Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Не на того напали. Кто такой Сергей Стерненко.

• Автор теми Автор теми etomoinick
  • Дата створення Дата створення
Re: Не на того напали. Кто такой Сергей Стерненко.

Я спрашивал у атошников: а шо, вы не розумиете, що пока воры в тылу, вас просто как пушечное мясо используют и никогда победить не дадут?

атошников, которые в первую половину 14-го частенько поговаривали, что "они вернутся на майдан, и не с пустыми руками", во второй половине 14-го быстренько "пололожили"...

Активіст Сергій Стерненко, засуджений до семи років ув’язнення, написав другого листа із СІЗО, в якому подякував українцям за підтримку та закликав президента Володимира Зеленського «позбутися чортів».

«Вітаю вас, друзі!

Хочу перепросити у президента за те, що в суді назвав його словом із трьох літер. З мого боку було неправильно так казати про гаранта, який, як бачимо, забезпечує в Україні правовий лад.

Пане президенте!

Мені болить за те, що ваша команда штовхає країну до прірви. У мене немає симпатій до вас, але я дуже переживаю за нашу державу. Якщо ви не виженете чортів, вони знищать і вас.

Висловлюю безмежну повагу Сергію Кошману, який пішов з посади в ОП через політичний вирок мені. Поки є такі люди, наша країна має майбутнє.

Я бачив ваші, громадяни України, протести під ОП. Ви круті. В очах системи видно страх. Вони вас бояться, тому і не пускають, тому і намагалися бити.

У них є відмазаний Татаров, є шанувальниця совка Венедіктова, є непокараний Аваков, є радник Зеленського Портнов, і вони гадають, що можуть все, що можуть нас залякати.

Але вони не врахували одного. Ми є. нас багато. Ми не мовчимо і готові захищати свої права. І їх це страшенно лякає. Тому не спиняйтеся!

В суботу слідкуватиму за новинами. Цей Голіаф або відступить, або приречено впаде!"

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

...
Можете мне не писать, я считаю если убил человека то должен нести ответственность!

А я считаю, что если убил нападавшего - не должен. И ***** на политическую ориентацию и место работы.
Нам нужен нормальный УК и закон об оружии, где разрешено себя защищать.

«В суді має бути Медведчук, а не Стерненко». Руслан Рябошапка — про несправедливе правосуддя, Зеленського та справу ПриватБанку

«Справедливість Стерненку». У Києві й інших містах 27 лютого розпочнеться безстрокова акція протесту

4e96e7abaf2eccf9391c852ecdefa4b0.jpg

З 12:00 в суботу, 27 лютого, біля Офісу президента відбуватиметься масова акція на підтримку одеського громадського діяча Сергія Стерненка, засудженого до семи років і трьох місяців ув’язнення у справі про розбійний напад на антимайданівця Сергія Щербича.

Співорганізаторами демонстрації в Києві виступили Центр протидії корупції (ЦПК), Центр прав людини ZMINA, Фундація DEJURE, Автомайдан та інформагентство Free Hong Kong Center.

Організатори акції «Справедливість Стерненку — справедливість усім!» заявили, що вона триватиме, допоки влада не виконає всіх вимог, головна з яких — справедливе судове рішення у справі Стерненка.

"СПАЛИЛИ ВСЕ К Х*ЯМ!": Скрипін розніс Громадське за відео про Стерненка

Назад
Зверху Знизу