Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Не на того напали. Кто такой Сергей Стерненко.

• Автор теми Автор теми etomoinick
  • Дата створення Дата створення
Вообщем, чуда не произошло. Судебная система как была прогнившей так и осталась.
Надеюсь, Венедиктова, Аваков и Зеленский с его шайкой скоро будут болтаться на столбах.

Записав частину промови. Апеляційний суд залишив рішення Шевченківського суду без змін.

Промова Сергія Стерненка після "суду"

Володимир Зеленський — диктатор-початківець

Re: Не на того напали. Кто такой Сергей Стерненко.

ЗЕлена пліснява хоче таки засадити Стерненка. Падла.

8 років із конфіскацією майна – Стерненку завтра оголосять вирок по сфабрикованій справі. Усі деталі

Казалось бы при чем здесь Порох

Вкладення

• .webp
    .webp
    31.7 КБ · Перегляди: 118

стерненко зарезал сепара - за это медаль надо давать, а не срок

Рано радієте, козломорді.

стерненко зарезал сепара - за это медаль надо давать, а не срок

Завтра ты, по чьему-то глубокому убеждению, окажешься сепаром и тебя зарежут без суда и следствия какие-то чучела, а потом твоя семья будет читать опусы про награждение медалью убийцы от какого-то форумного имбецила.
У тебя точно с головой всё в порядке?

Завтра ты, по чьему-то глубокому убеждению, окажешься сепаром и тебя зарежут без суда и следствия какие-то чучела, а потом твоя семья будет читать опусы про награждение медалью убийцы от какого-то форумного имбецила.
У тебя точно с головой всё в порядке?
ты какой-то пессимист. Я думаю, что все же зарежут именно тебя, ******а и сепара. И правильно сделают.

Казалось бы при чем здесь Порох

Порох уже 2 года, как не президент. И на 200% прокурор Зеленского собирается посадить Стерненко.

Порох уже 2 года, как не президент. И на 200% прокурор Зеленского собирается посадить Стерненко.

ну с шарием же он это ставит себе в заслугу
:D

Якщо він дійсно звертався до поліціянтів стосовно нападів, то чому вони не відповідають за смерть нападника? Фактично вони винні що не запобігли такому прикрому випадку. Невже Стерненко винен у тому що вижив?

Если один человек догоняет другого и убивает ножом - это самозащита? По материалам дела он одного просто ранил, а за вторым он погнался и убил.
Я не знаю як би я вчинив у тому випадку, але про власний досвід скажу, бувало так що ситуативно діставали до такої міри що рахувати рівень не було можливості.
Мені не важко іще раз написати про те чого ви намагаєтесь начебто не зрозуміти.
Стерненко не одноразово звертався до поліції з заявами про вчинення протиправних дій особами які скоювали напади на нього. Таких нападів було не один і не два, а три. У результаті третього нападу дійсно загинув нападник. Чи винен отой Стерненко у тому що поліціянти не виконували свої посадові обовязки, а саме не припинили злочинні дії направлені проти громадянина який не одноразово звертався із заявами про злочин. Як закономірний результат смерть одного із фігурантів процесу. І немає ніякої різниці у даному випадку хто загинув, поліціянти не виконали своєї роботи. У даному випадку Стерненко потерпівший від злочинної бездіяльності органу влади, і те що він залишився живим та не покалічиним то звичайне везіння.
А взагалі Стерненка судять по бажанню, по зовсім іншій статті яка не має жодного відношення до вбивства нападника.
Прокурорка на загал сказала: Полюбому ми його посадимо... а чи винен чи ні то не має значення?

Назад
Зверху Знизу