняют панические настроения.

А голосовалка де?
Или это риторический вопрос?

События и факты никогда не разгоняют панические настроения. Их разгоняют паникеры. Люди такие. Это норм. Раньше расстреливали, но сейчас чуть более щадящие времена.

Ну не вважаєш за людей, то пішов на хуй підар і довбись у сраку далі, хоч звідки ти(((( Хоча щось мені підказує, що насправді ти просто звичайне дрочило ботське, навіть скоріше за все крємлєботське. Що мені підказує? Може те, що ти на жодне питання конкретне відповісти не можеш? Чи тому, що нічого окрім огиди твоя писанитна не викликає? Ну або отой воєнком якому плани по набору горять, з круглою відкормленою пикою. Ти ж сам підарюга розпинався, як тут всі на гражданці гульбасять коли ти воюєш, так я тобі приклад навів конкретний, як я "гуляю", так що то ти, чмо обісцяне, тепер мені тут про сльози пишеш? Які 100 тисяч? Ти, блять, ніби то з ЗСУ, а не знаєш, що платять до 100 тисяч, а не 100 тисяч і тим хто безпосередньо в зоні бойових дій перебуває, а не всім? Це вже вкотре ти облажався на простих темах. Зі спиною воно. Хто тобді блять і де сказав, чортило їбуче, зі спиною ти там проблеми маєш чи з чим, що це тобі право якесь надає людей інших ображати і вказувати їм таким огидним тоном що робити? Нахуй, підар, і пельку стулив в будь якому випадку.

Обіісцяний підарок це ти , бо ти обісцявся і відкосив. Тому завали свій пиздак про свої проблеми і йди виконай свій законний чоловічій обов'язок - не чекай коли війна зайде в твою хату, відсидітися не вийде.

А голосовалка де?
Или это риторический вопрос?

События и факты никогда не разгоняют панические настроения. Их разгоняют паникеры. Люди такие. Это норм. Раньше расстреливали, но сейчас чуть более щадящие времена.

Насчёт голосовалки, не образован в этом) незнаю как это сделать, да и поздно уже наверное:(

Якого тобі озброєння не вистачає? Калашів і набоїв як гівна, а от танків і гармат з ракетами в нас нема не тому, що грошей нема, а тому що нація обрала клована-члєнограя і зараз мені ці самі 73% ,а в Харкові 87%, розповідають чому лише ми маємо воювати, а вони самі охуєнні та цінні тушки - їм не можна на фронт, бо їх там убити можуть. Так тут всіх убити можуть - така війна.
Ебать ты даун(((
То есть за два года клован-члєнограй должен был наштамповать мильйон танков,мильярд гармат,и трильйон бк к ним?
А чем же занимались 30 лет остальные президенты?
Один рошенки производил и продавал в стране агрессоре,другой коллекционировал золотые батоны и унитазы и разводил страусов,третий крестов понаставлял по всей стране,четвертый развел алигархов.Почему же они не производили и не накапливали вооружение,а отдавали,продавали и уничтожали его?
Ты во Франковске так и воюешь или может уже в Тернополь перевелся?:)

Обіісцяний підарок це ти , бо ти обісцявся і відкосив. Тому завали свій пиздак про свої проблеми і йди виконай свій законний чоловічій обов'язок - не чекай коли війна зайде в твою хату, відсидітися не вийде.
Тобі сказали куди йти обосцач, то чому не там дрочило кремлівське? Піздак, то в тебе замісь рота з якого воняє тією самою піздою кожного разу коли ти його відкриваєш вибюлядок. І наступного разу коли рота відкриваєш, то щось думай чмо: я тобі та твоїй родині яка такий сором народила, бажаю від шірого серця так "косити" до кінця життя як я з 1994 "кошу", обосрач, і окрім того щє декілька хвороб маю, лайно ти ходяче :відстій::відстій::відстій::відстій::відстій: Свої поради собі у дупу засунь, коли хуя звідти дістанеш, я, інші, військомат без тебе розберуться що і як їм робити без твоїх порад. Cкільки людей бачив які на фронті дійсно були, жодного разу такого лайна як ти, яке дозволяло собі те, що ти смердюче собі дозволяєш з перших слів. Ну а якшо я помиляюсь і ти не бот кремлівський, то моя шіра і відверта порада: звернись до спеціаліста, бо тоді якщо ти справді український громадянин, то тобі з тим що ти понаписував та такою поведінкою абсолютно реально до лікарні треба, а не по арміям воювати - це тяжкий постравматичний синдром який ні до чого гарного в будь якому випадку не призведе.

хуйово читав - там написано тільки про артилерію, котрою кацап безкарно може єбошити через порєбрік по Харкову. На місто він вже пробував ходить - не вийшло, тепер просто тактика терору цивільного населення, бо оборона міста не по зубах.

Я хоч десь про оборону міста написав???

Ще раз кажу, що написав лише про артилерію, котрою ворог безкарно через порєбрік до сьогодні може навалювати по місту - не більше.

ПС: така доля не лише в Харкова. Сумщина так само близько до кордону і по ній теж навалюють артою через порєбрік, але не лізуть в наступ. Просто кошмарять цивільне населення.

Вот и хорошо.:україна:

На місто він вже пробував ходить - не вийшло
а якщо допустити, що ще не пробував? то так, пролізе, гарно, ні, почекаємо...
всі тут сподіваються що Харків не стане наступним, тому ї переживають за це.

Сумщина так само близько до кордону і по ній теж навалюють артою через порєбрік, але не лізуть в наступ.
вона стратегічно не вигідна, бо не межує з лугандоном.

вона стратегічно не вигідна, бо не межує з лугандоном.

стратегічно і тактично інша мета - розтягти фронт, а не поєднати з оугандоном. Змусити ЗСУ опікуватись мирняком і зменьшити зусилля на війні. Ось і все.

Зависит от того где они закупают сырье для своих ракет
Там из сырья самое важное система управления. Без электроники которую они не делают это барахло. Но есть вариант что они закупили заранее детали. Хотя вот есть сообщения что с 2014 им запретили импорт товаров двойного назначения но при разборке их военных дивайсов которые были выведены из строя в процессе боевых действий в Украине после 24,02 оказалось что есть импортные элементы которые выпущены позже 2014 года. Значит они обходят эти запреты и скорее всего ввозят через третьи страны и подставные фирмы путем контрабанды.

На английском все есть с самого появления этих каналов

Я не владею английским на том уровне, когда мог бы получать удовольствие от просмотра. Нажаль.

После удара по ТРЦ Кременчуга вполне может быть удар кацапов по ТРЦ Ростова или Воронежа
думаю целились в вокзал, он недалеко, не долетела, если бы хотели применить ЯО, уже бы создали повод.
ну или ищут повод не по нам...

То, что Украина остановила кацапоорду, как обухом по голове ударило европейских политиков. Они готовились к чему угодно, но только не к такому развитию событий. Они лишь начинают осмысливать происходящее и в ужасе от того, что кацапы не только не взяли Украину, но и все ближе к тому, что потерпят позорное поражение.
Поражение ядерной страны! Кто способен просчитать последствия?
Если есть риск ядерной войны, то почему так смело ведет себе Британия и США, и так внешне спокойно Китай и Индия?
Может, действительно, что-то есть такое, что позволяет им такими быть. Ну не похожи руководители этих стран на идиотов, которые не боятся ядерного удара.

СЛушай, США проиграло Вьетнам и понесла значительные потери. Но ЯО не применили тогда. Почему?

Потому что не долбоебы.

США применило ЯО, когда проиграли войну СССР в 1945. Но применило как назидание - сейчас японцев, но можем и вас. И применили бы и против СССР, но там начались качели и качало их аж до Рейгана, но нам опять повезло - Горбачев начал действовать и СССР сдох сам по себе.
А Корея, Лаос, Алжир, Вьетнам, Алжир, Ангола и десятки других точек - это толкание США и СССР за мировое владычество, там в проигрышах и победах было равновесие, поэтому не было угрозы ЯО. Кроме Кубы, но там США реально охренело от наглости хрущева, надо было ставить на место.

Ну станет хуйло сейчас "владыкою морскою" (предположим).. ну протянет рашка еще 10 лет.. но он же прекрасно понимает, что как только он сдохнет, придет новый Горбачев (Березовский и т.д).. Около него нет ни одной личности, способной удержать рашу в "сильных"! Это же не штаты, где все держится на институте, а не на личности! Смысл всего вот этого пи..еца сейчас?

Назад
Зверху Знизу