Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати https://www.google.com/chrome/
налоги
🟡 18:38 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
61грн штрафанули за просрок на 1день по уплате ЕН. я біл просто в шоке, до этого был просрок месяца на 3 платил не правильно, так пеню насчитали под 40грн.
61грн штрафанули за просрок на 1день по уплате ЕН. я біл просто в шоке, до этого был просрок месяца на 3 платил не правильно, так пеню насчитали под 40грн.
это я платил в июле за июль, августе за август, в сентябре за сентябрь, неправильно вытоге при сдаче отчётности мне сказали что у меня выемка на 236 если не ошибаюсь, т.е 1мес проплаты пропустил, заплатил и всё ок. грубо говоря за 3мес 36грн...
а тут 20 ноября за декабрь заплатил поздно и денги поступили только 21, я ещё заплатил 210 думал ну будет там штраф до 10ки, ага при продлении 61грн загадали.