Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Надважливе! Референдум 2024 року про вступ України до НАТО

• Автор теми Автор теми Mr. Vision
  • Дата створення Дата створення

Чи підтримуєте ви вступ України до НАТО

• Так, я підтримую вступ України до НАТО

Голосів: 246 83.7%
  • Ні, я проти вступу України до НАТО

Голосів: 43 14.6%
  • Ярусскій!

Голосів: 5 1.7%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    294
но ось бач, дурепко, ти навіть своєю мовою читати не вмієш ! :):D:іржач: за що тобі пропаганда ***ла грошенятка платить? ти ж "бракадєлЪ", бідотко, можеш тіʼки слогани copy&paste!

Я свои вопросы перецитировала несколько раз. Вы там все ******, или через десятого попадается ****? :незнаю:
Ответов так и нет.
Осталось выяснить - что вы там все курите?:незнаю:

но ось бач, дурепко, ти навіть своєю мовою читати не вмієш ! :):D:іржач: за що тобі пропаганда ***ла грошенятка платить? ти ж "бракадєлЪ", бідотко, можеш тіʼки слогани copy&paste!
...грошенятка кажеш....ты откуда,хлопчик?...

суд Киева снял арест со 108 участков земли из дела о "кооперативных схемах" в харьковском Лесопарке, потому что подчиненные генплокулола "забыли" сходить в суд, точно так же как и в деле по суду Кернеса в Полтаве. простое совпадение.

..с таким плокулолом нам в ната низзя...напомни,плиз..кто судебную реформу абищал,кто луцыка поставил плокулолом?...про Рост и расстрелы покупателей кефира вообще молчу....

...грошенятка кажеш....ты откуда,хлопчик?...

Тут же ясно написано
рудий панько

Из: Netherlands

Видимо - не те гланды:рл:
Ибо правильно пишется - Nederland :D

Сборище быкососов пытается чему-то учить грамотных людей - это сейчас в тренде!
По-украински - i ми, Химко - люди!:D

Пока Донбасс не освободят-нас а НАТО не возьмут.

Пока Донбасс не освободят-нас а НАТО не возьмут.
возьмут. А донбасс лучше не освобождать - ***** мне надо все это ватное стадо ****атов. Пусть живут в ********ии.
dhha9j.webp

Знакомо по телам из Ольгино (Лахны) - ответить по существу нечего, в методичке ответа тоже нет, значит переходим на прямые оскорбления.... на большее мозгов не хватает....

Особисті образи - техніка щоб відвести тему розмови в особистий срач.
Що ватниця і робить. Вже обговорюють не вступ України в НАТО а ватниця всю увагу перевела на особисті образи.

Добродії, не дозволяйте ваті диктувати нам умови про що спілкуватись на Українському форумі.

Тема "Україна подає заявку на вступ в НАТО у 2024 році" Ви підтримуєте?

Я разів п'ять запитав, чи є в тебе серйозні питання до мене?

В шосте повторити?
Ок.
Чи є в тебе серйозні питання до мене?

Заебал, ты дебил? Я задавала два вопроса несколько раз.
Ни один из вашего стада не ответил. Может у вас там все ******?
Я не оскорбляю - я интересуюсь.

Як наявно продемонстрував досвід країн колишн. "соцлаґєря", шлях з "лаґєря" може бути 4 кроковий:

1. Де-комунізація
2. Люстрація
3. Вступ до Нато
4. Ринкові реформи

ЖOДНOГO з цих кроків жодне керівництво України не зробило й досі - за винятком слабкого початку де-комунізації.

Раджу подивити, що та як зробили напр. поляки перед тим як вступити до Нато

Згоден.
Проте подача заявки на вступ до НАТО буде першим кроком, після якого нам будуть поставлені умови. А в тих умовах якраз і будуть 2-4 пункти твого переліку.

Останнє редагування:
бугага ))))
які росіянє дурненькі :браво:

Когда нєбило інтернета, только семья знала што ти дєбіл (ц)

От ви не хочете відповідати що в вас за ідея,а пані свою сформулювала.Потрібно працювати.Ну ок, в совку всі працювали.Безробітних майже не було. І шо?сильно багато напрацювали?Вочевидь все трохи складніше ніж пані собі уявляє

Назад
Зверху Знизу