? А навіщо про це оголошувати? Повна відсутність - це значить зовсім не помічати..а що не так? "піхуй" дорівнює відсутності співчуття до дохлих московитів...![]()
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
? А навіщо про це оголошувати? Повна відсутність - це значить зовсім не помічати..а що не так? "піхуй" дорівнює відсутності співчуття до дохлих московитів...![]()
маніфестА навіщо про це оголошувати?
"Ми знайшли Олексія Навального. Він перебуває у виправній колонії 3 у селищі Харп Ямало-Ненецького автономного округу. Сьогодні його бачив адвокат. З Олексієм усе гаразд", – написала вона.8 грудня прессекретарка засудженого до майже тридцяти років ув'язнення російського політика Олексія Навального Кіра ЯрмишМожет и не умер, а какой-то очередной приём от ёбнутого КГБшника - покажут перед самыми выборами "Смотрите, а он живой. Путин хороший, не убили его, а вы на него наговариваете"
Да эта прививка еще после советской власти, Путин ее только использовал..«Ты зачем вернулся?»
Ровно три года назад я вернулся в Россию, пройдя лечение после отравления. В аэропорту меня арестовали. И вот три года я сижу.
![]()
"... Вторую — на российскую политику последних десятилетий, которая настолько привила обществу цинизм и конспирологию, что люди в принципе не верят простым мотивам.
navalny
Гиркинд его завалил.![]()
Дебаты пройдут в тюрьме №2001 города Воркута.
Камера № 6