Постійний збір на дрони FPV для ЗСУ
Закидуй дві гривні!
FPV-дрони змінюють хід війни
Змінюй хід війни!

Насос педролло

🟠 13:58 БЕЗКОШТОВНА ЕВАКУАЦІЯПросимо терміново евакуюватися із зони бойових дій або небезпечної території Харківської області. Цілодобова БЕЗКОШТОВНА гаряча лінія з питань евакуації цивільного населення – 0800339291#Харківський_район
Статус: Offline
Повідом.: 336
  • 🟠 13:58 БЕЗКОШТОВНА ЕВАКУАЦІЯПросимо терміново евакуюватися із зони бойових дій або небезпечної території Харківської області. Цілодобова БЕЗКОШТОВНА гаряча лінія з питань евакуації цивільного населення – 0800339291#Харківський_район
Насос педролло

Вот купли н барике отакое

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

Нужен был насос для квартиры малошумный воду гонять. посоветовали вот это, я не очень в этом разбираюсь кто что думает, мож я не то взял ??

• 🟠 13:58 БЕЗКОШТОВНА ЕВАКУАЦІЯПросимо терміново евакуюватися із зони бойових дій або небезпечної території Харківської області. Цілодобова БЕЗКОШТОВНА гаряча лінія з питань евакуації цивільного населення – 0800339291#Харківський_район
:eek:Куда гонять? у вас в квартире скважина, штоле?:eek:

Сорри, нет. на балконе бак 700 литров, гонять от бака и до кухни /ванны + боллер. сорри что не так выразился. у меня такое чувство что я взял очень мощный

Нет, это не малошумный. Вас обманули. У кого брали?
Вам нужен
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
... Могу помочь, все вопросы в личку или по тел...

Проблема решена с помощью господина -Maxxx-, очень адекватный чел,

Спасибо. рекомендую ...

Назад
Зверху Знизу