Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Національний кешбек

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
572880932_1379562653890016_9199841482686889958_n.webp
Я уже в Харькове бесплатно накатался, выдайте деньгами
Десь у Харкові ;)

1762128311600.webp

Під'їхав ще один варіант національного кешбеку: підпиши контракт на 2+ роки - отримай на рік відпустку і всьо по новой Міша, всьо ***ня...

При збитковості пасажирських перевезень біля 18 млрд грн на рік....
Сколько ж должны стоить билеты УЗ, чтоб не было збытковости? :confused:
Сейчас из Ха до Львова билет больше тысячи стоит, в зависимости от дня недели. И поезда не пустые ходят, отнюдь. За две недели надо ловить, иначе только верхние полки и то в разных купе...

Ездят, безусловно не каждый, и не каждый второй и вряд ли каждый третий...Но ездят не только имеющие на билет, но многие неимущие, которые едут вынужденно из-за войны - уехать с детьми в безопасное место или проведать старых родителей, или пострадавших родственников, или свою пострадавшую квартиру, или вернуться домой за теплыми вещами, или где-то в госпитале сын лежит.
Конечно, 3000 км как-то многовато. Я прочла, что это сама УЗ предложила?:confused:

Питер, маловато ***ни, давай грузи побольше дурных картинок с помоек.
Чего ждать от старого пня, который безвыездно сидит в своей хатынке в покотиловке и только знает где искать всякую тухлятину для вентилятора?

Останнє редагування:
Сколько ж должны стоить билеты УЗ, чтоб не было збытковости? :confused:
Сейчас из Ха до Львова билет больше тысячи стоит, в зависимости от дня недели. И поезда не пустые ходят, отнюдь. За две недели надо ловить, иначе только верхние полки и то в разных купе...

Ездят, безусловно не каждый, и не каждый второй и вряд ли каждый третий...Но ездят не только имеющие на билет, но многие неимущие, которые едут вынужденно из-за войны - уехать с детьми в безопасное место или проведать старых родителей, или пострадавших родственников, или свою пострадавшую квартиру, или вернуться домой за теплыми вещами, или где-то в госпитале сын лежит.
Конечно, 3000 км как-то многовато. Я прочла, что это сама УЗ предложила?:confused:
Очі роззуй, 7,8,9 листопада можеш навіть на нижній полиці менше ніж за 1000 звалити в свій Львів.

На 10 листопада нижніх до Львова як гівна по 500 грн. Якщо пуля не боїться екскурсії попід кордонами - хай щастить з наверненням львів'ян в зелену віру. Там таких не дуже люблять. Хоча однодумці є канєш, в родині не без.

Очі роззуй, 7,8,9 листопада можеш навіть на нижній полиці менше ніж за 1000 звалити в свій Львів.
Для інтєрєса глянула на бліжайші дні🥱 купешок куча, но с нижніх тіко люкс, на послєзавтра єсть і ніжні

Да щас не літо. Літом був жах. І в грудні мабуть буде.
Для ліц с устойчивой псіхікой можна поіграцця в ігру " сфати в послідній день" 😁 чого так проісходе - ніц не розумєм...перекупи здают?

Для інтєрєса глянула на бліжайші дні🥱 купешок куча, но с нижніх тіко люкс, на послєзавтра єсть і ніжні
Коллєго, ви залізні обіймашки кудись витрачали?
В закладці "Їжа і напої" повно львівських закладів, трохи київських і жодного харківського (не знаю про "Сушия", може воно є в Ха). Сижу як *** на мішку тих обіймашок, витратити нікуди :D з радістю витратила би на наступні квитки, але не можна.

Коллєго, ви залізні обіймашки кудись витрачали?
В закладці "Їжа і напої" повно львівських закладів, трохи київських і жодного харківського (не знаю про "Сушия", може воно є в Ха). Сижу як *** на мішку тих обіймашок, витратити нікуди :D з радістю витратила би на наступні квитки, але не можна.
Ніц не тратила ще 🤷‍♀️ і награди якіто ще є...не понімаю шо с їми дєлать

На 10 листопада нижніх до Львова як гівна по 500 грн. Якщо пуля не боїться екскурсії попід кордонами - хай щастить з наверненням львів'ян в зелену віру. Там таких не дуже люблять. Хоча однодумці є канєш, в родині не без.
Від Харкова у той бік є два потяги.
Той, що до Холму, так, біля 1000 гривень до Ковеля. Знайомій далі не тре'
Якийсь внутрішній, без перетину кордону здається обійшовся в 300. Це станом на вересень.

Від Харкова у той бік є два потяги.
Той, що до Холму, так, біля 1000 гривень до Ковеля. Знайомій далі не тре'
Якийсь внутрішній, без перетину кордону здається обійшовся в 300. Це станом на вересень.
Ну от :кава: До Ковеля всього 300. Благословенна Волинь. Дуже гарний край.

Какая покотиловка ?? Какая хатынка ????
Что вы несете ?? :рл:
:D так он не из покотиловки? Тогда сорри, - пусть побольше носит *****ьных картинок с политических помоек, авось поуходят с форума люди, которым в такой мусорке стыдно находиться.
Судя по вашей реакции вам нормально, когда есть такое явление.
Сефида, так он и не один такой - этот питер пен.

дуже дякую, пані). Я вже майже у Львові, а 10 листопада (так і не роззувши очі) звалюю додому)
Квитки куплені хто зна коли, нижні полиці по 997 грн квиток, бо це понеділок. В понеділок може бути аж на три гривні дешевше, ніж в вихідні)
Та мені байдуже, на відміну від пенсіонерів чи безробітних. У мене про це мова.
А у вас про що?

Під'їхав ще один варіант національного кешбеку: підпиши контракт на 2+ роки - отримай на рік відпустку і всьо по новой Міша, всьо ***ня...

Нужно нарід в армию привлечь, а если новым дать условия хуже чем "старым" то можно и огрести.

Назад
Зверху Знизу