Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • 16 листопада форум не працюватиме з 18:00 до 23:59 з технічних причин. Просимо вибачення за незручності

Національний кешбек

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
Добавлю, что 3000км - это всего три поездки туда-обратно в Киев

Есть люди которым альтернативы поезду не подойдут.
В том и дело. А прилететь может куда угодно: на востоке, на севере, по Львову, по Сумам...по поезду, по машине, теперь-то мы знаем.
Когда в мае 22 мой муж рискнул-поехал на дачу раскрывать виноградник, на машине, электрички не ходили, мост был взорван - то просидел под обстрелом в трубе под трассой больше часу, орки были не ближе 10 км, но целились по машине, она была засыпана землей, ветровое стекло получило трещину...по обе стороны были только поля

Как-то ехала из Киева через Сумы...зрелище мало сказать печальное. В окно лучше не смотреть.

Зрозуміло, що в час канікул або свят не буде високий попит. Але ми і не пропонуємо ці періоди в програму УЗ-3000. Пропонуємо період низької мобільності. Хто хоче - перенесе поїздку і поїде безкоштовно. Хто не хоче - поїде у високий сезон, коли всі 100 квитків будуть іти в продаж.
Гм...я бы не назвала период школьных каникул или свят, особливо новорічних, низьким сезоном)

Останнє редагування:
Как-то ехала из Киева через Сумы...зрелище мало сказать печальное. В окно лучше не смотреть.
Я в Сумах была как-то летом очень давно.
Уютный южный городок в зелени.
Речка понравилась внизу под обрывом, в самом центре.
Народ в шортах и майках ходил.
Прямо как наша Бавария - самый южный район по ощущениям. Обожаю ее.

Вы просто живете в параллельной реальности.
Поехать куда-то, когда у детей школа - вообще there is no possibility.
Это вы вряд ли понимаете. Не только куда в лагерь, на отдых в Карпаты, а вообще.
Если нет бабушек\дедушек, а одна мама при ребенке.
Та и с онлайн школьным образованием не все бабушки\дедушки справятся.
Это самая что ни есть реальность...

Останнє редагування:
Я в Сумах была как-то летом очень давно.
Уютный южный городок в зелени.
Речка понравилась внизу под обрывом, в самом центре.
Народ в шортах и майках ходил.
Прямо как наша Бавария - самый южный район по ощущениям. Обожаю ее.
Якось давно була в Сумах на весіллі. Вже стерлось із пам'яті.
А восени того року їхали не через Полтаву, а через Суми - як піднімеш голову до вікна, так якісь руїни, як не станційні, так хатки...
Там були бої. Та і зараз тільки гірше. Тепер суцільна рана...

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

"В рамках програми «Зимова підтримка», понад 660 тисяч найбільш вразливих громадян отримають одноразову грошову допомогу у розмірі 6500 гривень.

Допомога призначена для таких категорій:
  • Діти-сироти.
  • Діти під опікою та піклуванням.
  • Діти з інвалідністю, які виховуються у прийомних сім’ях.
  • Внутрішньо переміщені особи (ВПО) з дітьми.
  • ВПО, які мають інвалідність.
  • Самотні пенсіонери.
Сума складає — 6500 грн на особу. Кошти нараховуватимуться автоматично через Пенсійний фонд. Запуск програми заплановано на початок грудня. Гроші можна буде витратити на найнеобхідніше: ліки, одяг та взуття."

Можливо, для когось актуально.

Хочу взуття как у Чичваркина

Все именно так, только про вашего "протеже". Буду скринить его перлы, памушо это уже хроника.

И вообще непонятно, почему в теме нацкешбек пишут люди, которые не собираются этим пользоваться, а только критикуют?
Чтобы как-то выделиться на фоне остальных? Ну, не надо тебе - проходи мимо. Нет же ж, надо "какнуть", чтобы напустить негативу и попытаться отравить чью-то маленькую радость от нежданной шары.
Я бы не отказалась прокатиться, например, в Ужгород на выходные, если будет такая возможность. Или ещё куда-нибудь, где не была, но денег жалко. Отличный подарок, ящетаю.
Критикуємо бо живемо в Україні. І нам - критиканам - не подобається, що Україна вигрібає кредитку до дна щоб робити манікюри.
У вас діти чи онуки не в Україні, вам ******и що буде в Україні далі і ******и на чужих дітей, які цілком імовірно будуть після війни це кредитне лайно розгрібати. Тому ви радісно підтримуєте манікюри на кредитні гроші чи там до Ужгорода на сакури катнуть. Бо віддаватимете ці борги не ви.

Тема про нацкешбек - агрегатор воспоминаний и претензий.

Чим дольше сидиш безвилазно дома, тим больше замісто реальной жизні подвєржен фантазіям , часто пугающим
а шо є цікавого в столиці глянути, на вашу думку. колєго, в кілька вільних годин
парк Наталка вабить давно, але від метро там шось далеко здалось, та Оболонь розміром як дві Салтівки, чи може таке враження)

Назад
Зверху Знизу