Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Надважливе! Референдум 2024 року про вступ України до НАТО

• Автор теми Автор теми Mr. Vision
  • Дата створення Дата створення

Чи підтримуєте ви вступ України до НАТО

• Так, я підтримую вступ України до НАТО

Голосів: 246 83.7%
  • Ні, я проти вступу України до НАТО

Голосів: 43 14.6%
  • Ярусскій!

Голосів: 5 1.7%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    294
Я поважаю твою точку зору, проте не поділяю...

звісне, п. Порошенко зробив для оборони України за 5 років більше, ніж уся (пост) совєцька сволота при владі за 25 років й найкращий послідвник у цій справі є як на мене, п. Кошулинський, але його шанси стати президентом є малі, отому - хто б зі "старай ґвардіі" не прийшов до влади - усе ся зостане як зараз - у найкращому випадку!

Укакойся, никто в нато не полезет, ибо начнется конкретная чистка провластных воров.
в нато главное чтобы украина соблюдала нужный им курс и армия было приведена к стандартам нато. вот чистка может начаться когда украина подаст заявку на вступление в ес.

Це ще що за ПС? Гублюсь у здогадах:незнаю:
Хоч не Симоненко?

Московія вже не першого разу кидає гадити на Україну потвор, які "нє уха, нє рила" у реаліях країни, де мають вести пропаганду ***ла, отож, не переймайся :D

Я поважаю твою точку зору, проте не поділяю.

Не проїби 31 березня і візьмуть.
Нас там чекають. Головне "дорости" до можливості вступу, і ДОВЕСТИ що ми справді туди бажаємо потрапити.
одного желания мало, нужны конкретные действия и чтобы подогнать украину под стандарты нато для вступления нужно много лет.

з нашим сусідом без сильної армії не те що економіки не буде, не буде України взагалі!
на ставь телегу впереди лошади, без сильной экономики не будет сильной армии. раша тоже виновата в том, что в украине процветает воровство и коррупция?

...чтобы подогнать украину под стандарты нато для вступления нужно много лет.

ні - диви досвід перших та останніх кандидатів з Европи! Для цього вистачить інших 3 кроків, що їх мали зробити ще 2014 р. Зробив Порошенко аж 0,5 кроку навіть менше

ні - диви досвід перших та останніх кандидатів з Европи! Для цього вистачить інших 3 кроків, що їх мали зробити ще 2014 р. Зробив Порошенко аж 0,5 кроку навіть менше
тут с вами согласна, и дальше при порошенко украине не светит вступление в нато.

на ставь телегу впереди лошади, без сильной экономики не будет сильной армии. раша тоже виновата в том, что в украине процветает воровство и коррупция?[/QUOTE]

ти знов за своє - за твоєю "льогікою" Україна має дуже міцну економіку, бо має міцну армію:D

Московія безумовне підтримує корупцію та усе що можна з нею пов'язане усім азасобами - ось по таких твоїх "закідонах" я й питаюся - скіки тобі років

на ставь телегу впереди лошади, без сильной экономики не будет сильной армии. раша тоже виновата в том, что в украине процветает воровство и коррупция?[/QUOTE]

ти знов за своє - за твоєю "льогікою" Україна має дуже міцну економіку, бо має міцну армію:D

Московія безумовне підтримує корупцію та усе що можна з нею пов'язане усім азасобами - ось по таких твоїх "закідонах" я й питаюся - скіки тобі років
это уже твои фантазии, в своих постах не имела ввиду, что у украины крепкая армия. при пете есть воровство и коррупция, получается, что петя агент кремля:D

photo443_53008.jpg

Це просто "кісільов головного мозгу" :підстолом:

Ти тільки воякам не вздумай таке ляпнути, бо проміж рог отримаєш не дивлячись на піхву :)

Якого мозку, твого? :незнаю:
Де він там в тебе заховався? Може десь у самому низу хребта? :незнаю:

Назад
Зверху Знизу