А что решит мои финансовые проблемы?Частный дом решит все ваши проблемы!

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А что решит мои финансовые проблемы?Частный дом решит все ваши проблемы!

А что решит мои финансовые проблемы?![]()

є шуба натуральна, пуховик, лижний костюм (за останніми технологіями+термобілизна+флісовий утеплювач), і взуття тепле під кожне з цих нарядів, а холодно! яку ще правильнішу одежу видумали? я мерзну навіть влітку, якщо менше 25+, що казати за зиму( я люблю зиму тільки коли в хаті 28 і йти на вулицю не треба)Только одежду и обувь нужно правильно подбирать.
Всех с зимой! Этой прекрасной порой года, которую подарила нам природа. Санки, НГод, шашлык и глинтвейн на снегу, белым бело все замело. Эххх!
А что решит мои финансовые проблемы?![]()
глинтвейн на снегу
є шуба натуральна, пуховик, лижний костюм (за останніми технологіями+термобілизна+флісовий утеплювач), і взуття тепле під кожне з цих нарядів, а холодно! яку ще правильнішу одежу видумали? я мерзну навіть влітку, якщо менше 25+, що казати за зиму( я люблю зиму тільки коли в хаті 28 і йти на вулицю не треба)
) скажімо

Складна ситуація. Якщо і влітку холодно то взимку важкувато буде![]()
Я як рибалка скажу, що зимовий одяг для жінок продається в тому числі і в риболовецьких магазинах. Є комбінезони (з клапаном у потрібному місці) скажімо
. Бачив у них рибачок при -20С, начебто не мерзли⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.![]()
а якщо клапан той розстібнути , тоді можно змерзнути?

Почему первой?
Ты пьяная?![]()
В єтом году же первая зима!
Ах вот оно что!Нет.В єтом году же первая зима!
![]()

Ах вот оно что!
Да всё классно, кроме того, что постоянно снег чистить нужно.

Зато свой дом!!!!![]()

Зато да!![]()
![]()
Весь двор белоснежный и кое где, следы котячих лап![]()
![]()

Кузенька везде наследит!![]()

Да, куда ж без этого.
Он и при -30 бегает гулять.
Зато возвращается такой свеженький, морозный, притрушенный снежком![]()
![]()

Конечно,по девочкам же ходить надо,
какая разница ему на погоду.)![]()

Ах вот оно что!
Да всё классно, кроме того, что постоянно снег чистить нужно.