Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Нашєл фильм Кинг Конг1

• Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
Понятно, я таких подробностей уже не помню)
саме час передивитися... заодно і робокоп (як це взагалі дозволили) і ворог мій... до речі у срср наприкінці 80 купували фільми, яки провалилися у прокаті в шататх за безцінь. звичайно, у совку вони збирали неабияку касу. і ці три - доказ (крім робо).

Останнє редагування:
саме час передивитися... заодно і робокоп (як це взагалі дозволили) і ворог мій... до речі у срср наприкінці 80 купували фільми, яки провалилися у прокаті в шататх за безцінь. звичайно, у совку вони збирали неабияку касу. і ці три - доказ (крім робо).
Кинг Конг єто біл провал7

Кинг Конг єто біл провал7
так. особливо друга частина
Незважаючи на маркетингову кампанію, King Kong Lives провалився в касових зборах у Сполучених Штатах і Канаді, зібравши 4 711 220 доларів під час показу в кінотеатрах. (бюджет 18 млн)
проте совок врятутав дупу Діно Ді Лаурентіса

За кордоном фільм мав успіх у Радянському Союзі, де в 1988 році було продано 53,6 мільйона квитків, ставши найкасовішим іноземним фільмом року та одним із 15 найкасовіших іноземних фільмів усіх часів. При середній радянській ціні квитка 1980-х років у 50 копійок продаж квитків на фільм еквівалентний орієнтовному валовому доходу приблизно в 26,8 мільйона рублів (44,2 мільйона доларів США).

перший більш-менш окупився, що надало імпульсу для виробництва другої частини.

так. особливо друга частина
Незважаючи на маркетингову кампанію, King Kong Lives провалився в касових зборах у Сполучених Штатах і Канаді, зібравши 4 711 220 доларів під час показу в кінотеатрах. (бюджет 18 млн)
проте совок врятутав дупу Діно Ді Лаурентіса

За кордоном фільм мав успіх у Радянському Союзі, де в 1988 році було продано 53,6 мільйона квитків, ставши найкасовішим іноземним фільмом року та одним із 15 найкасовіших іноземних фільмів усіх часів. При середній радянській ціні квитка 1980-х років у 50 копійок продаж квитків на фільм еквівалентний орієнтовному валовому доходу приблизно в 26,8 мільйона рублів (44,2 мільйона доларів США).

перший більш-менш окупився, що надало імпульсу для виробництва другої частини.
врядли кассовые сборы в ссср добавили хоть цент создателям фильма. Тогда фильм закупался по фиксированной цене и принесет он прибыль или нет уже не имело значения

Все эти фильмы периодически по кабельному показывают. Особенно робокопов.

А ще Кокон, Політ навігатора, Коротке замикання.

Назад
Зверху Знизу