Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А я уже за октябрь жду , а оказывается ещё сентябрь не зачислили.Несколько часов назад зачислили за 30 сентября
Сбой наверно был, не рассчитало за сентябрь и перекинуло сразу на октябрьА я уже за октябрь жду , а оказывается ещё сентябрь не зачислили.
Зробимо їх разом!У мене термін дії основної карти закінчився минулого року, тому працює лише на зняття готівки у банкоматі. Відкрив додаткову цифрову карту, але в меню підключення до послуги "Кешбек "Зроблено в Україні" їх немає. Написав у чат банку — оператор відморозився. Купив 08.09 сирок на пробу — сьогодні з'явився в Дії![]()
Так и в "Зроблено в Україні" тоже можно отсканировать товар. Я так делала. Хлеб проверяла.
Єтодругоє.Українці накопичили 73,2 млн гривень кешбеку.
А на ЗСУ волонтери збирають.........
есть там пункт - задонатить на ВСУ...у нас вот под подъездом больше 100лямов в котлован зарывают под видом "подземной школы", а на ЗСУ как собирали волонтеры, так и собирают..Українці накопичили 73,2 млн гривень кешбеку.
А волонтери з кого збирають?Українці накопичили 73,2 млн гривень кешбеку.
У держави на кешбек грошi знайшлися, а на ЗСУ - зась, раз волонтери збираютьА волонтери з кого збирають?
Його ще не перераховувалиКто-то уже имеет личный опыт трат накопленного кэшбека ??
Сдай стеклотару и перечисливесь кешбек должен пойти на ВСУ!
подал законопроект.
Отак і довіряй людям.Заметил в атб товары с логотипом кешбека, а товары не учавствуют в программе
Сам с села, я эту ссылку сюда сам кидалесть список товаров....
ты что с села?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Надо жалобу писать)))Отак і довіряй людям.