Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Національний кешбек

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
а шо є цікавого в столиці глянути, на вашу думку. колєго, в кілька вільних годин
парк Наталка вабить давно, але від метро там шось далеко здалось, та Оболонь розміром як дві Салтівки, чи може таке враження)
Ну мені , як урождьонному житєлю лєсостєпу рєчушка мєсна нра і всьо возлє її 😍 холми оті Пєчорскі, по мостах взад-впєрьод обожаю. Фунікульор ще єсть, кажись 500 грів он стоє... музєй мєдузов на Майдану , 250 грн. стоє, у парку Сирецкому дєцка жд дорога... ЦУМ 😳 а по окраїнах я не очінь

Чувіха как это делает поезд безопасным? Никак то сиди/иди/бижи/едь и радуйся:сарказм: :рл:
Забула спитати, чувак, ану скажи, скільки людей ти на захід на власному авто відвіз з 24.02.2022 року і до сьогодні? УЗ дохуя людей вивезла. В шо робив ти, кицюнь?
Раз так турбуєшся про людську безпеку, мабуть же не тільки на словах.

"...возитимемо безкоштовно і за вами ганятимуться дрони" (с) подякуємо за суттєве уточнення Парту.
Інфа на замітку фанатам національних кешбеків.
1000070533.webp

Мені перша думка шо "южні" всі українські міста, якшо з москви дивитись...
Отож! Залізниця у нас ще Південна чи вже перейменували?

А от Процишин не витримав :)

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

В тот наш припзд в Сумы там был такой летний, южный расслабончик. И народ в шортах.
И речка теплая. Мы уже забыли, что такое городской пляж не просто в черте города, а в центре.

Между нами 184 км.
Так это по трассе.
А по вертикали и того меньше.
Я на Баварии чувствую себя на юге. Песочек, сосны...

Тема про нацкешбек - агрегатор воспоминаний и претензий.
Еге ж) Як ви вважаєте, якщо ще десять разів написати, що в тому "подарунку" на 3000км не буде треба бюджетних вкладень, бо їх надаватимуть на місця, які були б все одно вільними в напівпустих вагонах в низький сезон - то це дійде до тих, хто волає про марнотратство?
Людям треба допомагати, але їм догодити дуже важко.

Краще нічого не треба для них робити, бо все обгівняють та розкритикують зрадойоби. Хай платять за квиток чи сидять вдома)

Як і тому Терехову: як таке, що роби що не роби - все одно поганий. То краще не робити, менше скавчання буде.

Останнє редагування:
Красивый уютный городок с теплой речкой под обрывом.
Так и запомнился.

Критикуємо бо живемо в Україні. І нам - критиканам - не подобається, що Україна вигрібає кредитку до дна щоб робити манікюри.
У вас діти чи онуки не в Україні, вам ******и що буде в Україні далі і ******и на чужих дітей, які цілком імовірно будуть після війни це кредитне лайно розгрібати. Тому ви радісно підтримуєте манікюри на кредитні гроші чи там до Ужгорода на сакури катнуть. Бо віддаватимете ці борги не ви.
Дівчатко, вимий голову та зроби манікюр. Самостійно й безкоштовно.
І не неси ...уйні. Май совість. Бо ти на своїй землі.

Де ваш дотепний підпис подівся, до речі?

Так у тебя метро под боком, съезди на Журавлевку. Все поближе северных Сум)
Этому не научишь.
Почему-то баварский юг все омынають.
15 минут от ямы на троллейбусе, и я на юге.
Субъективная реальность, данная нам в ощущениях.
Как и летние Сумы 198... не помню какого года.

Де ваш дотепний підпис подівся, до речі?
Если повернуть смартфон горизонтально - подписи на месте, у всех, у кого были. Если держать вертикально - не отображаются. Ну, у меня так чего-то. 😳

Назад
Зверху Знизу