Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Національний кешбек

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
1762261046871.webp

Как по мне, так сейчас просто так кататься на поезде (без нужды) -
так себе сомнительное удовольствие.
Вот та моя знакомвя, которой нужно было в Ковель, боялась ехать. Не знаю, чем успокаивала себя туда и обратно Не пьющая и не курящая.

Вот та моя знакомвя, которой нужно было в Ковель, боялась ехать. Не знаю, чем успокаивала себя туда и обратно Не пьющая и не курящая.
страшно поки дома сидиш
коли попадаєш в атмосферу поїзда, їдеш серед людей, воно проходить, і навіть стрьомні моменти, такі як стоянка на вокзалі десь на лівобережжі під час повітряної тривоги, якось легше переживаються

Была в Ташкенте, но очень давно.
Понравились пирожки в больших казанах на улице. Не отравилась. :)
В Таше ща полно цивильных заведений, но если намерены уличный ф-фуд дегустировать, то амоксицилин в багаже иметь таки надо.

В принципе везде от Магриба до Синцзяня надо иметь.

В Таше ща полно цивильных заведений, но если намерены уличный ф-фуд дегустировать, то амоксицилин в багаже иметь таки надо.

В принципе везде от Магриба до Синцзяня надо иметь.
Я была там полвека назад и зимой.

страшно поки дома сидиш
коли попадаєш в атмосферу поїзда, їдеш серед людей, воно проходить, і навіть стрьомні моменти, такі як стоянка на вокзалі десь на лівобережжі під час повітряної тривоги, якось легше переживаються
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

1762334686060.webp

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

1762334686060.webp
Чувак, ти як сьогодні народився і прозрів що відбувається. Війна йде. Радій що не сидиш під фпвіхами на 40 км на північний схід чи на 100 км східніше.

А шо там такого страшнОго у тому Ковелю? 🥱 обичний провінціальний городішка. Ніхто не кусається кстатє, обстанівка спокойна

страшно поки дома сидиш
коли попадаєш в атмосферу поїзда, їдеш
Чим дольше сидиш безвилазно дома, тим больше замісто реальной жизні подвєржен фантазіям , часто пугающим

Назад
Зверху Знизу