Статус:
Повідом.: 83284
Повідом.: 83284
- 🟡 03:47 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Насчёт ампутации
И я вот не знаю, надо ли ждать выборов. Которые будут без выбора - пэтя и пяток заезженных клоунов из всё той же пидорской когорты.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
Нам потрібна хірургічна операція, тому що в організмі під назвою «Україна» почалась гангрена
Всіх усунути від влади. Іншого виходу немає. Тому що достукатись до них, до цих «розумних голів», уже неможливо. А що, - ми з вами перший раз про це говоримо? А скільки було прес-конференцій, які ми проводили. Першу прес-конференцію по Мінському договорняку ми провели ще в 2015 році. По Мінському договорняку я виступав у Шустера, ще коли його не закрили, я всього двічі у Шустера був. І показував сутність цього так званого договору. Ну то й що? І хто прислухався до мене? Які висновки зробили ті, хто сидить на Банковій і на Грушевського? Ніяких. Ну, якщо до них не доходить – значить, треба усувати їх всіх від влади в будь-який спосіб.
И я вот не знаю, надо ли ждать выборов. Которые будут без выбора - пэтя и пяток заезженных клоунов из всё той же пидорской когорты.