- 🟢 12:11 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
в киеве 17- 92019 - 900 грн.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
в киеве 17- 92019 - 900 грн.
Берколь не схвалюєПереобулся, бесплатно! 14.
Думаю он перекинул диски и все.Как развсе окБерколь не схвалює
Йшов 2024 рік. Які 14-ті диски???Думаю он перекинул диски и все.Как развсе ок
и 13 бывают,прикиньЙшов 2024 рік. Які 14-ті диски???
Якщо що, то був гумор в адресу людини, яка трохи зневажливо ставиться до (з його погляду) незаможніх форумчани 13 бывают,прикинь
имел 2 комплекта на дискахМаю можливість купити другий комплект дисків та не маю бажання. Економічно воно не вигідно. За ціну дисків я буду 8 років двічі на рік перевзуватися. Це ще не рахуючи те, що резина на дисках зношується і також треба періодично її міняти та балансувати (тобто якісь витрати на шиномонтаж всеодно будуть навіть з двома комплектами). Та й не їзжу я так довго на одній автівці.
А якщо врахувати наші харківські реалії, то обрастати майном, яке з собою в авто не вивезеш така собі справа.
Настане мирне життя може й куплю красиві на літо...
Да и тягать колеса в сборе на шиномонтаж тоже сомнительное удовольствие.имел 2 комплекта на дисках
так при шиномонтаже не сильно и по цене заметно
что на дисках что перекидывать резину
а че так долго?Запись уже аж на сл понедельник. Если что на 12.00 уже занято![]()
И если все делать правильно, с уважением, то может біть аксакалы одобрят. Но это не точно.поэтому что бы не тягать надо возле гаража самому гайки крутить домкратить тягать таскать и тд)
а балансировка?поэтому что бы не тягать надо возле гаража самому гайки крутить домкратить тягать таскать и тд)